تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: به نظر شما کدام lcd بهتره : 1- سونی 40 دبلیو 550 2- سامسونگ 40 بی 690

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قیمت روز b690 بدون هدیه چنده الان؟
    قیمت بانه هم اگه دارید بگید

و سوال دیگه اینکه ایا usb ه b690 در حد wd tv هست یا نه؟
    یعنی با خرید ۶۹۰ دیگه نیازی به خرید wd نیست؟

سوال آخرم اینکه پلاسمای b650 چقدر گرونتره نسبت به b690 و ارزش این هزینه اضافه رو داره؟

2. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قیمت روز b690 بدون هدیه چنده الان؟
    قیمت بانه هم اگه دارید بگید

و سوال دیگه اینکه ایا usb ه b690 در حد wd tv هست یا نه؟
    یعنی با خرید ۶۹۰ دیگه نیازی به خرید wd نیست؟

سوال آخرم اینکه پلاسمای b650 چقدر گرونتره نسبت به b690 و ارزش این هزینه اضافه رو داره؟
    بقیه سوالاتون رو نمی دونم
    اما در مورد اینکه دقیقا مثل وسترن هست یا نه ؟
    من فکر نمی کنم دقیقا بتونه جایگزین وسترن بشه .

محتوای مخفی: b690 

محتوای مخفی: b690 

این لیست فرمتها و رزولوشن هاییست که b690 ساپورت می کنی . می تونی با لیست فرمتهایی که wd مقایسه کنی . این درسته که یکی از usb های b690 برای اتصال هارد اکسترنال طراحی شده اما بعقیده من هیچوقت جایگزین یک دستگاهی که برای اینکار طراحی شده رو نمی گیره .

4. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من خودم تا حالا سعادت این رو نداشتم که ال سی دی یا پلاسما رو از نزدیک و منزل کسی تماشا کنم ولی با دو سه نفر که سامسونگ سری 4 و 5 رو داشتند (32 اینچ) صحبت میکردم میگفتند تصویر تو حرکات سریع مثلا فوتبال جا نمیمونه و کلی تعریف میکردند پس چرا این همه ایراد به B690 وارد میشه این به این دلیله که اونها خیلی حساس نیستند یا ما دیگه خیلی وسواس به خرج میدیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

* دوستانی که می خوان بدونن usb سامسونگ در قبال فیلمهای hd و full HD چقدر کارایی داره ، اگر بخوان می تونن تا سه شنبه صبر کنند . سه شنبه قراره یکی از دوستانم چند تا فیلم hd و full HD برام بیاره و من سعی می کنم روی هارد کپی شون کنم و از طریق شبکه توسط تلوزیون اجراشون کنم و نتیجه رو اطلاع خواهم داد حتما

7. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

pmax جان ممنون
    هم فرمت ts و هم mkv رو چند مورد تست کن

در مورد زیرنویس چه جوریه؟
    البته تو پست بالاترت نوشته که srt و sub ساپورت میشن
    خودت تست کردی؟
    جواب میده؟

فارسی چی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

pmax جان ممنون
    هم فرمت ts و هم mkv رو چند مورد تست کن

در مورد زیرنویس چه جوریه؟
    البته تو پست بالاترت نوشته که srt و sub ساپورت میشن
    خودت تست کردی؟
    جواب میده؟

فارسی چی؟
    سلام

چشم حتما تست می کنم . البته فرمت TS رو که بارها تست کردم ( فرمت ضبط کردن رسیورمه ) و پخش می کنه بدون مشکل
    در مورد زیرنویس هم خودم تست نکردم . البته اگر پست زیر رو ببینی ، می بینی که یکی از دوستان تست کردن و مشکلی نبوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما من از دفترچه راهنمای سامسونگ نقل کردم . حالا خودمم اینو تست می کنم حتما

من خودم تا حالا سعادت این رو نداشتم که ال سی دی یا پلاسما رو از نزدیک و منزل کسی تماشا کنم ولی با دو سه نفر که سامسونگ سری 4 و 5 رو داشتند (32 اینچ) صحبت میکردم میگفتند تصویر تو حرکات سریع مثلا فوتبال جا نمیمونه و کلی تعریف میکردند پس چرا این همه ایراد به B690 وارد میشه این به این دلیله که اونها خیلی حساس نیستند یا ما دیگه خیلی وسواس به خرج میدیم.
    راستش دوست من بعضی ها خیلی حساس نیستند و دقیق به این مساله نگاه نمی کنن
    بعضی ها هم - حالا فرقی نمی کنه چی خریده باشن . سونی یا سامسونگ یا ... - دوست ندارند واقعیت رو بگن
    والا بنظر من دیگه لااقل سامسونگ سری 4 باید لرزش و سایه مزاحم در حرکات سریع رو داشته باشه .

و یک مطلب دیگه هم که هست اینه که شما هرقدر پول بیشتری می دی توقعت از چیزی که می خری بیشتره . یعنی کسی که فرضا 5 میلیون بابت تلوزیونش داده کمترین ایراد رو می بینه اما کسی که مثلا 900 تومن داده ( البته برای همون سایز ها نه سایز کوچکتر ) خب توقعشم کمتره

سامسونگ B690 بین LCD های همرده اش وضعیتش در جاموندن تصویر ( که همیشه هم نیست ) بهتر نباشه بدتر نیست . من با درست کالیبره کردن و تعویض ----- و کابل کامپوننت این مشکلم می تونم بگم 95% حل شده و فقط در شبکه های بسیار بی کیفیت گاهی شاهد این موضوع هستم . اما خب در قیاس با پلاسمایی مثل G10 طبیعیه که وضعیت G10 بهتر باشه در این زمینه

10. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

pmax جان ادم میمونه بین جا موندن تصویر b690 و شبکه نشدن G10 کدوم رو انتخاب کنه هرچند که هر دو فول اچ دی هستند انتخاب بین این 2 تا مدل از فیکس بازی کردن تو بارسلونای گواردیولا سخت تره.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی چرا تلوزیونهایcrt با قابلیت پخش تصاویر فول اچ دی تولید نمیشه تا مردم از دست مشکلات عدیده ال سی دی و پلاسما راحت بشن ایا کسی اطلاعاتی داره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

pmax جان ادم میمونه بین جا موندن تصویر b690 و شبکه نشدن G10 کدوم رو انتخاب کنه هرچند که هر دو فول اچ دی هستند انتخاب بین این 2 تا مدل از فیکس بازی کردن تو بارسلونای گواردیولا سخت تره.
    موافقم . انتخاب بین G10 و B690 واقعا سخته

اما شک ندارم برای کسی که از تلوزیون CRT می خواد بیاد به LCD یا PLASMA لااقل در 10-15 روز اول تصویر پلاسما ( البته نه هر پلاسمایی ) به مراتب کمتر از تصویر LCD توی ذوق می زند و کمتر آدم رو از خریدش پشیمون می کنه .
    ولی احتمال 20-25 روز که می گذره و یکم بیشتر با مفاهیم SD و HD و FULL HD و آپسکیلینگ و ... آشنا می شیم ، اونوقت احتمالا توجه مون به امکانات جانبی جلب میشه و مقایسه امکانات تلوزیون خودمون با بقیه تلوزیونها و ...
    می تونم بگم اغلب تلوزیونهای همرده تفاوت وحشتناک فاحشی توی تصاویرشون نیست و تفاوتها رو شما عمدتا وقتی حس می کنید این پنلها رو ساید بای ساید و کنار هم ببینید . توی خونه ها عملا این اتفاق ممکن نیست و شما یک تلوزیون می خری و میای خونه . دیگه نمی تونی بذاریش کنار بقیه پنلها تا متوجه بشی رنگش چند درصد طبیعی تره یا وضوحش چقدر بیشتره و ... همین باعث میشه تصویر برات جا بیوفته و اینبار دنبال مقایسه کردن چیزایی باشی که میشه مقایسه کرد . مثلا USB داره ؟ مثلا شبکه میشه ؟ و ...
    یادت نره تنها مزیت B690 نسبت به G10 به شبکه شدن بر نمی گرده . B690 برق کمتری هم مصرف می کنه . رنگهاش براقیت بیشتری داره . وضوح تصویرش کمی بیشتره و از همه مهمتر آپسکیلینگ تصاویر SD ( یعنی 90% تصاویری که شما دریافت خواهید کرد ) در B690 بهتر از G10 هست .

من همچنان معتقدم شما به تحقیقاتت ادامه بده
    اما یادت باشه اگرچه هیچوقت روانی حرکت در تلوزیون LCD به پلاسمایی مثل G10 نمی رسه اما LCD های امروزی هم مشکل حادی در این زمینه ندارند که فکر کنی نمیشه تصویرشون رو دید . مصداقشم فروش چند برابری LCD نسبت به پلاسما هست .
    من خودم اوائل بشدت از این لرزش و حرکتهای سایه وار گله داشتم . بعدا یادگرفتم با درست کالیبره کردن این مشکل رو کاهش بدم . کمی بعدش با تغییر ----- و کابل کامپونت اوضاع بهتر هم شد و در آخر می تونم بگم حساسیت من هم روی این قضیه به مرور کاهش پیدا کرد . بطوری که الان اگر در 5% مواقع چنین مشکلی پیش میاد خیلی ساده از کنارش می گذرم . انگار یک مساله اجتناب ناپذیره .
    Last edited by pmax; 01-01-2010 at 13:42.

14. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز pmax این درست که شما این تلویزون (b690) رو دارین و راضی هستین اما فهوای کلام شما در خصوص کیفیت تصویر این tv اغراق آمیزه !!!!
    بارها و بارها تویه این تالار گفته شده(به نقل از گفته های آقا امیر و آقا مهدی وسایر عزیزان) که براایتنس بالا دلیل بر افزایش کیفیت نیست اما شما این موضوع رو مدام تکرار مکیکنید مطمئنم برایه استفاده خانگی هیچ کس ،از برایتنس بالا استفاده نخواهد کرد کما اینکه خودمم (مانیتورم ال سی دی هست) از این آیتم استفاده نمیکنم
    ببین دوست عزیز شما میتونید با 160 170 دستگاهی بگیرید که دقیقا کار usb سامسونگ رو انجام بده و شبکه هم داره (اون وسیله)
    مشخصا کیفیت تصویر در g10 یه سر و گردن بالاتر از b690
    برایه اطلاع بیشتر دوستان به این پست نگاه کنید زحمت این پست رو جناب آقای alukard کشیدن
    کد:
    کد:
    Last edited by djmilad_mrb; 01-01-2010 at 15:28.

16. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •