تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: تاپیک آموختن نحوه‎ی خرید فروم از سایت vBulletin

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام .

دو سه تا هم سوال از صفحه‎ی قبل پرسیدم که بی جواب موندند :

حالا واقعا اینجوری هست !؟

واقعا نمیدونم ، آپدیت ها مجانی هستند یا باید بعد از مدتی برای هر آپدیت ، پول به حسابشون واریز کنیم ! ؟
    شما بايد مبلغي را ساليانه به عنوان حق شارژ و آپديت پرداخت كنيد
    توي اين ورژن نمي دونم چند دلاره - قبلا ظاهرا 20-30 دلار بود

براي پرداخت هم يك فرد مطمئن كه واريز اينترنتي انجاممي ده پيدا كنيد
    خودش براتون خريد را انجام مي ده

2. 2 کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب دستت درد نکنه ، ممنون ...
    گفتی سالیانه ... حالا اگه فروم بزنم ، حتی اگه چرت هم باشه (یعنی کاربراش کم باشن) بازم میتونم لااقلش پول شارژش رو در بیارم ؟ ! (با وجود تبلیغات در فروم ، مثل این فروم و فروشش )

براي پرداخت هم يك فرد مطمئن كه واريز اينترنتي انجام مي ده پيدا كنيد
    حالا این فردی که فرمودید ، چه خصوصیتی داره که ما نتونیم بدون اون پرداخت کنیم ! ؟

در ضمن خواهشا دوستان به سوالات پست # 17 هم پاسخ بدید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .

واقعا ببخشید ها : فقط در مورد پست بالایی بهم جواب بدید ؛ ولی یه ضرب المثلی هست که میگه : کس نخوارد پشت من ، جز ناخن انگشت من ! تا آدم خودش نره ، نمیتونه منتظر بشه که دیگرون براش برن !

حالا خلط مبحث اینکه ! در مورد PayPal هم، بانک سامان ایران ، خدمات قابل ملاحضه و واقعا شایانی برای ما در این باره انجام میده ، که آدرس لینکش هم همینه : توضیحات کاملا مفصل در مورد موجودی در کارت ویزا (PayPal) که پرداخت شده‌ی مجازی است .چون تاپیک در مورد نحوه‌ی ایجاد فروم هست ، لازم هست که این لینک هم برای اطلاع سایرین اینجا باشه :

کد:
    اینم سایت رسمی PayPal به زبان انگلیسی درباره‌ی PayPal :
    کد:

موفق باشید .

ضمنا حتما به سوالاتی که پرسیدم ، جواب بدین . ممنون.
    Last edited by قاهر - Gahir; 27-12-2009 at 10:58.

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خب دستت درد نکنه ، ممنون ...
    گفتی سالیانه ... حالا اگه فروم بزنم ، حتی اگه چرت هم باشه (یعنی کاربراش کم باشن) بازم میتونم لااقلش پول شارژش رو در بیارم ؟ ! (با وجود تبلیغات در فروم ، مثل این فروم و فروشش )

حالا این فردی که فرمودید ، چه خصوصیتی داره که ما نتونیم بدون اون پرداخت کنیم ! ؟

در ضمن خواهشا دوستان به سوالات پست # 17 هم پاسخ بدید :
    کد:
    كسي كه پول شما رو نخوره و يك ليوان آب هم روش !

6. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كسي كه پول شما رو نخوره و يك ليوان آب هم روش !
    خوب دیگه ، پرداخت با کارت مجازی PayPal هستش ، و هزینش هم خوشبختانه تو بانک سامان به دلار Exchange میشه !
    حالا من نمی دونم با توجه به گفته‌ی شما ، آیا نمی تونم همون یاروه‌ای که بحثش رو میکنید باشم ! ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

داش قاهر عرض شود که روی صحبت من با مسعود بود !! خدا شاهده اصلا قصد دعوا ندارم
    مسعود مثل داداش خودم می مونه اون نوشته های منو بدون لحت دعوا بخونین متوجه میشین متاسفانه نمیشه توی نوشته ها حس رو منتقل کرد وگرنه میدونید که من و مسعود یک روحیم در دو بدن
    مسعود مگه گیرت نیارم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داش قاهر عرض شود که روی صحبت من با مسعود بود !! خدا شاهده اصلا قصد دعوا ندارم
    مسعود مثل داداش خودم می مونه اون نوشته های منو بدون لحت دعوا بخونین متوجه میشین متاسفانه نمیشه توی نوشته ها حس رو منتقل کرد وگرنه میدونید که من و مسعود یک روحیم در دو بدن
    مسعود مگه گیرت نیارم
    نه بابا ، خواهش میکنم ، به هر حال ، لابد ، شما مطلبی که من از شما نقل کرده‌ام رو با لحن دعوا خوندید !!

ولی بهر حال ، یه مطالبی قرار بدید که کارم راه بیفته ... البته این تاپیک رو می بایست بیشتر همین مدیرا میومدند بیشتر بهم کمک میکردند ولی انگار ازشون اثری نیست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چاکرم
    والا باید در این مورد اساتید راهنمایی کنند مدیران فقط نظارت میکنند و عرض ود که فروم رو گسترش میدهند و نگهداری میکنند کار جواب دادن با عده قلیلی از دوستان همسنگر پیش میره
    حالا یه سئوال چه اصراریه که حتما با ویبولتن کار کنی میدونم دلایلش رو گفتی ولی این همه سرویس دیگه هم هست این همه هزینه کردن واست سودی هم در میاره آخه ؟ فرض کنین چند نفر دور هم نشستن صحبت کردن و نتایجی حاصل شد چه فرقی میکنه ویبولتن باشه یا فرومهای دیگه ؟
    حالا اگه در مورد سیستمهای مدیریت محتوا بود باز وضعیت فرق میکرد
    ولی کار کرد همه فرومها تقریبا شبیه به همه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با نام خداوند مهربان .
    قبل از همه چیز ، سلام دوستان
    من (قاهر) رفتم توی سایت‌ها گشتم و مطالبی که درباره‎ی ایجاد فروم می‌خواستم ، تقریبا تمام و کمال یافتم!
    حالا این مطالبی که در این پست ، و احتمالا در پست های دیگه می‎بینید ، حاصل ترجمه کردن و گشتن مطالبی از اینترنت بود که خودم بررسی کردم و مستقلا پیگرش بودم ، شاید کامل نباشه ، ولی کمکی باشه برای دوستان دیگه‎ای که می‎خواهند این راه را بروند ، و تجربه‎ی الانی که من خلاصه بدست اوردم رو دوباره با گشتن بدست نیارند !
    من چون دیدم این فروم این ارزش رو داره ، مطالب‎هام رو همیشه اینجا قرار میدم
    پس : تمامی حقوق محفوظ و متعلق به این فروم است.
    حالا بریم سر اصل مطلب :
    سایت‌ها و شرکت‌های زیادی توی دنیا هستند که اختیار ایجاد سایت برای انجمن‎ها(Forums) میدن که چون بحث ما درباره‌ی فروم شرکت vBulliten هست ، پس درباره‎ی نحوه‌ی خریدن فروم در این سایت توضیح میدم .

اصلا ویبولتین چی هست ؟

vBulletin (وي ﺑﻮﻟﺘﯿﻦ - vi boletin) ﻳﻜﻲ از ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ھﺎي ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﺤﺘﻮا و ﻣﺨﺼﻮص ﭘﯿﺎده ﺳﺎزي اﻧﺠﻤﻦ ھﺎي ﮔﻔﺘﮕﻮي وب ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ . اﻳﻦ ﻧﺮم اﻓﺰار ﺗﺤﺖ وب در ﻧﻮع ﺧﻮد ﺑﻲ ﻧﻈﯿﺮ ﺑﻮده و داراي اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮدي در ﺑﺮاﺑﺮ اﻧﻮاع راﻳﮕﺎن اﻳﻦ ﻧﻮع ﻧﺮم اﻓﺰار ﺗﺤﺖ وب ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ . اﻳﻦ CMS ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪي PHP و ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎي ﺑﺎﻧﻚ اﻃﻼﻋﺎﺗﻲ MySQL ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ .
    چرا خریداری خدمات از ®vBulliten ؟

با توجه به اینکه شرکت ®vBulliten سال‌ها تجربه و مشترکان و مشتریان زیادی داشته و اکثر اوقات در اینترنت در مقایسه با رقبای خود چون ©phpBB از محبوبیت و پسند بیشتر کابران برخوردار بوده است ، بهتر است که اگر قرار باشد سایتی با هدف داشتن Forum احداث گردد ، از خدمات vBulliten®.com استفاده گردد .
    از جمله مزیت‎های فروم این شرکت عبارت اند از :
    • قابلیت‎های کلی :
    1. اﺳﺘﻘﺮار ﺑﺎﻧﻚ اﻃﻼﻋﺎﺗﻲ ﺳﺮور و وب ﺳﺮور در ﺳﯿﺴﺘﻢ ھﺎي ﻣﺠﺰا
    2. ﻋﻤﻠﯿﺎت ﺑﮫﯿﻨﻪ در ﺑﺎﻧﻚ اﻃﻼﻋﺎﺗﻲ MySQL
    3. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻧﺼﺐ در ﺗﻤﺎم ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ ھﺎﺋﻲ ﻛﻪ از PHP و MySQL ﺑﮫﺮه ﻣﻲ ﮔﯿﺮﻧﺪ.
    4. ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ زﺑﺎن ﺗﺤﺖ وب PHP ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﮫﺒﻮد ﺳﺮﻋﺖ و ﻛﺎراﺋﻲ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﺪه اﺳﺖ.
    5. ﻣﺤﯿﻂ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﺨﺼﻮص ﻣﺪﻳﺮان ارﺷﺪ اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ.
    6. ﻣﺤﯿﻂ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﺨﺼﻮص ﮔﺮداﻧﻨﺪﮔﺎن اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ.
    7. ﻣﺤﯿﻂ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﺨﺼﻮص ﻛﺎرﺑﺮان ﻋﻀﻮ اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ.
    8. ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺑﺎ ﻋﻤﻠﯿﺎت ﺣﻔﺎﻇﺖ ﺣﺮﻳﻢ ﻛﻮدﻛﺎن در وب.

• ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ھﺎي ﻛﻠﻲ اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ :
      • ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت در اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ :
    1. ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت اﺧﺘﯿﺎري ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ.
    2. ﻣﺸﺘﺮك ﺷﺪن در ﻳﻚ اﻧﺠﻤﻦ ﻳﺎ ﻳﻚ ﻣﻮﺿﻮع (ﻣﻄﻠﻊ ﺳﺎﺧﺘﻦ از ﻃﺮﻳﻖ اﻳﻤﯿﻞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺗﻨﻈﯿﻢ اﺧﺘﯿﺎري)
    3. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﺧﻼﺻﻪ ي ﻣﺘﻦ ﻳﻚ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺎ ﺣﺮﻛﺖ ﻣﺎوس ﺑﺮ روي ﻋﻨﻮان آن (ﺗﻨﻈﯿﻢ اﺧﺘﯿﺎري از ﻃﺮف ﻣﺪﻳﺮان)
    4. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻛﺎرﺑﺮان در ﺣﺎل ﻣﺸﺎھﺪه ي ﻳﻚ ﻣﻮﺿﻮع.
    5. اﻋﻼن ﭘﺴﺖ ھﺎي ﺟﺪﻳﺪ ﺗﻮﺳﻂ آﻳﻜﻮن ھﺎي ﺧﺎص
    6. اﻣﻜﺎن ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻧﺴﺨﻪ ي ﻗﺎﺑﻞ ﭼﺎپ ﺑﺮاي ھﺮ ﻣﻮﺿﻮع
    7. اﺑﺰارھﺎي ﻣﺪﻳﺮﻳﺘﻲ ﻣﺨﺘﺺ ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت (وﻳﺮاﻳﺶ ، ﺣﺬف ، ﻗﻔﻞ ﻳﺎ ﻣﮫﻢ ﻧﻤﻮدن ﻳﻚ ﻣﻮﺿﻮع و ...)
    8. ارﺳﺎل ﻣﻄﻠﺐ ﺑﻪ ﯾﮏ دوﺳﺖ ﺑﺎ ﻓﺮﺳﺘﺎدن اﻳﻤﯿﻞ
    9. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت ﻣﺸﺎﺑﻪ در اﻧﻮاع ﺳﺒﻚ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻳﻚ ﻣﻮﺿﻮع

• ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﭘﺴﺖ ھﺎ در اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ :
    1. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﭘﺴﺖ ھﺎ ﺑﻪ ٢ ﺳﺒﻚ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﻨﺪي و ﺧﻄﻲ
    2. ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﻲ از ﻛﺪھﺎي ﻣﺨﺼﻮص اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ BB Code (در ﭘﺴﺖ ھﺎ)
    3. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ درج دﺳﺘﻮرات HTML در ﭘﺴﺖ ھﺎ
    4. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ درج ﺧﻨﺪاﻧﻚ ھﺎ در ﭘﺴﺖ ھﺎ
    5. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻧﻤﺎد ﻛﺎرﺑﺮان (Avatar) در ﭘﺴﺖ ھﺎ
    6. اﺳﺘﻔﺎده اﺧﺘﯿﺎري از وﻳﺮاﻳﺸﮕﺮ WYSIWYG و ﻳﺎ ﺳﺎده ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﭘﺴﺖ ھﺎ و ﭘﯿﺎم ھﺎي ﺧﺼﻮﺻﻲ
    7. ﺿﻤﯿﻤﻪ ﻧﻤﻮدن ﻋﻜﺲ در ﭘﺴﺖ ھﺎ (ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺑﻪ ﺻﻮرت اﺧﺘﯿﺎري ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺪﻳﺮان)
    8. ذﺧﯿﺮه ﻋﻜﺲ ھﺎي ﺿﻤﯿﻤﻪ ﺷﺪه ي ﭘﺴﺖ ھﺎ در ﺑﺎﻧﻚ اﻃﻼﻋﺎﺗﻲ (ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺑﻪ ﺻﻮرت اﺧﺘﯿﺎري ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺪﻳﺮان)
    9. ﺑﺨﺶ ﭘﺎﺳﺦ ﺳﺮﻳﻊ
    10. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﭘﯿﺶ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﭘﺴﺖ ھﺎ
    11. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ اﻣﺘﯿﺎز ﺑﻨﺪي ﭘﺴﺖ ھﺎ
    12. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ درج ﻣﯿﺰان ﻣﻌﺮوﻓﯿﺖ ﻛﺎرﺑﺮان در ﭘﺴﺖ ھﺎ
    13. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ اﻳﺠﺎد راي ﮔﯿﺮي در ﭘﺴﺖ ھﺎ
    14. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﮔﺰارش ﭘﺴﺖ ھﺎي ﻧﺎﺟﻮر ﺗﻮﺳﻂ ﻛﺎرﺑﺮان ﺑﻪ ﻣﺪﻳﺮان
    15. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﺗﻌﺪاد ﭘﺴﺖ ھﺎي ﻛﺎرﺑﺮان
    16. اﺑﺰار ھﺎي ﻣﺪﻳﺮﻳﺘﻲ ﺑﺮاي ﭘﺴﺖ ھﺎ (وﻳﺮاﻳﺶ ، ﺣﺬف ، اﻧﺘﻘﺎل و ...)
    17. ﭘﯿﺶ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﺿﻤﯿﻤﻪ ھﺎ

• ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ھﺎي ﻣﺨﺼﻮص ﻛﺎرﺑﺮان :
    1. ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻟﯿﺴﺖ ﻛﺎرﺑﺮان
    2. ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺟﺴﺘﺠﻮي ﻛﺎرﺑﺮان
    3. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ اﻧﺘﺨﺎب ﻗﺎﻟﺐ ﺗﻮﺳﻂ ﻛﺎرﺑﺮ
    4. ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﯿﺎم ﺧﺼﻮﺻﻲ
    5. ﻟﯿﺴﺖ دوﺳﺘﺎن ﺑﺮاي ھﺮ ﻛﺎرﺑﺮ
    6. ﻧﻤﺎﻳﺶ روز ﺗﻮﻟﺪ ﻛﺎرﺑﺮان در ﺻﻔﺤﻪ ي اﺻﻠﻲ اﻧﺠﻤﻦ

• ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ھﺎي ﻧﻤﺎﻳﺶ ﺗﻘﻮﻳﻢ :
    1. ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﻲ از ﺗﻘﻮﻳﻢ ٢ ﻣﻨﻈﻮره ي ﺧﺼﻮﺻﻲ و ﻋﻤﻮﻣﻲ
    2. ﻣﺸﺎھﺪه ي روﻳﺪادھﺎي ﺧﺼﻮﺻﻲ و ﻋﻤﻮﻣﻲ (ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻨﻈﯿﻢ از ﻣﺤﯿﻂ ﻣﺪﻳﺮﻳﺘﻲ)
    3. اﻧﻮاع ﺳﺒﻚ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﺑﻪ ﺻﻮرت ھﻔﺘﻪاي ، ﻣﺎھﺎﻧﻪ و ﺳﺎﻻﻧﻪ
    4. ﭘﺮش ﺑﻪ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت روز ﻓﻌﻠﻲ
    5. اﻓﺰودن روﻳﺪاد ﺗﻜﻲ ، ﮔﺬﺷﺘﻪ و ﻳﺎ ﺗﻜﺮار ﺷﻮﻧﺪه
    6. اﻓﺰودن ﺗﻤﺎم روﻳﺪاد روز
    7. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻧﻤﺎﻳﺶ روﻳﺪاد ھﺎ در ﺻﻔﺤﻪ ي اﺻﻠﻲ اﻧﺠﻤﻦ ھﺎ (ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻨﻈﯿﻢ از ﻣﺤﯿﻂ ﻣﺪﻳﺮﻳﺘﻲ)
    8. ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻘﻮﻳﻢ
    9. ﻳﺎد آوري روﻳﺪادھﺎي ﺧﺼﻮﺻﻲ
    10. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ اﻓﺰودن ﺑﺨﺶ ھﺎي دﻟﺨﻮاه

• ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ھﺎي ﻋﻤﻮﻣﻲ :
    1. ﻧﻤﺎﻳﺶ اﻓﺮاد آﻧﻼﻳﻦ در ﺻﻔﺤﻪ ي اﺻﻠﻲ اﻧﺠﻤﻦ
    2. ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺟﺴﺘﺠﻮ
    دلیل دیگر برتری خدمات ویبولتین این هست که اگر به خود سایت ویبولتین مراجعه کنید ، در این سایت ، یک سیستم Demo برای آشنایی کاربرانی که میخواهند نسخه‌ی اصلی ویبولتین را داشته باشند ، طراحی شده است ! این سیستم Demo کاملا شبیه سازی شده‎ی نسخه‌ی اصلی ویبولتین هست ! یعنی کاربری که به عنوان کاربر استفاده کننده‌ی Demo به این سایت مراجعه میکند ، در سیستم Demo که شبیه سازی شده‎ی سیستم اصلی است ، به عنوان Admin وارد سیستم Demo میشود و تمامی قسمت‎هایی که مدیران کنونی در یک فروم واقعی در کنترل پانل انجام میدهند را تجربه میکند !!!! یکی از ابتکارهای این شرکت رو به پیشرفت همین سیستم شبیه‎سازی مجازی Demo هست !!! که این نکته را به کاربران گوش زد کند که فریب در کار ما نیست !

بعد از خریدن یک بسته‌ی vBulliten از سایت و دانلود نسخه‌ی License دار باید چه کرد ؟
    خوب ، باید به سراغ دامین و هاست برای استقرای سایت مورد نظر اقدام کنیم .
    اگر از vBulliten نسخه‌ی غیر اورجینال (کپی) و بدون License معتبر اقدام به احداث فروم کنیم ، چه می‌شود ؟
    چون ، vBulletin تحت کپی رایت‌های جهانی هست ، به محض مشاهده‌ی چنین فرومی ، بلافاطه ، دومین (Domain) و هاست یا میزبانی (Host) قطع میگردد و شخصی که اینکار را انجام داده است ، دچار زیان و ضرر شدید مالی میگردد (چون هزینه‌ی ایجاد هاست ، به شخص متخلف بازگشت نخواهد شد !)

برای گرفتن Domain و Host سریع و با کیفیت ، می‎توان به بسیاری از سایت‌های (حتی ایرانی) اینترنتی مراجعه کرد و با پر کردن موارد خواسته شده و پرداخت هزینه‌ی هر کیفیت خواسته شده ، برای خودتان یک Host و Domain برای سایتتان ایجاد کنید .

دوستان ، توضیحات ، خیلی ، خیلی زیاد تر از این‎ها هستند ، و دوستانی که دوست دارند ، میتونن برن توی Google سرچ کنند .

ممنون .

12. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب ، دوستان ، چون دیگه من نتونستم خیلی صبر کنم ، باید خودم ، جواب سوالاتی که خودم پرسیدم ولی کسی جواب نداد رو جواب بدم :

جواب سوال یکی از پست‎های بالایی که من خودم پرسیدم :

حالا من نمی دونم با توجه به گفته‌ی شما ، آیا نمی تونم همون یاروه‌ای که بحثش رو میکنید باشم ! ؟
    البته که آره ، ولی چون در ایران ، تحت تحریم های بین المللی هستیم ، نمیتوان به این راحتی ، سازمان یا اورگانی زد که خدمات رو مستقیم به مشتران بده(یعنی از خارج مرسوله بخره و در ایران عرضه کنه!) ... برای این جور کارا ، سایت های بسیار زیادی توی خود ایران هست که زحمت پرداخت هزینه / واریز به حساب PayPal از طریق بانک های دارای سیستم شتاب اقدام میکنن ... به هر حال باید راجع به این نوع سایت ها کاملا تحقیق کنید ، و اطمینان حاصل کنید و خلاصه پولتون رو دو دستی به آب ندید ! ولی چون اسم بانک ایرانی برای واریز پول به PayPal میاد ، پس میتونه قابل اعتماد باشه و کمتر سازمانی میتونه چنین جرعتی به خودش بده و بیاد سوء استفاده کنه (و البته این سوء استفاده‎‏ی این چنینی هم خیلی خیلی کارش سخته !!!! )

جواب سوال دوم خودم که بی کلاه موند :

حالا اگه فروم بزنم ، حتی اگه چرت هم باشه (یعنی کاربراش کم باشن) بازم میتونم لااقلش پول شارژش رو در بیارم ؟ ! (با وجود تبلیغات در فروم ، مثل این فروم و فروشش )
    اینجاش دیگه به تعداد کاربراش بستگی داره ... البته و صد البته !!! یه روشی برای پول درآوردن و ورشکست نشدن هست که بهش به اصطلاح میگن AddClick ؛ یعنی کلیک کن ، به حساب کسی که تبلیغ میکنه به ازای هر کلیک 99 ریال ، یعنی 99 صدم تومن به حسابی که شرکت پشتیبان AddClick میده ، واریز میشه ! که اینم بازم یه دردسرهایی داره که به تعداد کاربراش بستگی داره تا چقدر کلیک میکنند و کسانی که کلیک میکنند چجوری کلیک میکنند ! ...
    پس برای فروم های چرت و پرت راهی برای زنده موندن نیست ! یا باید بهترین باشی ، و اگر هم نمیتونی بهترین باشی پس بهتره که اصلا نباشی !

سوال سوم خودم که اونم بی پاسخ موند :

حالا بهم بتوضیحید که چجوری بخرمش ... یعنی میشه اعتماد کرد ... اون ایرانی هایی که الان فروم زدند چجوری خریدند (آخه یکی از دوستان گفت که توی ایران به خاطر محرومیت بین المللی کمی متفاوته ) .... اما نام ایران توی لیست خریدشون هست ...
    خریدن از طریق PayPal توی ایران امکان پذیر هست ، ولی هر لحظه ممکنه ( بازم تاکید میکنم ، هر لحظه ممکنه) ایران توی لیست سیاهشون بره و تحریمو ، هیچ و پیچ !!!! یعنی پولایی که با زحمت به PayPal دادی به قولی بولوکه بشه !!! یعنی چی ، یعنی اینکه پولات فرت(فرتم یعنی همش از بین میرن !) !
    در برخی سایت ها یک مشخصه‌ی کارت‌های PayPal رو بررسی میکنند که این مشخصه اسمش Billing Address هستش ! حالا بیلینگ آدرس یعنی چی ؟ یعنی اینکه آدرس کارت PayPal ریجستر شده، مال کجاست !!! که اگه برخی سایت‎ها این آدرس رو از کاربر بخوان و بخوان که اون رو Check (بررسی) کنند و بلافاصله بفهمند که کارت PayPal توی ایران ریجستر شده ، کارت با پولاش همش فرت .... ولی اصلا دلسردتون نمیکنم !!!! بسیار کم و به ندرت این اتفاق می‎افته که یک سایت این آدرس رو بخواد بعدشم بخواد که اون رو چک کنه که کمی این کار بعیده (ولی در برخی سایت ها هست !).... گفتم که این به عنوان مطلبی گوشه‌ی گوشتون آویزون بشه !

جواب این یکی سوالم که اینه :
    واقعا نمیدونم ، آپدیت ها مجانی هستند یا باید بعد از مدتی برای هر آپدیت ، پول به حسابشون واریز کنیم ! ؟
    آره ، اتفاقا ، بعد از نسخه‎ی 4 به بعد فروم های وی بولتین ، دیگه شماره‎ی لیسانسشون (License) دائمی هست ! یعنی یک شماره‎ی لیسانس میگری ، بعد هر سال آپدیت میکنی اما ، خوبش اینکه فقط باید برای آپدیت کمی پول به حسابشون واریز کنی در حالیکه در سال های قبل این جور نبود ، یعنی هر سال به ازای هر آپدیت باید یک licence از سایت vBulliten میگرفتی (که اینم دردسرهای خودش رو داشت !) بعد با پرداخت هزینه آپدیت میکردی ....

جواب سوالی که از نوشته‎ی یکی از دوستان نقل کردم :
    چون ظاهرا نبايد آي پي ايران باشه
    حالا واقعا اینجوری هست !؟
    آره ، اتفاقا همونجوریه که جریان PayPal و Billing Address رو گفتم ، این هم ممکنه اتفاق بیفته ! ولی شما کاری ندارید که ، این کارا رو به همون سایتی که از طریق بانک‌های ایرانی به PayPal پول واریز میکنه ، می‌سپارید ! اونا خودشون ترفندهایی بلندند که یک نمونش هم اینه :
    وقتی دیدن که تحریم‌‎های اقتصادی کمر ما رو میشکنی ، در حالیکه یکی در این وضعیت بره توی یکی از این سایت هایی که از طریق بانک‎های ایرانی به PayPal پول واریز میکنه ، اقدام به خرید و واریز پول کنه ، همون سایت ها برای جلوگیری از مشخص شدن آی پی ایرانی ، کالایی که قراره خریداری بشه (مثل فروم) رو به آی پی یکی دیگه که معلوم نیست کیه ولی مشخص هست که خارجکی هست ، واریز میکنند بعد کالا رو به اسم همون یاروی خارجکی به ما تحویل میدن ... صاحبان این سایت های واسطه هم کارشون رو بلدند ولی باید اعتماد بهشون رو بدست بیاریم !

14. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •