تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: ویوتی 2 یا جت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سبزستان

پيش فرض

با سلام
    ـ من اصلا تندرو نيستم و و اقعيت را مي گويم ! ( براي من اصلاً برند مهم نيست و از تمام برند ها حداقل دو گوشي داشته ام )
    ـ تمام مواردي كه گفته ام نظر شخصي خودم و البته تا حدودي استناد به نقدهاي سايت ها و بررسي فيلم ها و عكس هاي گرفته شده از هر دوگوشي و ... بوده است !
    ـ خب ، هر كس نظري دارد ! من كه يقه ي جناب mahmoodtaker نچسبيده ام و با تهديد و زور نگفته ام ، كه حتماً برو جت بخر !
    ـ آدم عاقل چرا بايد پول به يك موبايل 8 مگا بدهد كه فيلمبرداري و عكاسي ضعيفي دارد در حالي كه مي تواند با خيلي كمتر از آن پول يك s8300 سامسونگ با دوربين 8 فوقالعاده از هر لحاظ بخرد ! و يا جتي بخرد كه دوربينش در 5 مگاها زبانزد است و دو روز بعد مي تواند بگويد كه دوربين موبايل من جز بهترين 5 مگا ها است ، نه اينكه GC بخرد و و بگويد دوربين 8 مگاي موبايل من از بعضي 5 مگا ها نيز ضعيف تر ا ست !

ـ مهم ترين حرف من از اول همين بوده است :
    يك موبايل با دوربين 5 مگاپيكسل عالي خيلي بهتر از يك موبايل با دوربين 8 مگاي ضعيف است !

2. 2 کاربر از alavi1999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سبزستان

پيش فرض

جناب mahmoodtaker :
    اصلاً شما دور GC و JET را خط بكش و با قيمتي خيلي بهتر ( حدود 320 بدون گارانتي و 350 با گارانتي ) يك سامسونگ
    S8300 بخر !
    اين فقط نظر من است !
    اين فقط نظر من است !

4. این کاربر از alavi1999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا هی میگین دوربین ویوتی 2 ضعیفه (قضاوت بیجا نکنید وقتی گوشی رو ندارید منم ندارم پس قضاوت نمیکنم) -بذارید یکی بره بخره بعد اون بیاد نظر بده شاید اختلاف بین نسخه ی بتا با آلفا زمین تا آسمان باشه که احتمالش خیلی زیاده --چون به نظر من اگه ال جی رو دوربین وفیلمبرداری اون حساب باز نکرده رو چیش حساب باز کرده - تو ویوتی 2 بدنه فلزی و fm transmitterو جک 3.5 و حافظه ی8 رو نسبت به آرنا برداشته باید یه چیزیش از آرنا بهتر باشه که مردم بخرن مطمئن باشین به نظر من ویوتی 2 بهترین دوربین 8 و فیلم برداری عالی حتی بهتر از s8300 رو داره اگر نه که باید از همین الان تولیدشو متوقف کنه بره تو اوراقی ها

6. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقای علوی شما همچین از دوربین ویوتی 2 بد میگید کسی ندونه فکر میکنه دوربینش VGA هست!! برادر اون اولا نسخه اولیه هست که شما تو سایت میبیند و دوما سایتها بررسی تخصصی می کنند که بهترین رو مشخص کنند، ولی مطمئن باشید تمامیه 8 مگی ها در رزولوشنی مثل 1024x768 کیفیتی دارند که هیچ کس نمی تونه بگه بد گرفته!! منظورم اینه که خود عکس 8 مگی باشه ولی توی کامپیوتر با رزولوشن 1024x768 ببینید. جی اس ام هم اکثر مواقع عکس های داون سایز شده گوشی ها رو میذاره. من مطمئنم هر کسی عکس های ویوتی 2 رو تو رزولشن 1024 در 768 ببینه کف میکنه، هیچکی نمیاد تو کامپیوتر با حداکثر رزولوشن عکس رو ببینه! در ضمن میگفتن دوربین GD900 از ویوتی 2 هم بدتره در حالی سروش عزیز عکس های از دوربینش گذاشته بود که خیلی عالی بودند!

فیلمبرداری ویوتی 2 درسته 3gp هست ولی کیفیت خود فیلم خیلی عالیه، من ماله نسخه بتاشو دیدم خیلی حال کردم چه برسه به فاینال و... درضمن GC900 یه کمرا فون هست و روی دوربینش خیلی تبلیغ شده.

برای مثال این عکس از ویوتی 2 رو دانلود کنید و با رزولوشن 1024x768 ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم نمونه فیلمبرداری، بی تعصب درمورد کیفیتش نظر بدید:
    کد:
    پی نوشت: در ضمن اینو هم در نظر داشته باشید که شما گیر دادید به دوربین امکانات دیگه رو ول کردید....

8. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اینم از مقایسه دوربین های ویوتی 2 با آمنیا اچ دی (سمت چپی ها ویوتی 2 و سمت راستی ها آمنیا اچ دی):

کد:
    پی نوشت: نعوذ بالله نمی خوام به سامی توهین کنم و ویوتی کوچولو رو مقابل سلطان آمنیا اچ قرار بدم، حرفی نیست آمنیا اچ دی صد برابر بهتر از ویوتی 2 هستش، ولی فقط ازتون میخوام عکس هاشونو با هم در رزولوشن 1024 در 768 مقایسه کنید، آیا واقعا اینقدر تفاوت میکنند؟!

اگر اینجا تاپیک بررسی تخصصی بود، هیچی نمی گفتم.....قبلا هم یه تاپیک مقایسه دوربین های رنوار و آلترا تاچ بود و اونجا به کوچیکترین چیزهاش گیر می دادیم، چون میخواستیم بهترین دوربین رو مشخص کنیم.....ولی این آقا قرار نیست که دوربین DSLR بخره که.... فقط مقایسه کلی میخوان....

ویرایش: هیچ نظری نمی دم.....منتظرم اساتید کمک کنن....
    Last edited by Michael Ropy; 29-11-2009 at 13:46.

10. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

: دی
    اگه این ویوتی اسمارت خورده امنیا اچ دی رو پس رنوار دیگه باید چه بکنه!
    تازه جالبه ویوتی اسمارت نسخه ازمایشی هستش.
    .
    .

12. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم با حسین موافقم .. اول که سری ویوتی کلا فیلمبرداریش خوبه و از لحاظ فیلمبرداری حرفی توش نیست ...

میمونه عکسبرداری که به نظرم بد نبود فقط یکم نویزش زیاده واقعا ولی مثل برخی گوشی های 8 مثل w995 نبود که جزئیات رو نشون نده و ضعیف باشه واقعا ... دوربینش بد نیس فقط نویزش بالاست .. میزان جزئیات هم خوبه ... رنگ ها هم بد نیس ... در کل برای کسی که دوربین براش کاربرد معمولی داره بد نیس .. ولی اگه صرفا برای دوربین 8 میخوای بگیری نگیر .. ولی اگه برات فیلمبرداری صفحه نمایش .. مولتی تاچ و غیره مهمه انتخاب بدی نیس ..

14. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آره بالای گوشیش زده Revision شماره یک....یعنی هنوز هیچ بازبینی رو نشده...

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

: دی
    اگه این ویوتی اسمارت خورده امنیا اچ دی رو پس رنوار دیگه باید چه بکنه!
    .
    .

اون ترجمه مال ریویو بود نه نسخه ازمایشی

17. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فقط یکم نویزش زیاده
    آره قبول دارم واقعا نویزش خیلی زیاده ولی تو رزولوشن پایین چیز زیادی پیدا نیست.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •