تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: اگه آهنگ گوش میدی بخون

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

خوب حالا من يه چيزي ميگم تست كنين . ok ؟
    شما ببين چه وقتي به آرامش نياز داري ... ؟مثلا :
    وقتي از يه كاره خيلي سنگين برميگردي . شايد نتونم ظرفيت سنگيني كار رو بهتون بگم واسه همين ميگيم
    مثلا :
    وقتي مريضي . يه مريضي كه فقط آرامش و استراحت ميتونه خوبش كنه . مثل : زكام
    ( سرما خوردگي ) آنفلانزاي فصلي يا هر جور مريضي ديگه .
    خوب حالا امتحان كن .
    وقتي حالت واقعا داغونه و خيلي مريضي آرومترين موسيقي . مثلا : موسيقي بيكلام صداي پيانو
    ميتوني گوش بدي ؟ ميتوني ازش آرامش بگيري ؟ با گوش كردن به اون موسيقي حالت بهتر ميشه ؟

اصلا چرا يه چيز ديگه رو بررسي نكنيم . آرامش .

ميدونين آرامش يعني چي ؟ يعني تفكر پوچ . يعني به هيچ چيزي فكر نكنيم .
    چرا خوابيدن بهترين آرامشه ؟ چون به هيـــــــچ چيزي فكر نميكني . انقدر روحت ازت جداس كه اگه يه جاي بدن روش فشار بياد نميفهمي وقتي بيدار ميشي ميبيني گرفته .
    پس آرامش مطلق يعني فكر نكردن به هيچ چيزي و آروووم ترين موسيقي بازم ميگم آرووم ترين موسيقي فكر آدم رو مشغول ميكنه و چيزي به نام آرامش توش وجود نداره .

پس .
    نتيجه : آرامش يعني تفكر پوچ و هر چيزي كه فكر آدم رو مشغول كنه مانع آرامش انسان ميشه .

با تشكر .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

پس آرامش مطلق يعني فكر نكردن به هيچ چيزي و آروووم ترين موسيقي بازم ميگم آرووم ترين موسيقي فكر آدم رو مشغول ميكنه و چيزي به نام آرامش توش وجود نداره .
    اول مرسی بابت اطلاعاتی که در اختیارمون قرار میدین....

ولی بارها شده من با موسیقی خیلی آرام بعد از یک دغدغه ی فکری زیاد به پوچی رسیدم.....آخرین بار هم دیروز غروب بود... آن آرامش مطلق روحی را که خواستارش بودم را تونستم پیدا کنم.... البته اصلا منکر این نیستم که موسیقی طبیعت تاثیری ماورای موسیقی سازها داره ولی خب هستند موسیقیهایی که برای روح تنظیم شدن و شما را به آرامش میرسونن...

4. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

اول مرسی بابت اطلاعاتی که در اختیارمون قرار میدین....

ولی بارها شده من با موسیقی خیلی آرام بعد از یک دغدغه ی فکری زیاد به پوچی رسیدم.....آخرین بار هم دیروز غروب بود... آن آرامش مطلق روحی را که خواستارش بودم را تونستم پیدا کنم.... البته اصلا منکر این نیستم که موسیقی طبیعت تاثیری ماورای موسیقی سازها داره ولی خب هستند موسیقیهایی که برای روح تنظیم شدن و شما را به آرامش میرسونن...
    ممنم ممنونم از جوابتون
    نميخوام بحث به بيراهه بره ولي خودتون ميدونيين آرامش يعني چي ؟
    اون آرامشي كه با موسيقي گوش دادن بهش ميرسين به گفته نيچه يه جور توهمه و چون انسان رو به يه توهماتي ميبره آدميزاد فكر ميكنه كه به آرامش رسيده . ولي نيروي آلفا رو فوق العاده كاهش ميده .

6. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنم ممنونم از جوابتون
    اون آرامشي كه با موسيقي گوش دادن بهش ميرسين به گفته نيچه يه جور توهمه و چون انسان رو به يه توهماتي ميبره آدميزاد فكر ميكنه كه به آرامش رسيده . ولي نيروي آلفا رو فوق العاده كاهش ميده .
    البته نیچه هم گویا مدتی مشکل حاد روانی و توهم داشته، بعلاوه چه استدلالی پشت حرفش بوده؟ در چه موقعیت و چه زمینه ای این حرفو زده؟

این نیروی آلفا می شه بگین چیه؟
    Last edited by ChaoticHead; 05-12-2009 at 17:08.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

این در صورتیه که ذهن رو مثل یک گونی در نظر بگیریم : دی
    اون چیزی که ذهن رو آشفته میکنه تفکرات انسانه ، تفکراتی که از خود ذهن منشائ میگیرن و گاهی نیاز به یک مرحم دارن مثل موسیقی . دکتر که به شخص آمپول میزنه هدفش این نیست که به خاطر درد آمپول طرف رو ناراحت کنه ، هدفش اینه که آشفتگی آتشی که از درون شخص افروخته شده رو خاموش کنه .

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

آرامش... وقتی روح برا دقایقی از دنیای مادی فاصله میگیره(چندان محسوس نیست ولی زمانی که چیزی آرامش را به هم میزنه میتونیم آن آرامش نسبی که بهش رسیده بودیم را درک کنیم....).... فکر آدمی هم در اون چند لحظه آرامش مطلقا خالی است و چشمها تنها به آسمان خیره اند....(این را من بارها و بارها تجربه کردم... با تعریفی که خودم از آرامش دارم و از تعریف نیروی آلفا هیچ نمیدونم )

من موسیقی را دو دسته میدونم، موسیقیهای روحانی و موسیقیهای شیطانی...البته هستیند موسیقیهایی که مابین هستند و جز هیچ کدام از این دو دسته نیستند(پاپ از جمله موسیقیهایی است که در میانه است و شاید کمترین تاثیر را در روح داشته باشه)... هر دوش هم میتونه در جای خودش افراد را به آرامش برسونه.... ولی وای به حال کسی که با موسیقیهای شیطلانی به آرامش میرسه (خودم از این دسته افراد بودم و الان تا حدی میتونیم آرانش شیطانی را با آرامش روحانی تشخیص بدم)

خدا رحمت کنه ناصرعبدالهی را در یکی از برنامه هاش میگفت، من تنظیم کننده های آهنگهام نیستم، خدا موسیقی را تنظیم میکنه..........

البته در مورد آنچه که شما میگی من اطلاعات چندانی ندارم و به قول شما شاید آرامش مطلق را تا به امروز با موسیقی تجربه نکرده باشم و با موسیقی تنها به یک آرامش نسبی رسیده باشم بنابراین نیازمند توضیح بیشتر هستیم از طرف شما تا بهتر درک کنیم
    Last edited by sepid12ir; 05-12-2009 at 19:06.

10. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

وقتي از روزيكه اين تاپيك ايجاد شد گفتم نميشه بحث كرد واسه همينه كه يك نفر بايد جوابه چند نفر رو بده از اولش گفتم اين خيلي قضيه پيچيده اي داره به نظره من نميشه اينجوري غير مستقيم بحث كرد .
    باز هم ميگم اين ايميل منه اگه سوالي داشتين در خدمتم .
    کد:
    قبل از رفتنم هم يه توضيح مختصر بگم
    اول :
    تفكر پوچ دقيقا مال خود انسانه نه ماله چيز ديگه و موسيقي توهم پوچه اينو 10000 نفر ثابت كردن كه يكيشون دكتر علي شريعتي - يكي نيچه و ... كه انسان رو از حركت نگه ميداره
    و
    دوم :
    يه توضيح كوچيك از نيروي آلفا :
    يه مثلث رو فرض كنين
    1 گوش : اراده
    1 گوش : تفكر خلاق
    1 گوشه ديگه : تصميم
    به اين ميگن مثلث نيروي آلفا .

---
    در ضمن اينم بگم اگه كسي حرف هاي منو رد كنه فيزيك كوانتوم و NLP رو رد كرده البته منظورم از NLP اوني نيست كه تو ايران توسط استادهايي مثل حورايي تدريس ميشه . نه . اون منسوخ شده . منظورم فيزيك اتوميكه (هسته اي )
    .
    .

.
    اينجا فقط هرج و مرج ميشه و هر كسي حرف خودش رو ميزنه .
    به نظر من يه قرار بزارين يه كنفرانس راه بدازيم خيلي بهتره .

12. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

وقتي از روزيكه اين تاپيك ايجاد شد گفتم نميشه بحث كرد واسه همينه كه يك نفر بايد جوابه چند نفر رو بده از اولش گفتم اين خيلي قضيه پيچيده اي داره به نظره من نميشه اينجوري غير مستقيم بحث كرد .
    کد:
    اول :
    تفكر پوچ دقيقا مال خود انسانه نه ماله چيز ديگه و موسيقي توهم پوچه اينو 10000 نفر ثابت كردن كه يكيشون دكتر علي شريعتي - يكي نيچه و ... كه انسان رو از حركت نگه ميداره
    و
    دوم :
    يه مثلث رو فرض كنين

---
    در ضمن اينم بگم اگه كسي حرف هاي منو رد كنه فيزيك كوانتوم و NLP رو رد كرده البته منظورم از NLP اوني نيست كه تو ايران توسط استادهايي مثل حورايي تدريس ميشه . نه . اون منسوخ شده . منظورم فيزيك اتوميكه (هسته اي )
    .

دوست عزیز، اصلا فلسفه forum این هست که کاربران مطالب و نظرات را به این شکل مطرح کنن و نوشته هاشون حفظ بشه تا هم قابل استناد باشه، هم برای همه و در هر زمان قابل استفاده باشه. شما اگه مطالبتو بصورت منظم و ساختار یافته مطرح کنی و در عین حال به سوالات مرتبط هم جواب بدی هیچ مشکلی پیش نمی آد. از چت و کنفرانس هم خیلی بهتر جواب می ده، به جای یکی دونفر، هزاران نفر می تونن از زحمتی که برای توضیح مطلبتون می کشین بهره مند بشن. گپ که نمی خوایم بزنیم، یه موضوع هست که می خواین تشریحش کنید. اگر روی موضوع بطور متمرکز صحبت کنیم، بی نظمی هم بوجود نمی آد.

در مورد تفکر پوچ و توهم پوچ هم اگه می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین. (اگه این لغات ترجمه هستن، لغت اصلی را هم لطفا ذکر کنین، چون کلمه پوچ در زبان فارسی بار معنایی خاصی داره که احتمالا مناسب مقصود شما نیست)

اون 10000 نفری که شما ادعا می کنین اگه ممکنه 5 نفرشونو بهمون معرفی کنین. بگین در کجا و کدوم کتاب و در چه زمینه ای و بر چه پایه و اساس و استدلالی چنین حرفی زدن.

این مثلث نیروی آلفا نظریه کیه؟ جزو nlp هست؟ کتاب یا منبعی وجود داره که بشه راجع بهش بیشتر مطالعه کرد؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟

ارتباط یه مدل دلخواه و غیر علمی را هم اگه می شه با فیزیک کوانتوم تشریح کنین. بخصوص این قضیه که رد حرفهای شما مثل رد فیزیک کوانتومه یه مقدار شدید بنظر می آد، حتما پایه علمی و منطقی مطلبتون خیلی مستحکمه که چنین ادعایی می کنین.
    Last edited by ChaoticHead; 05-12-2009 at 21:41.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

کد:

اول :
    و
    دوم :
    يه مثلث رو فرض كنين

---
    .
    .
    .
    از پیشنهادت خوشم آمد اگه میتونی این کار رو حتما بکن تو کشور ما آیت الله ها درباره ی موسیقی وتاثیر آن حرف می زنند ولی آنانی که درباره ی آن درس خواندن نه
    ممنون میشم اگه جواب پست قبل از خودت رو بدی

یه چیز دیگه من صد ها بار گفتم نظر دهی آزاده هرکسی حق بیان داره حالا هر جوری که میخواد

دوست عزیز، اصلا فلسفه forum این هست که کاربران مطالب و نظرات را به این شکل مطرح کنن و نوشته هاشون حفظ بشه تا هم قابل استناد باشه، هم برای همه و در هر زمان قابل استفاده باشه. شما اگه مطالبتو بصورت منظم و ساختار یافته مطرح کنی و در عین حال به سوالات مرتبط هم جواب بدی هیچ مشکلی پیش نمی آد. از چت و کنفرانس هم خیلی بهتر جواب می ده، به جای یکی دونفر، هزاران نفر می تونن از زحمتی که برای توضیح مطلبتون می کشین بهره مند بشن. گپ که نمی خوایم بزنیم، یه موضوع هست که می خواین تشریحش کنید. اگر روی موضوع بطور متمرکز صحبت کنیم، بی نظمی هم بوجود نمی آد.

در مورد تفکر پوچ و توهم پوچ هم اگه می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین. (اگه این لغات ترجمه هستن، لغت اصلی را هم لطفا ذکر کنین، چون کلمه پوچ در زبان فارسی بار معنایی خاصی داره که احتمالا مناسب مقصود شما نیست)

اون 10000 نفری که شما ادعا می کنین اگه ممکنه 5 نفرشونو بهمون معرفی کنین. بگین در کجا و کدوم کتاب و در چه زمینه ای و بر چه پایه و اساس و استدلالی چنین حرفی زدن.

این مثلث نیروی آلفا نظریه کیه؟ جزو nlp هست؟ کتاب یا منبعی وجود داره که بشه راجع بهش بیشتر مطالعه کرد؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟

ارتباط یه مدل دلخواه و غیر علمی را هم اگه می شه با فیزیک کوانتوم تشریح کنین. بخصوص این قضیه که رد حرفهای شما مثل رد فیزیک کوانتومه یه مقدار شدید بنظر می آد، حتما پایه علمی و منطقی مطلبتون خیلی مستحکمه که چنین ادعایی می کنین.
    با تشکر از تو ممنون میشم اگه یه مدت این ور ها بچرخی خیلی طرز بیان باحالی داری

15. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین هپروت

پيش فرض

درسته كه خيلي مدت از اين تاپيك ميگذره ولي واقعا چرا اين بحث را ادامه نداديد لطفا اين بحث را دوباره ادامه بديد
    خيلي جالبه
    دوباره سر ميزنم اميدوارم كه ادامه بدين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •