براي من هم جواب نداد
:arrow:
در خصوص اين تاپيك 2 مطلب هست:
1) از ali-r55 خبري نشد.راهي كه فرموديد همان error را ميده كه دوست عزيزمون فرمودند يعني اين راه جواب نميده اگر راه ديگري وجود داره يا نه حداقل انتظار پاسخ وجود داره.
2) انتظار از nardin عزيز كه واقعا زحمات زيادي را در خصوص رفع مشكلات دوستان ميكشند بيشتره.اين ادرسي كه شما مرقوم فرموديد اين برنامه قابل رجيستر نيست يعني كدي كه نوشتيد عملا كارايي نداره چون محلي براي وارد كردن ان نيست.كركي را كه معرفي كرديد هيچ كارايي نداشت و برنامه را نميتوان با ان update كرد.
خواهش من از دوستان اينه كه مطالبي را قبلا كارايي انها تست شده جهت استفاده دوستان قرار بدن.
سلام
اولا من با توجه به برنامه کاری که دارم کمتر میتونم اینجا سر بزنم و ازاین نظر شرمنده
تو روشی که تو پستهای قبلی به اون اشاره کردم شما با استفاده از اشتباه شرکت سازنده برنامه میتونستی یه سریال بوسیله ایمیل ازخود سازنده برنامه بگیری واز برنامه استفاده کنی(روشی که گفتم مال حدود دوماه پیش بود و خیلی از بچه ها همونطور که از پستاشون مشخصه تونستند از این روش استفاده کنن)
خب مشخصه بعد از یه مدت سازنده برنامه متوجه اشتباش شده وجلواین روشو گرفته
در مورد مشکل دوم هم خیلی ساده ست شما وقتی ورژن تریال برنامه رو دانلود میکنی مسلما جایی برای وارد کردن سریال برنامه وجود نداره !!!
برای دانلود ورژن کامل وقابل رجیستر برنامه میتونی از این ادرس استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون .
اين چه ورژني هست؟
و register code چيه كه بشه اپديت كرد؟
Webroot Spy Sweeper Version 3.5.0 Build 198اين چه ورژني هست؟
S/N: SSDC-ONLN-AAAA-NNNL-NINCregister code چيه كه بشه اپديت كرد؟
البته به احتمال خیلی زیاد این سریال موقع اپدیت بی اعتبار شناخته میشه وفقط برای نصب برنامه این سریال مورد استفاده قرار میگیره
ضمنا برای این برنامه یه پچ جدید اومده به ادرس زیر که احتمالا بشه برنامه رو باهاش اپدیت کرد (چون خودم این پچ رو امتحان نکردم خواهشا اگه کسی اونو تست کرد نتیجش رو همینجا اعلام کنه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامali-r55جان
مطمني اين پچ جديده تو تاريخش امده 04-04-2004
سلام
توسایتی که توپست قبلی بهش اشاره کردم تاریخ قرار دادن پچ تو سایت رو 04/04/2005 اعلام کرده
ضمنا فکر نمیکنی تو تاریخی که گفتی اصلا این ورژن برنامه بیرون نیومده بوده که بخوان براش پچ درست کنن
در ضمن تو سایت andr.netکه این پچ توقسمت Top ten cracksفعلا رتبه سوم رو داره هم تاریخ پچ رو هم همون تاریخ اعلام کردن
![]()
نوشته شده توسط ali-r55
((علي جان اين لينكي كه بهش اشاره كردي كدوم ورژن است ؟ ايا همين ورژن v3.5.0.198 است ؟ )))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
با تشكر از علي جان كه در اين مدت زحمت كشيدند و به تمامي سوالات پاسخ دادند ولي متاسفانه كركي كه بود به هيچ وجه كار نكرد و نمي تونه قابليت اپديت رو بيش بده .
من اين كرك رو رو ورژن(Spy Sweeper Version 3.5.0 Build 198 ) امتحان كردم اما جواب نداد همچنين رو ورژن (Spy Sweeper Version 3.5.0 Build 189 ) نيز جواب نداد .
از دوستاني كه كرك سالمي براي اين نرم افزار دارند كه كار ميكند تقاضا دارم در اين بخش قرار دهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)