متشكرم امير علي جان مرسي از راهنمايتوننوشته شده توسط amirali18
متشكرم امير علي جان مرسي از راهنمايتوننوشته شده توسط amirali18
اچ پي خرجش بالاست هزينه رنگ بالاي داره اپسون مدل r300
6 رنگه كيفيت توپ ورودي مموري موبايل داره ليبل هم برات ميزنه بدون روشن كردن سيستم ميتوني پرينت بگيري
خلاصه حرف نداره
نوشته شده توسط shahnameh
من يه پرينتر سه كاره اپسون مدل فوتو ار ايكس 500 رو دارم و مي خوام يه پرينتر ديگه بخرم البته اينبار نه براي عكس فقط براي چاپ متن از سايتها و كامپيوتر خودم و يا عكسهاي سياهو سفيد داخل متن لطفا يه پرينتر واسم معرفي كنيد كه قيمتش مناسب باشه و كيفيت چاپ هم خوب باشه و سرعتش هم با لا باشه واسه دادن پرينت و از كارتريج هاش هم يه تو ضيح كوچولو
شاهنامه جان اين پست قبلي من بوده و من فقط حالا يه پرينتر واسه متن ها سياهو سفيد ميخوام از راهنمايي شما هم متشكرم و اينكه كدوم مقلوم به صرفه هست؟ متشكر ميشم راهنمايم كنيد البته فكر كنم ايني كه شما گفتيد پرينتر رنگيه
سلام
من هم ميخواهم يك پرينتر چند كاره بخرم(پرينتر، فاكس ، اسكنر) براي مصرف خانگي(ارزان قيمت)، ممكنه كمكم كنيد؟!!
متشكرم.
رز شما فقط به کنون فکر کنید
دوستان فقط کنون
Canon
پرينتر مدل 8153 بگير خيلي امكانات داره مثل ال سي دي شش رنگ بودن فقط يك عيب داره كه هر سه رنگ تو يك كارتريج هست
خيلي عليه من خودم دارم خيلي راضيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين را ببين حتما مي خريش
همه امكانات كه تا حالا در باره پرينتر ها گفته شده داره
اين اسكنر خودم دارم خيلي خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EPSON Exceed Your Vision
دیگه تو پرینتر PHOTO که رو دست اپسون نیومده
سلام
من خودم سه كارهhp2353 دارم.هم كيفيت چاپش خوبه هم كيفيت اسكنش(24000دي پي اي).ضمنا قيمت و گارانتي معتبري هم داره.(قيمت الان حدود 150000تومان).ضمنا هم LCD داره و هم ريدر 5 مدل رم هستش.به اين مدل شك نكنيد اگه بالاتر هم خواستيد كه ديگه چه بهتر ولي با اين پول اين بهترين مدله.
بابا اینجا هر کی یه چیزی میگه یکی از نظر فنی بگه کنون / اچ پی یا اپسون
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)