تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: كريمي : شايد دلم بخواهد با اسب مسافرت كنم به كسي چه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

من طرفدار کریمی نیستم ولی باهاش حال میکنم به 2 دلیل یکی اینکه تکنیکش بازی رو قشنگ میکنه یکی اینکه یه رویه میفهمید چی میگم مثل 99% دور و نیست رک حرفشو میزنه
    دمش گرم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گزارش مرادي به کميته انضباطي؛ احتمال محروميت کريمي

سايت گل- مسعود مرادي داور بازي پرسپوليس و استيل اذين در گزارش خود به کمتيه داوران به فحاشي علي کريمي کاپيتان استيل اذين اشاره کرده است که با اين حساب اين گزارش در کميته انضباطي بررسي شده و احتمال محروميت علي کريمي وجود دارد. کريمي که با دريافت يک کارت زرد و يک کارت قرمز، دو بازي آينده تيمش را از دست داده است، با اين گزارش احتمالا يکي دو بازي ديگر استيل اذين را نيز از دست خواهد داد. مرادي همچنين در گزارش خود از شيث رضايي بابت جلوگيري از ادامه دعواها تقدير کرده و خواستار تشويق اين بازيکن شده است. کريمي امروز به خاطر حاشيه هاي بازي با تراکتورسازي ميهمان کميته انضباطي است!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/2

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرفدار کریمی نیستم ولی باهاش حال میکنم به 2 دلیل یکی اینکه تکنیکش بازی رو قشنگ میکنه یکی اینکه یه رویه میفهمید چی میگم مثل 99% دور و نیست رک حرفشو میزنه
    دمش گرم
    دقیقا کریمی حرفش رو رک میزنه و خیلی ها از رک بودنش خوششون نمیاد که مهم نیست
    در مورد عصبانیت حین بازی هم طبیعیه هر بازیکنی باشه تو اون شرایط عصبی میشه ( هندی که گرفته شد )

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دقیقا کریمی حرفش رو رک میزنه و خیلی ها از رک بودنش خوششون نمیاد که مهم نیست
    این که به داور حمله میکنه و فحش میده ، رک گوییه ؟!!! بازیکنی که ادعای حرفه ای گری داره باید خودش رو در هر شرایطی کنترل کنه ...
    اون حرکتش هم که لباس استیل رو درآورد و انداخت هم اصلا خوب نبود ، اون بازی کن استل آذینه مثلا !! از نکته هم بدم میاد که هم بازیکن و هم مربی و هم مدیرعامل کشته مرده پیروزی هستن که اینطوری شان این تیم واقعا پایین میاد ...

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

كجاش حرفه اي هستش. چند روز پيش تو بازي رئال تو يه موقعيت گل ، داور يه آفسايد واضح رو كه اصلا آفسايد نبود برا رائول گرفت اما طرف به داور بي احترامي نكرد. حالا ببينيم اون حرفه اي هست يا اين آقا؟!
    Last edited by elyartab; 02-11-2009 at 18:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

كجاش حرفه اي هستش. چند روز پيش تو بازي رئال تو يه موقعيت گل ، داور يه آفسايد واضح رو كه اصلا آفسايد نبود برا رائول گرفت اما طرف به داور بي احترامي نكرد. حالا ببينيم اون حرفه اي هست يا اين آقا؟!
    کریمی اگه 10 بار اعتراض کنه مطمئن باش 100 بار اعتراض نمیکنه
    اونم مثل من و شما اعصاب داره آدم آهنی که نیست
    توتی رو جام باشگاها اروپا یادتونه رو بازیکنه سوئیس یا نمیدونم کجا بود تف کرد یعنی توتی حرفه ای نیست دیگه نه؟
    یا زیدان

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سايت گل- مسعود مرادي داور بازي پرسپوليس و استيل اذين در گزارش خود به کمتيه داوران به فحاشي علي کريمي کاپيتان استيل اذين اشاره کرده است که با اين حساب اين گزارش در کميته انضباطي بررسي شده و احتمال محروميت علي کريمي وجود دارد. کريمي که با دريافت يک کارت زرد و يک کارت قرمز، دو بازي آينده تيمش را از دست داده است، با اين گزارش احتمالا يکي دو بازي ديگر استيل اذين را نيز از دست خواهد داد. مرادي همچنين در گزارش خود از شيث رضايي بابت جلوگيري از ادامه دعواها تقدير کرده و خواستار تشويق اين بازيکن شده است. کريمي امروز به خاطر حاشيه هاي بازي با تراکتورسازي ميهمان کميته انضباطي است!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/2
    اين مرادي عقده اي يه بيچاره !
    كريمي درسته يه كمي اعصابش خورده ولي حق داره !
    لازم به ذكر كريمي قبلا سابقه هم داشته و داور رو زده . مگه يادتون نيست ؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من کلا از کریمی خوشم میاد ولی همه کاراشو تایید نمیکنم مثلا اینکه میگین یه روئه !
    بنظرم داره یجورایی ریاکاری میکنه .. پیرهن پرسپلیس رو زیر پرهن تیمش میپوشه
    که چی ؟ بگه من پرسپولیسیم ؟ تازه قبل از بازی کلی خودشو لوس کرده بود که آره .. من
    میخام هوادارای پرسپولیس رو سورپریز کنم .. یعنی چی این کارا ؟ میخاد چیو ثابت کنه ؟
    اگه واقعا و قلبا پرسپولیس رو دوست داشت تو تیم میموند .. ربطی هم به انصاریخر نداره
    میتونست بمونه
    شما برید زندگی نامه عابدزاده رو بخونید میبینید چرا اینقد محبوب شده .. ببینید ایشون چند
    فصل بدون دستمزد واسه پرسپولیس بازی کرد ؟
    کلا تو فوتبال امروز من یه بازیکن باغیرت نمیشناسم همشون فقط دنبال پولن .. همین جناب
    آقای باقری .. بزرگ و کاپیتان تیم .. به قول یکی از اهالی ورزش ایشون میلیاردری هستن که فقط
    واسه پولاشون ارزش قائلن و دارن ادای تعصب رو در میارن وگرنه چه دلیلی داره تا پولشو ندی
    لشکرکشی کنه ؟
    یا این قضیه توهینش به مرادی .. چطور به خودش جرات داده به داور توهین کنه ؟ داور هرکاری
    هم بکنه ایشون حق نداره توهین کنه اعتراض که جای خودشه .. ولی توهین اصلا قابل قبول نیست

پ ن : تو بازی استیل-فولاد من ورزشگاه بودم .. آخر بازی که بازیکنا داشتن از زمین خارج میشدن
    لیدر فولاد یه چیزی به کریمی گفت .. بعد کریمی یه چیز سنگین انداخت بش !! خیلی رکیک !! خجالت هم نکشید
    بلانسبت بازیکن حرفه ایه .. خیلیا ایشون رو الگوی خودشون قرار میدن
    این بحثا هم به هیچ جایی نمیرسه
    اين مرادي عقده اي يه بيچاره !
    كريمي درسته يه كمي اعصابش خورده ولي حق داره !
    لازم به ذكر كريمي قبلا سابقه هم داشته و داور رو زده . مگه يادتون نيست ؟
    یعنی چی عقده ایه ؟ این آقا کارشو انجام داده .. نکنه باید وارد دعوا میشد !!؟؟
    آقای کریمی توهین کرد ایشون هم گزارش داد
    Last edited by dark fear; 02-11-2009 at 19:25.

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که به داور حمله میکنه و فحش میده ، رک گوییه ؟!!! بازیکنی که ادعای حرفه ای گری داره باید خودش رو در هر شرایطی کنترل کنه ...
    اون حرکتش هم که لباس استیل رو درآورد و انداخت هم اصلا خوب نبود ، اون بازی کن استل آذینه مثلا !! از نکته هم بدم میاد که هم بازیکن و هم مربی و هم مدیرعامل کشته مرده پیروزی هستن که اینطوری شان این تیم واقعا پایین میاد ...
    شما اونجا بودی و شنیدی فحش داد ؟ حالا به فرض هم که فحش داد یه جور میگی که انگار کریمی فقط تو این فوتبال ایران به داورا فحش میده
    حرکت بعد از اخراجش خود کریمی قبل بازی گفته بود سوپرایز واسه پرسپولیسی ها دارم یه مورد دیگه اینکه با باشگاه استیل آذین در این رابطه صحبت کرده بود
    انگاری چند نفر بدجوری دلشون از کریمی پره

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

حرکت بعد از اخراجش خود کریمی قبل بازی گفته بود سوپرایز واسه پرسپولیسی ها دارم یه مورد دیگه اینکه با باشگاه استیل آذین در این رابطه صحبت کرده بود
    انگاری چند نفر بدجوری دلشون از کریمی پره
    بازیکنی که حالا اینطوری سنگ پیرزوی رو به سینه اصلا اشتباه میکرد که بره تیم دیگه و اون مسخره بازی هارو در بیاره ! اون اگه عاشق پیروزی بود تحت هر شرایطی با این تیم میموند !... اون منافع شخصیش به همه چی ترجیح میده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •