تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: راهنمایی فوری برای خرید خودرو تا130 میلیون

داره خودمونی میشه ashkan24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

سلام دوستان من در خرید دو اتومبیل porsche_cayenne ÷ورشه کاین 2010 وlexus RX 2010 مردد شدم ..به این دلیل....RX full option قیمت118 میلیون porsche قیمت ارزان ترین مدل 127 میلیون.......البته نظردیگه ایدر مورد ماشین دیگه هم بدید....با تشکر.
    ممنون ازتوجهتون ...راستش من با توجه به هزینه ای که دارم میکنم و حد اکثر تا2 یا3 سال استفاده ای که از ش میکنم من فقط دنبال یکsuv لوکس هستم با موتوری قدرت مند وبا مصرف سوخت کمتر ترجیحا.... و این رو هم می دونم که امکانات داخلی Rx قابل مقایسه باcayenne نیست اما نام ÷ورشه واین فکر که داری ÷ول میدی تویوتا سوار میشی اذیتم میکنه ..البته شاید حرفم سطحی باشه اما ..............یعنی اخرش اینکه می خوام ماشین با کلاس تر و بهتری سوارشم .....چون هرکی یک نظری داده من گیج شدم...
    سلام دوست عزیز
    پورش که بهت نمیدن با این پول (اگه پیدا کردی 130 درجا بخر که فعلا لوکس ترین suv بازار هستش)
    در مورد لکسوس خیلی خیلی سلیقه ایه (از لحاظ آپشن حرف نداره )
    امکانات خوبی داره ولی در کل به اندازه بنز و بی ام و تو چشم نیست
    ml که بعید این حول و حوش این قیمت پیدا کنی ولی کلا الکی گرونه و نخر
    x3 تندرو ترین suv کشوره و شدیدا توصیه میشه (خیلی خوب راه میره )
    البته به نظر من حیف که 120 - 130 میلیون بدی x3 بگیری
    برو یه 2008 فول و تمیزش( البته کارکرده ) بگیر حدود 85 تا 90 که زیاد افت نکنه بعدا

بازم این نظر منه ممکنه دوستان نظر دیگه ای داشته باشن

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پورش که بهت نمیدن با این پول (اگه پیدا کردی 130 درجا بخر که فعلا لوکس ترین suv بازار هستش)
    در مورد لکسوس خیلی خیلی سلیقه ایه (از لحاظ آپشن حرف نداره )
    امکانات خوبی داره ولی در کل به اندازه بنز و بی ام و تو چشم نیست
    ml که بعید این حول و حوش این قیمت پیدا کنی ولی کلا الکی گرونه و نخر
    x3 تندرو ترین suv کشوره و شدیدا توصیه میشه (خیلی خوب راه میره )
    برو یه 2008 فول و تمیزش( البته کارکرده ) بگیر حدود 85 تا 90 که زیاد افت نکنه بعدا

بازم این نظر منه ممکنه دوستان نظر دیگه ای داشته باشن
    سلام
    ایشون فکر کنم ماشین مورد پسندشون رو انتخاب کردن....
    پس لطفا کمی دقت کنید...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

سلام
    ایشون فکر کنم ماشین مورد پسندشون رو انتخاب کردن....
    پس لطفا کمی دقت کنید...
    شرمنده ولی جایی ندیدم که بگه ماشینم رو انتخاب کردم
    در هر صورت اگه پست اضافی دادم ببخشید !!!!

داره خودمونی میشه yassin_car's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من هم اکس3 را توصیه می کنم.
    بیشترین شتاب
    کم ترین مصرف
    امکانات کامل

امّا باید با سواری خشک آن کنار بیایید(البته در مقابل هندلینگی عالی پدید آورده)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پورشه برای استفاده های کلکسیونی و تشریفاتی مناسب است و کاربرد روزمرّه ندارد.

داره خودمونی میشه yassin_car's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ایم حرف قشنگی است

ولی فکر می کنم با مدل 2.5 آن اشتباه گرفته اید.
    2008 3.0 فول آپشن را می توان باکر کرد زیر 20000 (که پراید هم با این کارکرد هیچ فرقی با روز اوّل ندارد)
    110 تومان یافت که انصافا"می ارزد.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وست عزیز شرکت معین موتور(به مدیریت بهبهانی) در 3 تیپ شروع به ثبت نام کرد با قیمت های 127 135 167 میلیون (همین حدودا دقیق یادم نمیاد) و تحویل هم 1 ماه بود
    بعضی نمایشگاههای تهرانم نمایندش شده بودن که این ماشین ها رو میفروختن
    اما هنوز 2 ماشین ارزان به هیچ کس تحویل داده نشده و طبق آخرین اطلاعاتی که دارم شرکت اعلام کرده امکان ورود این ماشین نیست و 150از میلیون شروع میشه (کلی هم تو بعضی نمایشگاهها دعوا شده )
    پس در اصل تا به امروز هیچ کس کاین 130 میلیونی سوار نشده و فعلا که فقط معین موتور مردم رو سر کار گذاشته
    تا حدودی حرف جناب اشکان تایید میشه! این آقای معین بهبهانی از آشناهای دور ما هستن! قضیه رو که پیگیری کرده بودیم معلوم شد قرار بود از 137 شروع بشه و مردم اومدن واسه ثبت نام! اما بعدا به مشکل واسه وارداتش و گرفتن پلاک برخوردن طبیعی که قیمتها رفت بالا و اعلام شد که قیمت ها از 164 تومن استارت میخوره! از اون تعدادی که ثبت نام کرده بودن فقط 7 نفر انصراف دادن که سریعا با خریدارهای جدید جایگزین شد!این که شما گفتین امکان واردات این ماشین نیست اشتباهه! کافیه یه سر به نمایشگاه ها بزنی! غیر از اون تعداد 8 سیلندر فول آپشن که شخصی وارد شده(کمتر از 6 دستگاه!)(و با قیمت حدودی 210 تومن) بقیه از طرف خود معین خودرو وارد کشور شده و الان حدودای 175 به بالا قیمت داره!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

تا حدودی حرف جناب اشکان تایید میشه! این آقای معین بهبهانی از آشناهای دور ما هستن! قضیه رو که پیگیری کرده بودیم معلوم شد قرار بود از 137 شروع بشه و مردم اومدن واسه ثبت نام! اما بعدا به مشکل واسه وارداتش و گرفتن پلاک برخوردن طبیعی که قیمتها رفت بالا و اعلام شد که قیمت ها از 164 تومن استارت میخوره! از اون تعدادی که ثبت نام کرده بودن فقط 7 نفر انصراف دادن که سریعا با خریدارهای جدید جایگزین شد!این که شما گفتین امکان واردات این ماشین نیست اشتباهه! کافیه یه سر به نمایشگاه ها بزنی! غیر از اون تعداد 8 سیلندر فول آپشن که شخصی وارد شده(کمتر از 6 دستگاه!)(و با قیمت حدودی 210 تومن) بقیه از طرف خود معین خودرو وارد کشور شده و الان حدودای 175 به بالا قیمت داره!
    پویا جان من نگفتم که واردات این ماشین ممنوع هست
    گفتم واردات 6 سیلندر آن آزاده ولی مدل 8 سیلندر اون ممنوع (از لحاط قانونی فقط ثبت سفارش 6 سیلندر آن آزاد است ) و اگر هم مدل 8 سیلندری دیدید مطمین باشید که با روال عادی واردات خودرو وارد ایران نشده(و من تا حالا 8 سیلندرش رو ندیدم)
    اینکه ماشین ها رو کی وارد کرده مسیله مهمی نیست چون ثبت سفارش ماشینی که بازه رو میشه به راحتی وارد کرد حالا چه شرکت (معین موتور) آن رو وارد کنه یا شرکت ها یا افراد دیگر
    ضمنا اینایی که توی بازار هستن و من دیدم معمولا بدون گارانتی هستن و نمایشگاهها مدعی اند که اینایی که اینا وارد کردن از ماشین های معین موتور فول تره و به خاطر همین قیمت هاشون از معین موتور با لاتره
    توی نمایشگاههای تهرانم من کاین با گارانتی معین موتور رو فقط توی نمایشگاه نیکران خودرو دیدم که نمایندگی معین موتور هست و بقیه کاین های نمایشگاههای دیگه بدون گارانتی بودن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

ایم حرف قشنگی است

ولی فکر می کنم با مدل 2.5 آن اشتباه گرفته اید.
    2008 3.0 فول آپشن را می توان باکر کرد زیر 20000 (که پراید هم با این کارکرد هیچ فرقی با روز اوّل ندارد)
    110 تومان یافت که انصافا"می ارزد.
    نه دوست عزیز قیمت x3 2008 همین حدوده
    البته من قیمت کف بازار رو میگم
    ممکنه بری توی یه نمایشگاه و یه قیمت با لاتر بهت بگن ولی اگه وقت بزاری پیدا می کنی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •