میگن تو یک رده هستن ولی من باشم پارس خودرویی میگیرم ایرانخودرو .............![]()
میگن تو یک رده هستن ولی من باشم پارس خودرویی میگیرم ایرانخودرو .............![]()
خط تولید تندر ایرانخودرو فعلا بسته هستش .
احتمال قوی به خاطر تولید مگان با همین نیروی محرکه و مشخصات فنی توسط پارس خودرو تندر رو فقط پارس خودرو تولید کنه.
من هم تندر 90 را کاملا تایید می کنم
اول می خواستم ریو بگیرم که هردو ماشین را توی جاده تست کردم که فهمیدم تندر از ریو خیلی سرتره
ولی یک اشتباه کردم و رفتم توی ایران خودرو اسم نوشتم که نه تنها بعد از 6 ماه تولیدش منتفی شد حالا بعداز یک ما هم هنوز پول من را پس ندادن
پیشنهاد می کنم حتما از پارس خودرو یگیرید
آقا این شکل ظاهری تندر نود اصلا برام قابل هضم نیست...؟....!!!!! چیکار کنم..... نمیتونستند یه کم خوشکلترش کنن
منم اگه بودم از پارس خودرو میگرفتم.
چند روز پیش تو بخش خودرو های خاص یکی از دوستان هم گفت که طراحی بنز cls خیلی زشته هرف شما هم مانند حرف اون دوستمون هستش. تندر 90 یه طراحی خاصی داره که با عادت میتونه به چشم بهتر بیاد تندر 90 از کلاس خودروها تقریبا اقتصادی هستش که با کوچکترین ابعاد خواستن بیشترین جا را برای سرنشینان فراهم کنند که تو کلاس خودش خوبه البته کمی مونتاژ ایران هم تاثیر داره و در ضمن با اسپرت کردن خیلی قیافش جذاب میشه.نمیتونستند یه کم خوشکلترش کنن
البته من كلا از فرانسوس جماعت خوشم نمياد . اولش هم كلي با تندر90 مشكل داشتم و بنظرم خيلي زشت ميومد ولي الان فكر مي كنم اتفاقا خيلي هم قشنگه و او مدل بقول بعضي ها قوطي كبريتي سبك طراحيشه كه بايد از حداكثر جا استفاده كنه . كلا به نظر من بيرونش ماشين قشنگيه ولي داخلش برعكس زشت و زمخته . و هيچ ظرافتي نداره.
يه جمله قشنگ توي آخرين شماره مجله ماشين بود: طراحي و زيبايي ماشين كاملا سليقه ايه ولي علم طراحي كاملا قانونمنده.
به نظرمن حتما تندر90 را ازپارس خودرو بخر
شایط فروش مدلe1+cp+abs: پیش پرداخت 10میلیون تومان <تحویل تیر یاخرداد(به دلخواه)و مابقی قیمت روز کارخانه هنگام تحویل فقط نقره ای ونوک مدادی ثبت نام دارن من خودم یه نقره ای تحویل خرداد اسم نوشتم. به نظرمن واسه فروش هم ماشین خیلی خوببیه الان قیمت کارخانه ایش بابازار حدود1میلیون تفاوت داره.
بله تندر اسپرتش خیلی قشنگ میشه
در ضمن وقتی کنار ماشین می ایستید یه هیبت خاصی داره این ماشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)