تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: تحریف دیالوگ ها،بخش ها و داستان فیلم ها و سریال ها در تلویزیون- اینجا بنویسید

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

aaa، بعد این همه سال تازه فهمیدیم چه کلاهی سرمون رفته، اونم تا نـــاف! خیلی دوست داشتم این کارتون رو...

موقع عبور از ایران چی می‌شد؟
    موضوع چندان خاصی نبود ولی چون زنان ایرانی حجاب کافی نداشتند ! و نحوه زندگی مردم  گونه خاصی بود و ... کلا صلاخ ندونستند پخش بشه
    تلویزیون میخواست به ما این باور رو بده که همه جای دنیا ایران رو امن و پاک میدونند حتی قرن ها پیش!!!!!!

2. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

افسانه شجاعان

سالها پیش یه سریال رزمی چینی بنام افسانه شجاعان میداد که به محبوبترین سریال رزمی بین بینندگان ایرانی تبدیل شد
    موضوع اصلی سریال در زمینه کتابی با نام فن شمیر زنی پیشرفته بود که سبب ارتقای هنر جنگاوری فرد میشد
    تنها بدی این فن این بود که باید برای شروع تمرینات فرد خودش رو اخته کنه چون نویسنده کتاب خودش خواجه بود و براساس توانایی های فردی یک خواجه اون کتاب رو نوشته بود!
    خب تا اینجای کار تلویزیون جسته و گریخته موضوع رو حالی کرد اما 

در ابتدای سریال تنها کسی که در این هنر به استادی رسیده شخصی بنام دون فان بوبای بود که رئیس فرقه شیطانی بود
    دون فان چون برای رسیدن به درجه استادی خودش رو خواجه کرده بود به مرور زمان صفات زنانه به خودش گرفت و خودش رو آرایش میکرد و عاشق یه مرد دیگه شد به حدی عاشق اون مرد شده بود که جان خودش رو هم فداش میکرد 

خب تلویزیون در اینجا برای پنهان کرد اصل ماجرا دو ترفند زد :

1- بر روی شخصیت دون فان صدای زنانه گذاشتند و همه ایرانی های فکر میکردند که بازیگر نقش دون فان چه زن زیباییه و چه آرایش های زیبایی میکنه
    در حالیکه اصلا بازیگرش اصلیش مرد بود و با آرایش غلیظ حالت زنانه میگرفت و صداش هم تابلو مردانه بود!!! چون اصلا قرار نبود که دون فان زن باشه !! چون درسته خواجه شده بود ولی صدا که دیگه تغییر چندان نمیکنه 

2- معشوقه دون فان رو برادرش معرفی کرد تا بتونند عشق دیوانه وار دون فان رو توجیه کنند و مردم ایران میگفتند عجب خواهری !!! عجب عشق پاکی!!!!

4. 11 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها یادتونه یه کارتون بنام جزیره ناشناخته یا همون سرندیپیتی میداد
    خب این کارتون رو تا نصفه پخش کردند چون از اواسط کارتون خانم لورا و کُنا باهم صمیمی میشن 

خانم لورا که ملکه جزیره به حساب میومد در واقع یه پری دریایی بود و کنا هم همون پسر گمشده
    فکر کنم مسئولین دیگه گفتند اخه لورا رو چطور سا*نسور کنیم یا چطور لورا رو خواهر کنا جا بزنیم و... 
    خب اینجاست که تغییر ماهیت شخصیت ها و سا*نسور شدید جواب نمیده
    و در یک عمل ابتکاری و انتحاری از سوی تلویزیون کلا ادامه کارتون قطع میشه!!!

6. 13 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    من خودم ندیدم، ولی می گفتن مثل اینکه تلویزیون فیلم تروی رو نشون داده ، در فیلم هلن همسر ملنوس رو دختر ملنوس معرفی کردن، بعدم که هلن با پاریس فرار کردن، ملنوس غیرتی شده که دختر من تا حالا یه شبم بیرون خونه سر نکرده، و خلاصه جنگ شروع میشه....(احتمالا دیدن، خواهر که نمیشه، مادرم نمیشه، زنم که اصلا نمیشه، کی از همه مظلوم تر : دختر خانواده)

8. 3 کاربر از isbn84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

سلام
    من خودم ندیدم، ولی می گفتن مثل اینکه تلویزیون فیلم تروی رو نشون داده ، در فیلم هلن همسر ملنوس رو دختر ملنوس معرفی کردن، بعدم که هلن با پاریس فرار کردن، ملنوس غیرتی شده که دختر من تا حالا یه شبم بیرون خونه سر نکرده، و خلاصه جنگ شروع میشه....(احتمالا دیدن، خواهر که نمیشه، مادرم نمیشه، زنم که اصلا نمیشه، کی از همه مظلوم تر : دختر خانواده)
    همینطوره .

من نسخه تلویزیونی این فیبم رو دیدم . در اونجا زن ملنوس که عاشق پسر پادشاه دشمن هست رو "دختر ملنوس" معرفی کردند !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من مضحک ترین عوض کردن دیالوگ مربوط به انیمیشن Wall.E میشود که EVE ( یا ایوا) تبدیل شد به Ivan یعنی کل داستان و موضوع و جنسیت شخصیت داستان رفت رو هوا

در ضمن لطفاً بحث سیاسی و فرهنگی و مذهبی موقوف !
    ]چقدر حرص خوردم
    بهترین انیمیشن سال رو شهید کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه CAnZO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زن لارنس اليويه توي بازرس تبديل شده بود به دخترش. مايكل كين هم شده بود خواستگار . حالا چرا بايد بخواد خواستگارو بكشه ما كه زياد جدي نگرفتيم

12. این کاربر از CAnZO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ایول به خودم که 5 سالی میشه تلویزیون نگاه نمیکنم

واقعا سر خورده شدم مخصوصا بابت فیلم جولزو جولی و افسانه شجاعان که خیلی دوسش داشتم

داره خودمونی میشه roniya20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    love street

پيش فرض

به نظر من هم همین طوره

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •