موضوع چندان خاصی نبود ولی چون زنان ایرانی حجاب کافی نداشتند ! و نحوه زندگی مردم گونه خاصی بود و ... کلا صلاخ ندونستند پخش بشه
تلویزیون میخواست به ما این باور رو بده که همه جای دنیا ایران رو امن و پاک میدونند حتی قرن ها پیش!!!!!!
موضوع چندان خاصی نبود ولی چون زنان ایرانی حجاب کافی نداشتند ! و نحوه زندگی مردم گونه خاصی بود و ... کلا صلاخ ندونستند پخش بشه
تلویزیون میخواست به ما این باور رو بده که همه جای دنیا ایران رو امن و پاک میدونند حتی قرن ها پیش!!!!!!
افسانه شجاعان
سالها پیش یه سریال رزمی چینی بنام افسانه شجاعان میداد که به محبوبترین سریال رزمی بین بینندگان ایرانی تبدیل شد
موضوع اصلی سریال در زمینه کتابی با نام فن شمیر زنی پیشرفته بود که سبب ارتقای هنر جنگاوری فرد میشد
تنها بدی این فن این بود که باید برای شروع تمرینات فرد خودش رو اخته کنه چون نویسنده کتاب خودش خواجه بود و براساس توانایی های فردی یک خواجه اون کتاب رو نوشته بود!
خب تا اینجای کار تلویزیون جسته و گریخته موضوع رو حالی کرد اما
در ابتدای سریال تنها کسی که در این هنر به استادی رسیده شخصی بنام دون فان بوبای بود که رئیس فرقه شیطانی بود
دون فان چون برای رسیدن به درجه استادی خودش رو خواجه کرده بود به مرور زمان صفات زنانه به خودش گرفت و خودش رو آرایش میکرد و عاشق یه مرد دیگه شد به حدی عاشق اون مرد شده بود که جان خودش رو هم فداش میکرد
خب تلویزیون در اینجا برای پنهان کرد اصل ماجرا دو ترفند زد :
1- بر روی شخصیت دون فان صدای زنانه گذاشتند و همه ایرانی های فکر میکردند که بازیگر نقش دون فان چه زن زیباییه و چه آرایش های زیبایی میکنه
در حالیکه اصلا بازیگرش اصلیش مرد بود و با آرایش غلیظ حالت زنانه میگرفت و صداش هم تابلو مردانه بود!!! چون اصلا قرار نبود که دون فان زن باشه !! چون درسته خواجه شده بود ولی صدا که دیگه تغییر چندان نمیکنه
2- معشوقه دون فان رو برادرش معرفی کرد تا بتونند عشق دیوانه وار دون فان رو توجیه کنند و مردم ایران میگفتند عجب خواهری !!! عجب عشق پاکی!!!!
بچه ها یادتونه یه کارتون بنام جزیره ناشناخته یا همون سرندیپیتی میداد
خب این کارتون رو تا نصفه پخش کردند چون از اواسط کارتون خانم لورا و کُنا باهم صمیمی میشن
خانم لورا که ملکه جزیره به حساب میومد در واقع یه پری دریایی بود و کنا هم همون پسر گمشده
فکر کنم مسئولین دیگه گفتند اخه لورا رو چطور سا*نسور کنیم یا چطور لورا رو خواهر کنا جا بزنیم و...
خب اینجاست که تغییر ماهیت شخصیت ها و سا*نسور شدید جواب نمیده
و در یک عمل ابتکاری و انتحاری از سوی تلویزیون کلا ادامه کارتون قطع میشه!!!
سلام
من خودم ندیدم، ولی می گفتن مثل اینکه تلویزیون فیلم تروی رو نشون داده ، در فیلم هلن همسر ملنوس رو دختر ملنوس معرفی کردن، بعدم که هلن با پاریس فرار کردن، ملنوس غیرتی شده که دختر من تا حالا یه شبم بیرون خونه سر نکرده، و خلاصه جنگ شروع میشه....(احتمالا دیدن، خواهر که نمیشه، مادرم نمیشه، زنم که اصلا نمیشه، کی از همه مظلوم تر : دختر خانواده)
همینطوره .
من نسخه تلویزیونی این فیبم رو دیدم . در اونجا زن ملنوس که عاشق پسر پادشاه دشمن هست رو "دختر ملنوس" معرفی کردند !
]چقدر حرص خوردم
بهترین انیمیشن سال رو شهید کردن
زن لارنس اليويه توي بازرس تبديل شده بود به دخترش. مايكل كين هم شده بود خواستگار . حالا چرا بايد بخواد خواستگارو بكشه ما كه زياد جدي نگرفتيم![]()
ایول به خودم که 5 سالی میشه تلویزیون نگاه نمیکنم
واقعا سر خورده شدممخصوصا بابت فیلم جولزو جولی و افسانه شجاعان که خیلی دوسش داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)