اون اولیه که منم !
این یکی رو کجا دیدی شما ؟ خوشم اومد ازش ، سوزوندن رم و سی پی یو بدون باز کردن کیس !
اون اولیه که منم !
این یکی رو کجا دیدی شما ؟ خوشم اومد ازش ، سوزوندن رم و سی پی یو بدون باز کردن کیس !
برد قرمز ؟ ام اس آی ؟ رایان بدر ؟به اینا میگی شرکت معتبر ؟!
دوست عزیز نمیدونم شما در چه حدی با سخت افزار کار میکنید.
منظورم این هست که تعداد خرید و فروش.
تعداد تعمیرات.
واینکه آیا تو این صنف آشنا دارید تا واقعیت ها رو بهت بگند یا نه.
من نمیگم همشه این مشکلات برای من هست.اتفاقا از اونجایی که حواسم جمع عست تا حالا جنس بد خودم به شخصه نخریدم.
ولی وقتی مشتری خودش میره جنس میخره و جعبه های آکبند برام میاره تا براش جمع کنم تازه مشکل شروع میشه.
ولی من واسم جالب هست که شما چجوری حاضری سنگ این شرکت ها رو به سینه بزنی.
پيشنهاد من اينه كه دفرگ كني بعد وسط دفرگ سيستم رو ريسارت كني! 4 دفعه كه اينطوري انجام بدي هاردت ميسوزه!
من خودم تاحالا يه بار اينطوري هارد رو تعويض كردم.
با تشکر از دوست عزیز.
فکر نکنم بسوزه.
ولی اگه منظور خراب شدن هارد هست باید بگم اون هم بعید هستش.
چون دیفرگ کار خاصی نیست.فقط هد بیش از حد درگیر هست.
و اگه ریستارت کنه اتفاقی پیش نمیاد.
حداکثر ساختار هاردش بهم بریزه که با یک فرمت درست میشه.
ولی اگه در حال دیفرگ چند بار بزنه رو سر هارد و یا هارد رو تند تند تکون بده احتمال اینکه کالیبر هد بهم بریزه هست.و خراب میشه.
این تایپیک رو ملاحظه بفرمایین:
انشاا... خدا همه رو به راه راست هدایت کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من میگم وقتی سیستمت روشنه بدون Shut down خاموشش کن یعنی کلید پاور رو بزن. بعد با یکی از دوستات برید به فاصله 10 متری از هم وایسید. هی هارد رو واس هم پرت کنید.![]()
Last edited by BraveKnight; 30-10-2009 at 17:11.
اتفاق خاصی پیش نمیاد و اتفاقا سیستم خیلی درست Shutdown میشه.
من خودم حوصله نداشته باشم همین کار رو میکنم.
norton system utilities ... یک بخش داره به نام فرمت که یک مد داره به نام Goverment ... با روش پاک کردن فایل ها با عدم بازگشت به روش CIA و یا FBI عمل میکنه ! جواب میده !
اگه سیستم رو Shut Down نکنی. هدها پارک نمیشن. بعد اگه هارد زیاد تکون بخوره این ور و اونور میرن و سطح دیسک رو خراب میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)