تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: رم برای اور کلاک

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اون فركانس fsb هست كه 4 برابر فركانس مسير هست!! فركانس رم يك ضريب ديگه اي داره كه مقدارش ، حداقل برابر با فركانس مسير هست و مثلأ 400 در حالت ddr كه مخفف double data rate هست كه يعني در هر سيكل 2 برابر اطلاعات منتقل مي كنه، مي شه 800!! اين 800 رو اگه ضرب در 64 كنيد ، مي شود 52100 مگابيت در ثانيه كه وقتي تقسيم بر 8 كنيد ، تبديل به 6400 مگابايت در ثانيه كه همون پهناي باند نظزي رم هست مي شه ، و رد خالت دوال چنل هم 1428 رو بايد ضرب در 800 كميد كه به پهناي باند 12800 مگابايت در ثانيه مي رسه!
    شما نگرفتی من چی میگم

مسیر FSB همون رابط بین سی پی یو و رم هست در پردازنده های قدیمی اینتل پس کاملا به هم ربط دارن

در پلتفرم C2D هم بصورت کواد وی محاسبه میشن یعنی فرکانس اصلی رم در 4 ضرب می شه و فرکانس مسیر را می سازه که کاملا به هم مربوط هستند

در پردازنده های جدید اینتل و قدیمی تر AMD این مسیر کاملا کاملا حذف شده و پردازنده بطور مستقیم با رم در ارتباط هست

حالا از داریم کاملا از بحث اصلی خارج می شیم

بحث اصلی این هست که رم های با فرکانس بیشتر از 800 هیچ تاثیر خاصی در کارایی سیستم ندارن و فقط هزینه را زیاد می کنند(البته در پلتفرم C2D INTEL )

مخصوصا در حال حاضر که یک کیت 4 گیگ باس 1066 DDR2 با یک کیت 4 گیگ باس 1333 DDR3 تقریبا هم قیمت ودر بعضی موارد گرونتر هم هست

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما نگرفتی من چی میگم

مسیر FSB همون رابط بین سی پی یو و رم هست در پردازنده های قدیمی اینتل پس کاملا به هم ربط دارن

در پلتفرم C2D هم بصورت کواد وی محاسبه میشن یعنی فرکانس اصلی رم در 4 ضرب می شه و فرکانس مسیر را می سازه که کاملا به هم مربوط هستند

در پردازنده های جدید اینتل و قدیمی تر AMD این مسیر کاملا کاملا حذف شده و پردازنده بطور مستقیم با رم در ارتباط هست

حالا از داریم کاملا از بحث اصلی خارج می شیم

بحث اصلی این هست که رم های با فرکانس بیشتر از 800 هیچ تاثیر خاصی در کارایی سیستم ندارن و فقط هزینه را زیاد می کنند(البته در پلتفرم C2D INTEL )

مخصوصا در حال حاضر که یک کیت 4 گیگ باس 1066 DDR2 با یک کیت 4 گیگ باس 1333 DDR3 تقریبا هم قیمت ودر بعضی موارد گرونتر هم هست
    شما نميگيري من چي ميگم!! رم فركانس نمي سازه كه چيزي بخواد ازش تابعيت كنه!! رم خودش تابع هست!! فركانس مسير در پردازند هاي اينتل توسط پل شمالي و در پردازنده هاي amd توسط پل جنوبي ايجاد مي شه! و با ضرب در يم ضريب فركانس رم مشخص مي شه ، در معماري core2dou فركانس رم و نوعش هيچ ربطي به پردازند نداره ، شما مي توندي يك پنتيوم 4 رو روي p5qc بزارين و با رم ddr3 كار كنيد!!
    حالا افزايش كارايي دارن و يا ارزش خريد دارن يا نه ، بحثيست جدا!

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

چقدر ترایسر نایاب شده!!! بعد از هزار بدبختی تونستم پک 4 گیگش رو گیر بیارم همه جا فقط باستیکس داشتن شانسی یه مغازه پیدا کردم داشت یارو هم حالیش نبود که چه رم خوفی داره میگفت 88 تومن!! داشتم میخریدم که یدفعه رفیقش اومد گفت اینا 110 تومنه ما هم گوز شدیم ولی خریدم آخرش
    راستی سریال آخرشم 16fe5 هستش از اون خوباشه؟؟؟؟ حودم زور زدم بیشتر از 1180 اور نشد(البته با ولتاژ 2)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چقدر ترایسر نایاب شده!!! بعد از هزار بدبختی تونستم پک 4 گیگش رو گیر بیارم همه جا فقط باستیکس داشتن شانسی یه مغازه پیدا کردم داشت یارو هم حالیش نبود که چه رم خوفی داره میگفت 88 تومن!! داشتم میخریدم که یدفعه رفیقش اومد گفت اینا 110 تومنه ما هم گوز شدیم ولی خریدم آخرش
    راستی سریال آخرشم 16fe5 هستش از اون خوباشه؟؟؟؟ حودم زور زدم بیشتر از 1180 اور نشد(البته با ولتاژ 2)
    4 تا ماژول هست یا دو تا؟! با ولتاژ 2 به 1188 رسیدی؟! با چه زمان تأخیری؟
    ولتاژ رو تا 2.2 زیاد کن ، اگه gmh باشه ، باید تا 1250 باید!
    ولی در کل هر رمی هم به همین 1180 نمی رسه!
    فقط خیلی مراقب دماش باش ، زود داغ می کنند!

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

2 تا ماژول هستش.نه با با 2.15تا 1100 با 5 از اون بیشتر با 7.7.7.21
    نمیرسه به 1250 :(( با تاخیر 8 هم نرسید!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

2 تا ماژول هستش.نه با با 2.15تا 1100 با 5 از اون بیشتر با 7.7.7.21
    نمیرسه به 1250 :(( با تاخیر 8 هم نرسید!!!
    حدس مي زدم!! من گفتم ماژول 1 گيگي 16fd5 شما دو گيگي 18fe5 گرفتي!! همين مي شه ديگه! :دي
    كلأ چيپ هاي d9gmh 64 مگابايتي هستند و به صورت دو طرفه در ماژول هاي 1 گيگي موجودند ! البته رمي كه شما گرفتي هم كارايي بسيار خوبي داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pc_hex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GONBAD

پيش فرض

سلام دوستن عزیز میخوام که رم بگیرم .باسش حتما 1066 باشه تایمینگ هم که خوب هر چی پایینتر بهتر ضمنا برای اور میخوام رمو بگیرم چه میرک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

سلام .
    OCZ GOLD EDITION

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •