سلام، من رم ها رو دوباره تست کردم، فهمیدم یکیشون خرابه. منتها اون یدونه تو تست memtest هیچ خطایی نداد، اما تو cpu-z مقدار فرکانسشو یه چیز دیگه نشون میده (فرکانسش 667 هست):
این مال قسمت memory:
اینم مال قسمت spd:
به نظر شما رم دومی هم خرابه؟
سلام، من رم ها رو دوباره تست کردم، فهمیدم یکیشون خرابه. منتها اون یدونه تو تست memtest هیچ خطایی نداد، اما تو cpu-z مقدار فرکانسشو یه چیز دیگه نشون میده (فرکانسش 667 هست):
این مال قسمت memory:
اینم مال قسمت spd:
به نظر شما رم دومی هم خرابه؟
مثل اینکه عکس ها خوب آپلود نشدن، واسه همین مجبورم لینکاشو بزارم:
memory
spdکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همه دوستا شرمنده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شرمنده، من نمی دونم چرا آدرس اون وسطو نشون نمی ده!
بی زحمت جای خط چین ها بزارین ---------
نخیر مثل اینکه نمیشه این اسمو تایپ کرد؛ جای خط چین ها سی جی پرشین هست یعنی: c g p e r s i a n
امیدوارم ایندفعه نشون بده.
نخیر مثل اینکه نمیشه این اسمو تایپ کرد؛ جای خط چین ها سی جی پرشین هست یعنی: c g p e r s i a n
امیدوارم ایندفعه نشون بده.
sina jan az bad shansie....![]()
یکی از دلایلی که میتونه باعث کند شدن سیستم بشه و سیستم نتونه خوب عمل کن هارد سیستم هست. من خودم هم دچار چنین مشکلاتی شدم.
سیستمی با مشخصات زیر داشتم، قائدتاً نبایستی در سرعت کم داشته باشه:
CPU: Intel Pentium D 3.0 GHz 4M Cash
M.B: Giga 8I945
Ram: 2Gig 2*1Gig Apacer Bus 800
VGA: 7300 GS 256mb
یه هارد 500 هم داشتم که برند اون Maxtor بود. بعد یه مدتی دیدم که سیستم کند کار میکنه و هر موقع میخوام موس رو تکون بدم به صورت تیکهتیکه حرکت میکرد. ویندوز عوض کردم، آنتیویروس بروز شده رو استفاده کردم، رمها رو تعویض کردم و ... درست نشد که نشد، تا اینکه هاردم سوخت و خیالم راحت شد.
بعد از سوختن هارد یه هارد 80 تهیه کردم (سقوط عجیب!!!) و روی سیستمم نصب کردم دیدم که نه هنگی در کاره و نه کندی سیستم.
پیشنهاد من اینه که اگه یه هارد دیگه دم دست دارید از اون استفاده کنید و ببینید مشکلتون از هارده یا نه؟
ميتونم بپرسم پاور سيستم شما چي بوده؟
باتوجه به كارهايي كه تا حالاانجام دادي و راهنمايي هاي دوستان به نظر ميرسه كه دو تا از سخت افزارهاي سيستم شما مشكل داشته باشه مثل رم و هارد به همين خاطر هميشه با ارورهاي ثابتي همراه نيست در ضمن برحسب تجربه پيشنهاد مي كنم كابل هاي اي دي يي سيستم رو عوض كني
سلام به همه دوستان، من یه مدت بود بدجوری درگیر درسا بودم، نرسیدم به اینجا سر بزنم.
حقیقتش من سلامت هاردها رو بررسی کردم، یکیشون 63 درصده، یکیشونم 71 درصد. تغییر هم نمی کنه. فرمت کردم، فول فرمت، تغییری نکرد. الان دنبال اینم که CPU رو عوض کنم چون مطمئن شدم که خرابه، چون کلاک باسش باید از 12 تا 15 عوض شه(پیشفرض 15) اما رو 12 و تغییر نمی کنه و CPU با فرکانس 2.4 کار میکنه که البته اسمیه و واقعیش 1.1. برای اینکه اینو زیاد کنم باید FSB رو از 200 که پیشفرضه بیشتر کنم که بالای 275 سیستم روشن نمی شه. CPU های دیگه رو امتحان کردم، همشون درست کار می کنن. در این مورد سوالم رو تو قسمت خرید گزاشتم این لینکشه:
من اول این پست هم گفتم که دوتا هارد دارم. همنطور که این بالا گفتم اولی که 1TB هست مدل SEAGATE هست و سلامتش 63 درصده و اینو تازه امسال تابستون خریدم. دومی هم که MAXTOR 160GB هست، مال یه سال پیشه. مشکلم با تعویض هارد درست نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کابل IDE رو هم جدیدا، همین تابستون عوض کردم، ولی فایده نداشت.
من همچنان به CPU مضنون هستم. حالا قراره عوضش کنم. اگه بازم درست نشد، اونوقت ببینیم چی میشه.
با تشکر از توجه همه دوستان.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)