دوستان خواهش می کنم بحث را منحرف نکنیم.. چیزی که مسلمه فارغ از اینکه جایگاه ارزشی موسیقی رپ یا متال کجاست، نمی شه جزء موسیقی ایرانی حسابش کرد.
پس موسیقی ایرانی شد همون دستگاههای سنتی بعلاوه موسیقی فولکلوریک و بومی نواحی ایران..
دوستان خواهش می کنم بحث را منحرف نکنیم.. چیزی که مسلمه فارغ از اینکه جایگاه ارزشی موسیقی رپ یا متال کجاست، نمی شه جزء موسیقی ایرانی حسابش کرد.
پس موسیقی ایرانی شد همون دستگاههای سنتی بعلاوه موسیقی فولکلوریک و بومی نواحی ایران..
کسی قصد انحراف نداره .. اومدید درباره موسیقی ایرانی بحث کنید .. سوئیچ کردید به متال و راک .. بعدشم که
اهانت شد .
.
.
.
____
من که کلی از پستایه شماها تشکر کردم ... همینطور خوندم و تشکر کردم و اومدم پایین تا رسیدم به اون پست
کارتونو ادامه بدید ...
شما با نفرت میری سراغ متال مطمئنا ازش لذت نمیبری![]()
دقیقا همینطوره .![]()
بله کاملا اون تاپیک رو یادمه.. و فکر می کنم اولین یا دومین پستش رو بنده دادم... اما به چه دلیلی پاک شد؟؟؟چند وقت پیش تاپیکی زدم با عنوان نظر شما راجع به موسیقی ایرانی که بدلایل مختلفی اون تاپیک توسط
maxeemo عزیز(مدیر انجمن) پاک شد و قرار شد توی این تاپیک جدید همراه با نظر سنجی کار رو ادامه بدیم
خیلی جالبه !
بحث تاپیک در مورد موسیقی ایران هست
. اونوقت، بجای تحلیل خود اصل موضوع بحث :"- موسیقیی ایران" ، طبق روال همیشگی !ی طرفداران موسیقی سنتی شروع می کنند به بد و بیراه گفتن از سبک های دیگه ...مثل همیشه ...
غر زدن های همیشگی همدیگه رو هم تایید می کنند و هر کی بیشتر از سبک های دیگه بد بگه بیشتر ذوقش رو میکنند !
تا اینجاش که همفکرانشون دارند از سبکهای دیگه بدگویی میکنند نه تنها اعتراضی نمیکنند بلکه تایید هم میکنند ! (برای نمونه صفحات قبل رو مشاهده کنید)
اونوقت اگه کسی بیاد پاسخشون رو بده و دفاع کنه از سبک مورد علاقش که در اینجا به اون بی احترامی شده ، میگند جای این بحث اینجا نیست !!
اگر حرفی رو در مورد چیزی مطرح میکنید باید ظرفیت شنیدن پاسخ دیگران رو هم داشته باشید .
در این تاپیک همه چیز کاملا واضح هست : چه کسانی شروع کرده اند به بیراهه رفتن از خود موضوع و بی احترامی به دیگر سبک ها ...
Last edited by pandemonium; 06-10-2009 at 04:53.
راستش من تازه این تاپیک رو خوندم.. با خوندن پست اول و نقل قولی که تو پست قبلی کردم و شنیدن نظر این دوستمون در مورد نظرات دوستان نمی دونم راجع به چی صحبت کنم! اونم در حالتی که اگر با همه ی حوصله و دقت و علاقه و عشقت پست بدی احتمالش هست چند وقت دیگه بیای و ببینی اثری از تاپیک نیست!!
بهتره دوست عزیزمون tirdad که این تاپیک رو زدن خط مشی تاپیک رو مشخص کنن... با توجه به تجربه ای که در مورد تاپیک قبلی دارن و این نکته که : هندیان را اصطلاح هند مدح / سندیان را اصطلاح سند مدح!
اگر از نظر سنخیت و جنس کارها میگید، بله این ها از یک جنس نیستند و مقایسه شون اشتباهه .و معتقدم کسی مثل متالیکا (یا ساسی مانکن!) رو نباید با شجریان و امثال او مقایسه کرد.
ولی اگر منظور اینه که بطور معادل و نرمالیزه شده - از نظر سطح و ارزش موسیقیایی مثلا کارمتالیکا قابل قیاس با سطح و ارزش موسیقیایی خوانندگی شجریان نیست ، من این رو اصلا قبول ندارم .
این حرف فقط ناشی از تعصب میتونه باشه .
آهنگی مثل Fade to Black از متالیکا جزئ چند تای اول بهترین نوازندگی های تاریخ نوازندگی گیتار الکتریک در دنیا هستش ...
عنوانی که بدست آوردنش بسیار مشکل و برای خیلی ها غیر ممکنه ...!
یا Nothing Else Matters که میلیونها نفر با ذائقه های متفاوت از اقصی نقاط دنیا باهاش خاطره و دلبستگی دارند و خیلی ها سعی در بازخوانیش کرده اند ....و ...
مهارت و استادی موسیقی فقط در موسیقی سنتی ایران خلاصه نمیشه .
ضمنا : متالیکا شخص نیست !! گروهه !
Last edited by pandemonium; 06-10-2009 at 00:58.
در مورد موسیقی سنتی ایرانی به نظر من با اینکه سالها تحریم شد و در حقش اجحاف شده باز هم اونقدر قدرتمند و زیبا بوده که هنوزم زنده س. من شباهت زیادی بین موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی متال قائل هستم که شاید به نظر شما احمقانه باشه ولی من در یه برهه ای فقط این دو تا رو گوش میکردم یعنی موسیقی سنتی و متالیکا... مهم ترین شباهتشون به نظرم زنده بودن هر دوتاست یعنی استفاده نکردن از افکتهای کامپیوتری و دستگاههای الکترونیکی و ... واسه همین اجرای زنده هر دوی اینها شباهت زیادی به نسخه های اصلیشون دارن برخلاف موسیقی الکترونیکی که تو اجرای زنده شما یه چیز دیگه و در سطح پایین تری از اون چیزی که تو استودیو ضبط شده میشنوید.
برای شما نامعقول به نظر میرسه، اما من خیلی اوقات سردردهام رو با متال تسکین میدم!
◙
دوست عزیز سوء تفاهم نشه.من بیش از 15 ساله که بطور حرفه ای هم متال و راک گوش می کنم و هم می نوازم، اون عکس من حتما براتون آشناست که مال کدوم آلبومه؛ پس خیلی بیشتر از اونکه همفکر اونها باشم همفکر شمام. منتها نمی خوام بخاطر دو تا اظهار نظر از کسانی که بواسطه عدم آشنایی کافی با موسیقی غربی صرفا نظرشونو راجع به بلندی و نازیبایی ظاهری موسیقی متال گفتن، اینجا به صحنه یک مشاجره کهنه و تکراری که من و شما عینشو هزار بار شنیدیم و کردیم تبدیل بشه.
ما که اینجا دنبال این نیستیم که بگیم موسیقی سنتی ایران ارزشمند تره یا موسیقی راک؛ این اصلا سوال و قیاس منطقیی نیست. این تاپیک گویا قبلا هم بخاطر انحرافات و مشاجره های بی حاصل به تعطیلی کشیده شده بوده. بیاین بزرگواری کنین بجای چسبیدن به اون 1 جمله کذایی و 100 تا جوابیه بهش دادن، این بحثو بی خیال شین تا به اصل موضوع برگردیم.![]()
به نظر من بحث ا رو تو تاپیک جدا ادامه بدیم خوبه!
البته منطقی ...
یه متفکری میگفت ...
جنگ جهانی بعدی اگه در کار باشه حتما سر تحمیل عقایده ...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
در مورد تاپیک :
هر نوع از موسیقی مستلزم شناخت هست ...
تا انواع صدا ها و فراز و فرود ها رو نشناسی به قدرت استاد شجریان پی نمیبری ...
تا از آلات موسیقی سنتی سر در نیاری ارزش کار امثال آقایان کلهر و علیزاده براتون نمودار نمیشه ...
صدایی که از اون ور دنیا یه آدم رو که اصلا نمیفهمه این آقا (استاد شجریان) چی میگه رو میکشونه ایران و میگه :
من حرف های ایشون رو با تمام وجودم حس میکنم ...
به موسیقی اصیل خیلی ظلم شده ...
مثلا خواستن موسیقی رو با محدودیت هاشون کم رنگ کنند از اون ور بوم افتادن! (نمونه اش رواج موسیقی غربی که البته برا ما که خیری هم شد!!)
Last edited by Behsood; 07-10-2009 at 00:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)