بله تو دوربین گوشی مهمترین مسئله پیکسله وگرنه دوربین دیجیتال 5 شاید از 8 گوشی ال جی یا سامی هم بهتر باشه ولی مقایسه گوشی با گوشی 8 ال جی از 5 سامی بهتره و همینطور بر عکس
بله تو دوربین گوشی مهمترین مسئله پیکسله وگرنه دوربین دیجیتال 5 شاید از 8 گوشی ال جی یا سامی هم بهتر باشه ولی مقایسه گوشی با گوشی 8 ال جی از 5 سامی بهتره و همینطور بر عکس
من نه!
اما اينجا هم معلوم ميكنه كه سيستم عاملش جاواس...:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا عکس پیدا کردم که خلاف این مسئله رو ثابت میکنه.(شاید هم نکنه)
تو این عکسا میبینین که دوربین سامی به مراتب بهتر از ال جی عمل کرده و نویزش خیلی خیلی کمتره.
مخصوصا وقتی که از آسمون عکس میگیرن.(تو ال جی به آسمون عکسی که از شهر گرفته شده توجه کنین نویز
کاملن معلومه)البته اینم بگم که عکس های ال جی با نسخه آزمایشی گوشی گرفته شدن و نوشته که
امیدواریم تو نسخه اصلی این نویز برطرف بشه.حالا اگه کسی از دوستان عکسی که با نسخه فاینال گوشی
گرفته شده بزاره ببینیم نویز رفع شده یا نه
سامسونگ اس 8000 جت
ال جی ویووتی اسمارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ال جی ویوتی 8 وارد ایران نشده ! ... اون هم نسخه ازمایشی هستش ... عکسش خیلی بهتر از اینه مطمئن باش البته جت هم واقعا جز بهترین 5 هاست .. عکس بدون نویز میخوای 8300 8 مگا بگیر ..
ببینید رزولوشن یا همون تعداد پیکسل نمیتونه باعث کیفیت بیشتر بشه
ولی تقریباً همیشه یه شرکت تو دوربینای با پیکسل بیشتر از لنز با کیفیت تر استفاده میکنه واسه همین انتظار داریم تو یه شرکت مثل نوکیا ان86 بهتر از مثلاً ان95 باشه که هست
بین دو تا شرکت باید مقایسه هاشونو ببینید ... مثلاً همین رنوار یکی از بهترین 8 های ال جی هست ولی ویوتی اسمارت اینجوری نیست و کیفیت پایینتری داره ... یا مثلاً m8800 که دوربین ضعیفتری نسبت به 8510 داره ... اینجوری میشه دوربین شرکتای مختلفو با هم مقایسه کرد
حالا ممکنه یه 5 مگاپیکسلی سامسونگ از 8 ال جی بهتر باشه ... مثلاً s7350 که دوربین خیلی خوبی داره و بهترین 5 هست به نظر من میتونه با بعضی از 8 ها رغابت کنه مثلاً با همین ویوتی اسمارت
یه چیز دیگه هم هست .... الان برید عکسای گرفته شده با سامسونگ corby ببینید با اینکه 2 مگاپیکسله اصلاً با 2 مگاپیکسلای قدیمی مثل d600 قابل مقایسه نیست و خیلی کیفیت بالاتری داره
پس میتونیم نتیجه بگیریم که لنز دوربینا در حال پیشرفته و شرکتها برای اینکه این پیشرفتو با عدد نشون بدن تعداد پیکسلو بالا میبرن
بعدشم فعلاً بهترین دوربینارو سامسونگ میزنه![]()
بهترین 8 که i8910 هست و بهترین 12 هم m8910
حسن عکسای جتو دیدی؟ از s7350 هم بهتره .. عجب عکسی گرفته ! ...در ضمن8800 هم شاید از 8510 ضعیفتر باشه ولی فکر نمیکنم هیچ 5 ی از اون بهتر باشه... هست ؟
اما برندهایی که در حال رقابتن انقد بهم نزدیکن که 5 شون از 8 اون یکی دیگه بهتر نیست ! و فقط 8 شون میتونه با 8 اون یکی رقابت کنه .. از این لحاظ گفتم وگرنه گوشی چینی هم داریم که پیکسل بالا میده ول از یک 2 سامی هم ضعیفتره ... منظورم بین نوکیا ال جی یا سامی و سونی بود ...
بهترین 8 ال جی رنواره شک نکنین!
![]()
خب نوشتم تا 400 تومن.آی 8910 که میفرمایین 600 تومنه![]()
به نظر من که 5 سامی خیلی بهتر از 8 ال جی هست.شما فقط کافیه 2 مگا پیکسل آیفونو با 3 مگا پیکسلی
5800 مقایسه کنین و فرقشو ببینین.فکر میکنم همون اس 8000 رو بگیرم.بازم اگه پیشنهاد یا راهنمایی هست
لطف کنین بگین.
خوب 5800 کمرا فون نیست که ! بعدشم کی در مورد 2 و 3 گفت 2 و 3 بهم خیلی نزدیکن ولی 5 و 8 نه ..(مهمترین عامل پیکسل هستش تو گوشی) وگرنه نوع لنز و قطر لنز و مسائلی که قبلا گفتم هم تاثیر گذاره که احتمالا ایفون 3 تو بقیه موارد بهتر از 5800 عمل کرده ... اون 8 ال جی هم که میگی ازمایشی هستش .. برو n86 رو قبل از اینکه بیاد با بعد از اینکه بیاد عکساشو مقایسه کن یا 8910 ... جت گوشیه خیلی خوبیه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)