توی نظرسنجی هیچکدام!!!
پنجمین خورشید
گذر از پاییز
نردبام آسمان
هیچکدام !
توی نظرسنجی هیچکدام!!!
امسال تا جایی که یادم میاد تنها سالی بود که هیچکدومه سریالا ربطی به ماه رمضون نداشت!
ولی در بین این سریال ها به ترتیب پنجمین خورشید چون موضوع خوبی رو مطرح می کرد یعنی تقدیر علی رغم همه ضعف هایی که داشت بعدشم نردبام آسمان چون ما رو با بخشی از تاریخ کشورمون و یکی از دانشمندان معروف ایرانی بیشتر آشنا کرد و بعد هم گذر از پاییز چون به موضوع غرور و تکبر پرداخته و عاقبت یه آدم مغرور رو که به ثروت و قدرتش مینازه و مجرم هم هست و از یاد خدا غافل نشون میده.
در کل سریال های امسال از نظر موضوعی خوب بودن ولی از نظر داستان پردازی و کارگردانی ضعیف بودن نسبت به سال های گذشته.
همه سریال ها در حد مزخرف بودن اما پنجمین خورشید از بقیه یکم بهتر بود
من هیچکدام
هیچکدام(کلا سریالای ایرانی بسیار چرت تشریف دارن )
نا گفته نماند فقط 5خورشید رو نگاه میکنم به خاطر همین دختر لوتیه. راستی اسمش چیه؟
تو اين 3 تا سريال فقط پنجمين خورشيد يه كمي خوب ساخته شده
اما هيچكدام عالي نيستند
در واقع هيچكدوم...خيلي سطح سريالا پايين اومده اما بازم پنجمين خورشيد از بقيه بهتر بود: دي
من توی نظرسنجی گزینه هیچکدام را انتخاب کردم، ولی اگر بین این سه تا سریال بخوام یکیشونو انتخاب کنم، پنجمین خورشید را انتخاب می کنم، البته من اون دو تا سریال دیگه رو زیاد ندیدم، ولی شنیدم نردبان آسمان حتی از پنجمین خورشید هم قشنگ تره با این حال در مجموع هیچدام!
یاعلی
اون اوایل از نردبام آسمان به اندازه ی پنجمین خورشید خوشم اومده بود ولی کم کم جذابیتشو از دست داد.عبور از پاییز هم که افتضاح بود.به نظر من نامردیه فقط به خاطر زیاده روی های بزنگاه دیگه سریال طنز تو ماه رمضون نداشته باشیم.البته من بزنگاه رو خیلی دوست داشتم ولی میشد با چند تا تذکر و آیین نامه برای سریال های طنز جدید قضیه رو حل کرد.نه اینکه بگیم از دم همه ی سریال های طنز تعطیل چون فضای معنوی ماه مبارک رو خراب میکنند.
امسال هیچکدوم از سریال ها بدرد نمی خورد واقعا حیف بودجه هایی که صرف این سریالها شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)