بچه ها یک سینمای خانگی مناسب برای g10 معرفی می کنید. میخوام مارکش همون پاناسونیک باشه.
قیمتشم تا 300 .
بچه ها یک سینمای خانگی مناسب برای g10 معرفی می کنید. میخوام مارکش همون پاناسونیک باشه.
قیمتشم تا 300 .
منظورتون از عملكرد كنترل واضحتر بگيد.
به لحاظ سطح گيرايي هيچ مشكلي حتي در فواصل بالا وجود نداره.
دسترسي آسان به منوها محسوسه.
هرچند بايد بگم كه منوها و تنظيمات بسيار ابتدايي هستند و شايد اينو بزرگترين نكته منفي اين پنل ديدم
همونطور كه آقا مهدي مثل هميشه كامل و با ذكر دلائل فني توضيح دادن، دوست عزيز شما بايد ضعفي رو كه گزارش ميكنيد با بررسي آنتن و سيم كشي اون رفع كنيد.
واقعا بي انصافيه كه راجع به پردازشگر SD/HD اين پنل اينطور صحبت شه.
اين نكته از تجربه شخصي خودم هست هر چند در ريويو Avfroum هم تو اين زمينه اين پنل نمره بالاي گرفته اما شخصا تا قبل از اين پنل تو اين زمينه سري X سوني رو خيلي خوب ميديدم اما الان اين پنل رو حتي در فاصله كمتر از يه متر هم ميتونيد تصاوير SD رو تماشا كنيد.
PT865 خوبه ولی قیمتش نمیدونم چنده
آقا من از این g10 خوشم اومده ولی من پلاسمای با سایز 46 به بالا می خوام. چه کار کنم ؟ چرا پاناسونیک مدل کم داره. سامسونگ خیلی تنوع داره. چرا 50 سری g10 وارده ایران نمیشه ؟؟؟
شما صبر کن v10 بیاد 50 اینچ داره منم منتظر v10 هستم شاید که این ماه بیاید شاید
v10 چهل اينچ داره..؟
50 65 اوایل پاییز تو نمایندگی ها قابل خرید به احتمال زیاد .
منم خريدم ديشب خودم نصبش کردم بعده يه استراحت کوتاه تا همين الان که دارم اينارو مینویسم داشتم تستش ميکردم برنامه هاي شبکه ايرانو خوب نشون ميداد ديشب باهاش اولين فيلمو ديدم که حس کردم يه جورايي تصوير پلاسما بيشتر به دل ميشينه واسه اينه که آدم توش احساس ميکنه رنگاش طبیعیه خيلي منو ياد تلويزيون لامپ تصوير انداخت اينو بگم که ما اين تلويزيونو بجاي يه lcd سامسونگ 32 اينچي گذاشتيم که قبلا داشتيم.
بعدش رفتم سراغ ماهواره چندتا شبکه ماهواره که کيفيت خوب دارن روي اين تلويزيون خيلي خوب بودن فرقي که با lcd توش دیدم اینکه يکم دلچسب تر بود مثل همون برنامه هاي شبکه ايران طبیعی تر بود يه جوري انگار ادم زود بهش عادت ميکنه ولی کلا رنگا تو این تلویزیون هم شفافه هم طبیعی بعده اون رفتم يه فيلم dvd گذاشتم تو سينماي خانواده و اينجا بود که واقعا ديگه تفاوتو حس کردم فيلم مرد کوچولو رو گذاشتم که کيفيتش خيلي خوبه بعضي جاهارو مثل اونجا که دارن از دست پليسا در ميرن دو سه بار زدم دوباره ديدم با کيفيتش و نرميو و رنگاي طبيعيش حال کردم بعدش رفتم سراغ xbox 360 يکمي باهاش گيرز و کالاف بازي کردم خيلي خيلي عالي بود نميدونم چه جوري بگم ولي انگار بازي با گرافيک تر شده بود يه جوري خیلی طبيعي تر شده بود اولش فکر کردم واسه اينه که تازه خريدم دارم اینطوری فکر میکنم ولي بعد از اينکه اويل 5 بازي کردم ديگه مطمئن مطمئن شدم که اين تلويزيون واسه بازي اصل جنسهبازی خیلی طبیعی شده بود یه جورایی نرم تر شده بود بیشتر مثل فیلم بود نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی خیلی باحالتر از lcd قبلیمون بود.
صبح بود که رفتم خوابیدم دو سه ساعت پیش بیدار شدم رفتم کامپيوترمو آوردم که کارته ati 3750 با hdmi داره يه تبليغ از يه فيلم توش دارم که فول hd از دوستم گرفتم وقتي فيلمو رو تلويزيون ديدم
ديگه نميدونم چي بگم فيلم کلا 10 دقيقس ولي يه ده پونزده بار پشت هم ديدمش
الان ميفهمم وقتي يارو ميگه فيلم hd واقعا حق داره الان مشکلم فقط اينه که وقتي يه همچي فيلمي با اين ديدم ديگه چجوري ميخوام برم بشينم باش dvd تماشا کنم الان ديگه فقط دلم به 360 خوشهآخه اين چي بود من ديدم.
نتيجه آخر اين تلويزيون قدرتشو زماني ميبيني که فيلم hd داشته باشي يا باهاش 360 بازي کني اونوقت میفهمی چی هست الان دیگه فهمیدم واسه چی اینهمه از این تلویزیون بچه ها و سایتای خارجی تعریف میکنن دم همتون گرم فکر نمیکردم با این پول یه همچین چیزی گیرم بیاد.
یک دوستی اینو برام pm زده که چون پستام 10 تا نشده نمیشه pm بزنماینجا جواب میدم
عزیز جان صادقانه بگم upscaling ش ضعیفه . در برابر سامسونگ و سونی کم میاره . بقیه افرادی هم از دوستان که 3 مدل از این 3 مارک رو دیده بودن نظر منو تایید میکردن . اگر فقط برای پخش کانال های ایران میخوای تهیه بکنیش به طور نسبی من توصیه به خرید نمیکنم اما تو یقیه کانال ها (مثل BBC و ...) کیفیتش قابل قبوله. کیفیت اصلی G10 همونطور که یکی از دوستامون گفت فقط تو رزولوشن های HD دیده میشه که کیفیت تصویر واقعا خارق العادست !سلام دوست عزيز
فك كنم شما پلاسماي g10 داريد(از تو تاپيك ها فهميدم)
من ميخوام g10 بگيرم......
چند سوال دارم ازتون ، ممنون ميشم جواب بديد
- از اونجا كه ما تو خونه بيشتر شبكه هاي ايران و ماهواره رو نگاه ميكنيم، خواستم بدونم g10 با اونا رو خوب نشون ميده(يعني بهتر از بقيه يا در حد اونا؟)
- عكساشو كه ديدم به نظرم زياد قشنگ نيومد ولي انقدر ازش تعريف شنيدم كه نميتونم به اين راحتي ها ازش بگذرم ، ظاهرش از عكساش كه بهتره؟(اميدوارم باشه)
- كلا راضي هستين؟
با تشكر![]()
/
ظاهرش خیلی خوبه ! موقر و سنگین ...
/
در کل با توجه به نوع استفاده ای که ازش میکنم 8/10 میدم (نه بیشتر) اینم در نظر بگیر بهتره (لازمه) حداقل 4 متر باهاش فاصله داشته باشین تا تصویر رو grainy نبینین
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)