تو تصویر این کار رو کردم، شما هم فقط همین کار رو بکن و از دستور region هم استفاده نکن.(می گم چرا!) :چقدر سریع بود تصویر ! اصلا نمیشه چیزی فهمید ...
به هر حال ...
من میگم .. اینجا که چیکار کردم ..
فرض کنید من با 4 تا لاین یک مربع کشیدم و بعد میخوام این ها رو Region کنم ! حالا ...
region رو تایپ و Enter ..
بعد 4 تا لاین رو سلکت میکنم ! دونه دونه و بعد ...
ایندفعه شد![]()
حالا من توی پلان نتونستم .. توی Command line میبینم که نوشته !
30 closed, degenerate or unsupported objects rejected.
یعنی چی ؟!
پلان نمونه هم اینه ... که برای اکسترود کردن لاین های اضافی رو برداشتم ...
این ارور میگه از این موضوع هائی که انتخاب کردی 30 تاشون یه موضوع بسته هستند و موضوعاتی اند که برای ما تعریف نشدن و قبول نمی کنیم. (یعنی این 30 تا لوپی که قبلا ساختی ممکنه مثلا 100 تا خط باشن ولی چون جزو یه egion دیگه هستن برای ساخت region جدید ازشون استفاده نمی کنیم.)تو کد تایپ کن Bo بعد اینتر رو بزن.. بعد تو تظیمات حالت رو بذار روی Region بعد Pick Point رو انتخاب کن و در حالی که کل موضوعی که می خوای Region بشه تو تصویره و می تونی همه گوشه هاش رو ببینی داخلش کلیک و ok کن..
ولی اگر شما الان دستور Boundary رو دقیقا طبق اون توضیح بالا اجراش کنی و روی یه ناحیه ی بسته کنار یه دونه از این region هائی که قبلا ساختی اجراش کنی دستور اجرا میشه و یه region دیگه ساختی..
سراغ اون دستور مستقیم Region هم نرو که دردسرهای زیادی داره..
حواستم باشه تو عکسی که گذاشتی هیچ کدوم از این 2 دستور رو نمی تونی برای اون ناحیه پائینی اجرا کنی چون یه ناحیه ی بسته نساختی..
شما همین جور که تو این فیلمه دیدی conseptual Visual Style رو از طریق منو یا تولبار اجرا کن تا ببینی داری چه کار می کنی و مطمئن بشی که region هات ساخته می شن..
Show Map in Viewportاسم اون دکمه ای که شما میگید برای متریال چیه ؟!
من توی 2010 تصویری مانند مثل شما ندارم ...
تو کد شیفت رو بگیر روش کلیک کن تو مکس کنترل رو بگیر روش کلیک کن..برای حذف کردن یک آبجکت از موارد انتخاب شده باید چی کار میکردیم؟!
Offset بود نه فیلت! فیلت برای پخ زدن گوشه هاست..برای رسم یک خط موازی با یک خطی که داریم ... (مثلا دیوار) دستور Fillet بود ! ولی کاربردش و طرز استفاده رو از یاد بردم ..
میشه بگید ؟!
برای آفست: دستور رو اجرا کن.. بعد فاصله تا خط دیگه رو تعیین کن بعد اینتر کن بعد خط رو انتخاب کن و روی سمتی که می خوای آفست بشه کلیک کن و همین جور.. (هر چی تو نوار دستور اون پائین می گه اجرا کن!)
گفتم که! برو تو متریال ادیتور بعد برو کرکره Maps اونجا پیداش می کنی..توی مکس من متریال دادن رو حالا انجام دادم ولی یک سوال ! اون Bump دقیقا کجاست برای این آجر ؟!
از صحنه رندر بگیر امتحان کن.. شاید باید نرمالش رو عوض کنی.. مادیفایر Normal و بهش بده وجهت نرمال رو عوض کن ببین درست میشه..و یک چیز دیگه که اونم اینه چرا من نتونستم همین شکل رو به این دیوار جلویی که سیاه رنگه بدم ؟!
دقیقا همین کار رو کردم و حتی Drag And Drop هم کردم ...
یعنی چی با هم region کنی؟ region معنی دیگه ای شاید بده اینجا! می خوای یکی کنی؟ یکیشون رو انتخاب کن و از دستوراتی که تو تنظیمات Editable Poly یا Mesh هست Attach رو انتخاب کن و موضوع دیگه رو بهش اضافه کن..توی مکس من چطور میتونم این قسمت ها رو با هم region کنم ؟!
اگر به هلپ مکس و کد مراجعه کنی چیزهای خیلی بیشتری یاد می گیری..
تو بخش آموزش درخواست آموزش هات رو بده.. سوال پیش اومد بپرس...
موفق باشی..