mohamad zand امیدوارم جوابتو از amir toos گرفته باشی در ضمن استاندارد 405 خیلی وقت باطله و lx هم از روی اون گرفتن ولی به جای اینکه درستش کنن بدتر ...... به ماشین
mohamad zand امیدوارم جوابتو از amir toos گرفته باشی در ضمن استاندارد 405 خیلی وقت باطله و lx هم از روی اون گرفتن ولی به جای اینکه درستش کنن بدتر ...... به ماشین
یه ماشین خراب دلیل بر بد بودن همه نمی شه
مثلا اگه یه رولزرویس یه مشکل براش پیش اومد نمی تونیم بگیم همه رولز رویس ها مشکل دارن
در ضمن شما هم نباید از ماشین ایرانی انتظار بیش از حد داشته باشی
دوست من فكر كردي 405 يا پارس الان ساخت خارج هستن ؟؟؟
بايد خدمتتون عرض كنم كه كيفيت 405 الان از سمند خيلي پايين تره !!!
در ضمن من خودم هزار بار گفتم خريد ماشين تو ايران شانسيه !!! دليل نميشه چون شما ماشينتون اينطوريه پس بقيه هم اينطورين ؟؟؟
ما هم خودمون سمند ال ايكس سال مدل 87 داريم و اصلا اذيتمون نكرده !!!
هرچند که همه خودروهای داخلی درپیتن ! اما بین این دوتا و با توجه به مشکلات اخیر 405 ، سمند بهتره . اگه تونستی سورن بگیر !
با سلام.
كسي نگفت همه ماشين ها خراب هستن شما دقت نداري بنده ميگم كيفيت چند سال پيش بهتر از حالا است./نه اينكه همه خراب هستند./
مخلص كلام .
هيچ كدام از اينا به درد نمي خوره
شانس! يك بار خوبه /يك بار بده
بايد ريسك كرد!!
کجای نوشته بالا گفتین کیفیت چند سال پیش از الان بهتره(مشخص کنید)؟؟؟ با این نوشته شما هم یعنی همه ی سمند ها انقدر پرخرجن![]()
بنظر شخص بنده که 405 خیلی خوب و راحته!!!
من همین چند 1سال پیش 405 داشتم که ازش خیلی راضی بودم و الان پرشیا دارم. ماشین عموم سمند LX هست اونم روندم ولی چنگی بدل نزد!
با تشکر از همه ی دوستانی که نظر دادند.واقعا مفید بود.lxسفید گرفتیم.
دوست عزيز مبارك باشه !!! ايشالله چرخش برات بچرخه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)