بابا يه حرفي بزنين كه 5 دقيقه بعد خودتون بهش نخندين .
عوامل رشد چين به چيزاي ديگه بيشتر مربوط ميشه تازه چين كمونيستي تازه ............اقا اصن بي خيال الان باز مياي ميگي..... .
بابا يه حرفي بزنين كه 5 دقيقه بعد خودتون بهش نخندين .
عوامل رشد چين به چيزاي ديگه بيشتر مربوط ميشه تازه چين كمونيستي تازه ............اقا اصن بي خيال الان باز مياي ميگي..... .
من چی گفتم شما چی گفتید؟
میشه یه بار پست تون رو بخونید!
اینفدر برای خدتون داستان نسازید
اینترنت ملی یک خط جدا هست که به هر مشتری جدا گانه داده میشه یعنی کنار خط ADSL
بعد هم این ایده فقط برای بالا بودن امنیت اطلاعات برای سازمان های بزرگ داخل کشور که میخوان اطلاعات با هم اشتراک بزار خوب اینم علت داره به خاطر نفوذ و جاسوسی کشور دیگه ... هست (همین الان در خود ویندوز اگر یک پایگاه داده نصب کنی کل اطلاعات سیا نزاره گر)
بعد هم مشکلی که حل میکنه دیگه نیاز نیست پول هنگفت برای به یک مشت کشور بیگانه بدیم با این کار حد اقل نصف پول ما سرازیز داخل میشه
محدود کننده .
وقتی قرار است ما با پیشرفت به رقابت با کشور های دیگه بپردازیم باید با عقاید و فکر های اونها اشنا باشیم با اینترنت ملی فقط میتونیم قسمتی از عقاید خودمون رو ببینیم که این یک ضربه ی فرهنگی به خود ماست . انگار داریم فقط درجا میزنیم با عقاید قبلی !
"اینترنت ملی یک خط جدا هست که به هر مشتری جدا گانه داده میشه یعنی کنار خط ADSL"
غیر ممکنه این کار رو بکنن اصلا مردم عادی چه نیازی به این دارن فقط برخی سازمانهای خاص به این نوع شبکه نیازدارن نه همه مردم خوبه خوتون هم گفتین "برای سازمان های بزرگ داخل کشور". پس اگه فقط برای سازمان های بزرگ داخل کشور لازمه دیگه اینترنت ملی چه اسمیه. البته میدونم موضوع ملی دیگه شده اسباب بازی هر چی میخواد یک کاری کنه میگه ملی![]()
نمیدونم یادته چند سال پیش هم بحث رایانه ملی یا همون کلونایزر رو راه انداختند و دم به دقیقه تو رسانه ها میگفتند کلونایزر کلونایزر کلونایزر ...
اما آخرش چی شد:
این یعنی چی؟ یعنی نابود کرد بیت المال ... (تازه قیمتشون هم بین 1.5 الی 2 میلیون بود و به درد داخل نمیخورد )شرکت نیمه دولتی گسترش انفورماتیک با 15 میلیارد تومان سرمایه (که 11 میلیارد آن از طریق وام با بهره کم دولتی تامین شده بود) با صراحت اعلام شکست طرح رایانه ملی را اعلام کرد. در حال حاضر به علت مشکلات مالی در حال اخراج کارمندان خود می باشد
اینم مال قبل ورشکستگی:
همین فیلترینگ ملی رو ببین آخرش چی شده؟کلونایزر 5 سال پیش (81) رقیب جدی نداشت ولی هم اکنون رقیب های بسیار جدی دارد که یکی از دلایل شکست این پروژه هم وجود این رقیبان است.
مدیر عامل سابق گسترش انفورماتیک یکی دیگر از دلایل مهم عدم استقبال مردم از کامپیوتر ملی (کلونایزر) را قیمت بسیار بالای آن به نسبت دیگر رقیبان دانست و افزود: تاکنون فقط 4 هزار دستگاه رایانه ملی تولید شده است که این مقدار باعث افزایش قیمت آن هم شد. در صورتی که اگر 40 هزار دستگاه با قیمتی حدود 400 تا 500 دلار تولید می شد شاید استقبال بیشتری در آن می شد.
وی در ادامه کامپیوتر ملی را نیاز به یک بازنگری دانست و گفت: در حال حاضر CPU، هارد دیسک، پردازشگر و برخی از امکانات کلونایزر از رده خارج شده است و باید مورد بازبینی کامل و دوباره قرار گیرد.
هیچی نشد همه دارن خیلی راحت از هیتلرشکن استفاده میکنند و دولت داره سماق میمکه و بیت المال رو نابود میکنه حالا هم میخوان اینترنت ملی برا من راه بندازند
آره دادن هزار مشت پول از بیت المال به کشورهای کمونیستی خیلی بهتر از دادن یک مشت پول به کشورهای بیگانه است. سرازیر داخل کشور میشه یا سرازیر داخل جیب ... میشه؟بعد هم مشکلی که حل میکنه دیگه نیاز نیست پول هنگفت برای به یک مشت کشور بیگانه بدیم با این کار حد اقل نصف پول ما سرازیز داخل میشه
بنزین رو سهمیه بندی کردن گفتن چندین میلیارد صرفه جویی میشه درست یادمه میگفتن این پول رو میخوان در صنعت حمل و نقل هزینه کنند! اما چی شد پس این صنعت؟ غیر این بوده که کشته ها دارن بیشتر میشن؟ یه اتوبان نتونستن از شمال به تهران بزنند!!!
Last edited by Hossein Adeli; 12-08-2009 at 13:06.
ها این که گفتی یعنی چی؟ نکنه فکر کردی وقتی به اینترنت وصل میشی این قبض تلفن که میاد در خونتون از طرف امریکا اینقدر زیاد شده؟!؟!!!؟؟ای خدا...کم از سرویس های یاهو استفاده کردین؟!کم از راپیدشر دانلود کردی؟!کم توی یوتوب فیلم نیگا کردین؟!خدا میدونه چقدر از سرویس های فری همین امریکا استفاده کردین که حالا اینا رو میگین! وقتی که این اینترنت محدود کننده اومد قدر همین کشور های بیگانه رو میفهمید!
عجب پس چرا پست اولي رو ك من خووندم يه چيز ديگه نوشته بود كلا چيزايي كه شما گفتي توش نبود؟؟اینفدر برای خدتون داستان نسازید
اینترنت ملی یک خط جدا هست که به هر مشتری جدا گانه داده میشه یعنی کنار خط ADSL
بعد هم این ایده فقط برای بالا بودن امنیت اطلاعات برای سازمان های بزرگ داخل کشور که میخوان اطلاعات با هم اشتراک بزار خوب اینم علت داره به خاطر نفوذ و جاسوسی کشور دیگه ... هست (همین الان در خود ویندوز اگر یک پایگاه داده نصب کنی کل اطلاعات سیا نزاره گر)
بعد هم مشکلی که حل میکنه دیگه نیاز نیست پول هنگفت برای به یک مشت کشور بیگانه بدیم با این کار حد اقل نصف پول ما سرازیز داخل میشه
تازه پوله بياد سرازير بشه فك مي كني تو جيب من و شما يا واسه صنعت كشور صرف ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟يا سرازير ميشه تو جيب .....ه .......ران؟؟؟؟
الان راه حل چیه؟ اعتراض اینترنتی بزنیم و همه امضا کنیم؟![]()
نه هیچ کاری لازم نیست بکنی فقط یه چند سالی صبر کن بعد که اینا میلیارد میلیارد پول رو ریختن تو جیب همه چی برمیگرده به حالت اول ...![]()
از خودتون داستان نسازید این حرف هایی که میزنید فقط از خدتون میاد بیرون و بس و هیچ یک از یک چیزی هایی که میگین نیست
من نظر خدمون دادم (با استناد از کسی)بعد این که این اتفاق افتاد من این تایپینگ میارم بالا تا بینم نظر دوباره چی
Last edited by alpha2008; 12-08-2009 at 13:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)