تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: تجربي يا رياضي يكي بهم بگه

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من برو تجربی ...علاقه حرف اولو میزنه..

2. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه space20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولی باور کنید ریاضی رفتن و تجربی دادن درست نییییییییییست
    به چند دلیل:
    1.بچه ها میگن برو ریاضی تا ریاضیت خوب بشه ولی باید بگم حتی پاین ترین بچه های تجربی زیستو خیلی بالا میزنن و اگه شما نتونی زیستو بالا بزنی خیلی خیلی خیلی عقب میفتی بالا زدن ریاضی وقتی شما رو جلو میندازه که بقیه درسایی که اونا بالا میزنن رو عالی بزنی
    2.زیست خوندن به این آسونیها هم نیست که همه فکر میکنن اگه نظر منو بخواید داشتن یه معلم خوب خیلی خیلی لازمه و این مستلزم رفتن کلاسه که میدونید چقدر وقت گیر و البته اینجوری با توجه به درسای خود ریاضی مشکل پیش میاد
    3.شما باید امتحان هماهنگ بدی و احتمالا پیشتون و سوم نهایی شما اینجا 2تا شانسو از دست میدی یکی اینکه میتونی اگه درسات شبک باشه امتحاناتو عالی بدی و 15 درصد کنکورو بگیری(اگه پیش نهایی بشه بیشتر از 15درصد) و اینکه اگه امتحانای ریاضیو بدی حقیقتا معلوم نیست تکلیفت چیه یعنی ممکنه دلشون بخواد همون امتحانای توی ریاضیو برات تاثیر بدن ممکنه دلشون نخواد همشو بدن به کنکور (به هر حال باید فکر اینو کرد که اگه راه غیرمعمول بری باید انتظار برخورد غیر معمول رو داشته باشی)
    منم دقیقا وضعیت شما رو داشتم علاقه به ریاضی اما عشق داروسازی ولی من ریاضیو انتخاب کردم و کاملا بدون فکر چون رشته دانشگاهی علاوه بر اینکه توی دانشگاه هست یه عمر زندگیه پس لازمه بهش علاقه داشته باشی
    معقولانه تصمیم بگیر ,خیلی مهمه
    موفق باشی
    Last edited by space20; 11-08-2009 at 10:49.

4. این کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fakhtee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من ميترسم برم تجربيو شكست بخورم در ضمن چون من خيلي مو به مو حفظ ميكنم حفظيات برام سخت ميشه
    دوست عزيز pace20شما اگه برگردين عقب رياضي ميرين دوباره يا تجربي ؟
    با توجه به بازار كار رشته تجربي سخت قبول شدنش و صد تا مشكل ديگه شما رياضيو پيشنهاد ميكنيد يا تجربي؟
    من به شدت موندم توش دارم رواني ميشم وقتم داره ميگذره
    حتما كمك كنيد فردا مي خوام برم تغيير بدم رشتمو

داره خودمونی میشه space20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من حفظیاتم افتضاحه در عین حال ریاضیم بد نبود
    ولی اگه برمیگشتم مسلما بدون تردید تجربی میرفتم من همین امسالشم میخواستم یه سال وایسم برم تجربی ولی بخاطر اینکه رتبم خوب اومد نتونستم چون احساس کردم شانس رتبمو از دست میدم
    ببین من خودم از رشته های ریاضی متنفرم نه اینکه خوشم نمیاد متنفرم ولی موقع انتخاب رشته احساس میکردم از زیست بدم میاد ولی واقعا آیا زیست خوندن بهش نمی ازرید که من الان یا حتی اگه الان نشد سال دیگه رشته مورد علاقمو قبول میشدم
    هرچند که گفتتون کاملا درسته که تجربی رشته سختیه من دوستام زندگیشونو برای کنکور تعطیل کردن اما رتبشون اونی نشد که میخواستن راجع به خود زیست با بعضی از بچه های تجربی مثل pozitron1369(اگه اشتباه نکنم ) مشورت کنید که آیا اونا حفظیاتشون خوب بوده ,عاشق زیست بودن ,خوندن زیست چجوریه
    به هرحال هرچی انتخاب میکنی فقط و فقط و فقط دیگه به اون یکی حتی فکر هم نکن چون داغون میشی یه انتخاب درست و بجا و دیگه...

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من از ریاضی متنفر بودم اما چون به مهندسی علاقه داشتم اومدم ریاضی و بعداً به خود ریاضی هم علاقه مند شدم
    حالا تو چون از خود مهندسی بدت میاد به نظر من برو همون تجربی

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من از ریاضی متنفر بودم اما چون به مهندسی علاقه داشتم اومدم ریاضی و بعداً به خود ریاضی هم علاقه مند شدم
    حالا تو چون از خود مهندسی بدت میاد به نظر من برو همون تجربی
    درسته مهم رشته ی دانشگاهه چون این 3 سال دبیرستان میگذره مهم اینه رشته ی دانشگاهو دوس داشته باشی که آیندتو

مشخص میکنه....

9. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fakhtee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رشته هاي دانشگاهي تجربيو دوست دارم

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تجربی هم تقریبا همونی رو میخونن که ریاضی میخونه ولی نه به سختی ریاضی
    به نظر من که تجربی از ریاضی سخت تره البته هر کسی رسته ی خودش رو میگه سخته حابلا معلوم نیست کدوم سخته

اما:
    fakhteeجان

من چون تجربی هم خوندم این نظراتم هست:اگر شما مهندسی رو دوست نداری (مثل خودم)و خیلی علاقه به زیست داری تجربی برات مناسبه اما اگه از زیست خوشت نمی یاد بهتره دور تجربی نیای چون تو کلاس 15نفری ما فقط 2نفر+من بودم که به زیست علاقه داشتیم موقعه ی نهایی هم فقط ما 3 تا قبول شدیم البته فقط قبول شدیم نمرمون خوب نشد اینکه شما گفتید من با دقت می خونم برای رشته ی تجربی خیلی به دردت می خوره اماموقعه ی امتحان فقط باید تند خوانی کنید اشتباهی که من کردم این بود که هر روز زیست رو نخوندم شما باید هر روز درسی که میدن رو بخونید تا نمره خوب و همچنین در اینده رشته ی خوبی قبول شید ....
    من از 10سالگی به زیست علاقه داشتم و همینطوری هم یه ضرب ادامه دادم شما هم اگه خیلی به زیست علاقه داره تجربی بیا چون هر چقدر هم زیستش سخت باشه می تونی تحمل کنی و نمره ی خوبی ببری اما اگه علاقه ای در کار نیست که دیگه ریاضی براتون بهتره ...این حرف من بود که تجربه کرده بودم میل خودتون در انتخاب رشته خیلی دقت کن تا بعدها پشیمون نشی...من الان هم به عقب برگردم باز هم تجربی رو انتخاب مکیکنم حتی اگه 0ببرم تو درسها

نتیجه گیری :اگه شما رشته های دانشگاهی تجربی رو علاقه داری تجربی انتخاب کنی بهتره (بعدها پشیمون نشی فحشمون بدی)چون من هم به جراحی علاقه دارم و خدا رو شکر که فعلا 2/5ش رو گذروندم...
    Last edited by ardavan_2008; 11-08-2009 at 11:33.

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

درسته مهم رشته ی دانشگاهه چون این 3 سال دبیرستان میگذره مهم اینه رشته ی دانشگاهو دوس داشته باشی که آیندتو

مشخص میکنه....
    آره من دبیرستانو گذروندم چون عاشق رشته مهندسی بودم ولی اگه این دبیرستانو با علاقه بگذرونه و تو دانشگاه نکسه خلی بد میشه:(

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رشته هاي دانشگاهي تجربيو دوست دارم
    خب شک نکن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •