Khob agha man alan chikar konam computeram dorost she?
Khob agha man alan chikar konam computeram dorost she?
دوستان من این ویروس رو با انتی ویروسی که saeed74 گذاشته بودن پاک کردم
اول از تو تسک منیجر یه فایل به اسم WBLiz.exe بود end کردم بعد اسکن کردم پاک کرد
یه تشکر ویژه از جناب سعید خان می کنم![]()
شما كاري رو كه جناب Jamaica گفتن ببين رو سيستم شما جواب ميده ؟ اگه نداد بايد دوباره ويندوز نصب كنين و اين بار حتما Sp3 استفاده كنين . در صورت استفاده از sp2 هم نرم افزار هاي معرفي شده رو حتما نصب كنين و كاراي گفته شده رو انجام بدين .
komak doros nashode hanoz
تنها راهه مقابله با ويروس فعلا همنام كردن كانكشن خودتون با كانكشن ويروسي هست . راه ديگه نصب ويندوز sp3 هست و راه بعد در صورت استفاده از sp2 ، نصب كردن كردن پچ هاي معرفي شده در پست هاي قبلي هست.
تو نت سرچ كردم و نتيجه همون موارد ذكر شده در بالاست .
سلام
وقتی فایل رو از مایکروسافت میگیرم مشکلی نیست ولی وقتی می خوام نصب کنم این خطا رو میده :![]()
اين لينك رو يه بار چك ميكني عزيز ؟
errorدارم تو ديدنش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
دوستان سلام
من جدیدا یه ویروس گرفتم که اعصاب برام نگذاشته. وقتی به اینترنت وصل می شم و یه مقداری کار می کنم مثلا سه ربع یک مرتبه appreance سیستم از حالت ایکس پی به حالت ویندوز ۲۰۰۰ تغییر می کنه و دوباره به همون حالت اول بر می گردد(یعنی ایکس پی) در این موقع است که ارتباط بنده از اینترنت قطع می شه در حالیکه disconnect نشده ام و هنوز اون دو تا کامپیوتری که پهلوی ساعت ویندوز است وجود داره و هرچه که می خوام دیس کنم نمی شه وقتی هم دبل کلیک می کنم روی اون دو تا کامپیوتر که status کانکشن را بیاره در عرض کمتر از یک ثانیه باز شده و دوباره بسته میشه و در قسمت کانکشنها که در کنترل پنل هم است وقتی روی کانکشن مربوطه راست کلیک می کنم و دیس را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد(یعنی هنوز به اینترنت کانکت است ولی رد وبدل دیتا ندارم) در صفحه cmd هم که ping می کنم جواب نمی گیرم. شاید تا حالا چهار پنج تا آنتی ویروس مختلف نصب کردم و آپدیت کردم و سیستم را اسکن کردم ولی جواب نگرفتم(bitdefender,kaspersky,nod32,malware,a vira)
یکی کمکمممممممممممممممممممممم ممم کنه لطفا![]()
این windows worm door cleaner که کاری انجام نمیده. اول که اجراش میکنم یه پیغام خطا میده بعد که دکمه ی ignore رو میزنم پنجره cmd رو باز میکنه و تو صفحه ی خالی هی نشانگر رو جابجا میکنه.نمیشه بجای این برنامه از یه برنامه ی دیگه استفاده کرد؟
با سلام و ایکس پی سرویس پک 3 دارم .همین مشکلات را هم دارم.پس ربطی به سرویس پک سه یا دو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)