تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: AMG یا Mpower?

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • AMG

13 48.15%
  • Mpower

16 59.26%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: Mpower vs AMG

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

باید بگم که سیاست دو شرکت مرسدس و بی ام دبلیو با هم متفاوته.بنز تقریبآ برای تمام اعضای خانواده ماشین تولید می کنه اما تمرکز بی ای دبلیو بیشتر روی جوانان هستش.ای ام جی هم چون می دونه بیشتر مشتریان ماشین های مرسدس مردان و زنان سن بالا هستن سعی می کنه با استفاده از تجهیزات الکترونیکی رانندگی ایمن و راحتی رو نصیب مشتریانش بکنه.اما ام پاور سعی می کنه با هندلینگ اسپرت جوانان رو به خودش جذب کنه.
    اگر من بخواهم از بین ام پاور و ای ام جی یکی رو انتخاب کنم ای ام جی رو انتخاب می کنم.درسته تولیدات ای ام جی پر مصرف تر از ام پاوره اما من عاشق قدرتم و به نظرم فقط ای ام جی می تونه نیازه من رو بر طرف کنه.نمونش sl 65 amg black که واقآ معرکس.
    راجب قسمت اول صحبت این دوستمون من کاملا مخالفم .که اگه اینطور باشه دلیل تولید مثلا SL Class یا C کلاس سری جدید و حتی CLS Class تو شرکتی که دوستمون میگه فقط پیرمردا ازش خرید میکنن چی میتونه باشه ؟ من دیگه از دلم نیومد سری SLR رو مثال بزنم که مسئولان بی ام دبلیو بارها بیان کردن که این محصول باعث شگفت زدگی اونها شده

اما راجع به مقایسه بین 2 تیونر رسمی این برند ها باید بگم به شخصه محصولات Mpower رو ترجیح میدم فقط به خاطر خروجی فوق بالا و غیر قابل تصوری که محصولاتش با محصولات مادر داره . که میشه از کوچکترین تولیدش که همون M3 هست نام برد که واقعا واسه خودش هیولاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راجب قسمت اول صحبت این دوستمون من کاملا مخالفم .که اگه اینطور باشه دلیل تولید مثلا SL Class یا C کلاس سری جدید و حتی CLS Class تو شرکتی که دوستمون میگه فقط پیرمردا ازش خرید میکنن چی میتونه باشه ؟ من دیگه از دلم نیومد سری SLR رو مثال بزنم که مسئولان بی ام دبلیو بارها بیان کردن که این محصول باعث شگفت زدگی اونها شده

اما راجع به مقایسه بین 2 تیونر رسمی این برند ها باید بگم به شخصه محصولات Mpower رو ترجیح میدم فقط به خاطر خروجی فوق بالا و غیر قابل تصوری که محصولاتش با محصولات مادر داره . که میشه از کوچکترین تولیدش که همون M3 هست نام برد که واقعا واسه خودش هیولاست
    دوست عزیز من که نگفتم همه ی محصولات مرسدس بنز برای افراد سن بالا تولید می شه من گفتم بیشتر مشتریان مرسدس بنز رو افرادی تشکیل میده که اکثرآ سن بالا هستند و توقع یه رانندگی ایمن و راحت رو دارن.در ضمن با شما موافقم مرسدس توی خودرو های اسپرت خیلی خوب کار کرده من خودم عاشق cls-sl-slr هستم.من بعد از بوگاتی ویرون و استون مارتین وان مرسدس بنز اس ال ار رو ترجیح می دم.

داره خودمونی میشه Morteza_Deutsch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

موتورهای BMW که هر سال جوایز سال رو درو میکنن,ماشالله از بس خوب و دقیق ساخته شدن مثلا موتور M3 جدید که 8سیلندر 4لیتری هست و قدرتش هم 414 اسب بخاره یا موتور معروف M5 و الان که V12 با دو توربوشارژ واسه 760 گذاشتن که قدرتش 544 اسب بخاره و تو برنامه ی Top Gear با S63 مقایسه کردن که البته اون از موتور معروف و پرقدرت M156 استفاده میکرد و فکر کنم به خطر تورک زیاد هست که سر پیچ ها واقعا تایرها حسابی دود میکنن و کنترل ماشین سخته و BMW به راحتی ازش جلو زد و یه مقایسه ی دیگه هم تو برنامه ی 5th Gear بود که M3 رو با C63 مقایسه کردن و بازم تو یه دور پیست C63 مسابقه رو باخت! اما با این وجود من AMG رو ترجیح میدم چون سلیقم رو بنز هست و ب ام و دوست ندارم!!! موتور SLR به نطرم بهترین موتور ساخت AMG هست که واقعا هم از نظر قدرت و هم گشتاور معرکه بود(نیروی لازم واسه خود توربوشارژ 120 اسب بخار هست!!!).
    در ضمن همون طور که میدونید موتور های پاگانی رو هم AMG تامین میکنه اونم از سری قدیمی 73 که دوازده سیلندر 7.3لیتری هست!!! وبازم نشون دهنده ی علاقه ی AMG به موتورهای با حجم بالا هست.

داره خودمونی میشه morisiona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که بنز در هر موردی که شما دست روش بزارید از بی ام و بهتر عمل می کند شکی در این نیست
    می دانید که کمپانی مرسدس بنز با دقت و پشت کارش در هر زمینه ای گوی سبقت رو از دیگر رقبا می رباید
    اما شاید تا به حال به این مسله دقت نکرده باشید
    کمپانی بی ام و گاهی از اوقات موتور ام رو پس این که مدلی را برای فروش معرفی می کند ارائه می دهد
    یعنی یک فاصله زمانی بین مدل بیس و مدل ام
    مثالی رو مطرح می کنم : مدل ایکش 6 ، کمپانی بی ام و موتور ام این مدل رو پس گذشت چند ماه معرفی کرد .
    خوب این نشانه ضعف بی ام و نیست ، مسئله سیاست شرکت بی ام و هست که به دنبال محک زدن قدرت موتور ای ام جی است .
    ولی به عکس بنز همراه با معرفی خودرو نوع ای ام جی اون رو هم معرفی می کند ، اما ای ام جی داریم تا ای ام جی !
    بنا به منبعی که Morteza_Deutsch ذکر کردن واقعا بی ام و نهایت دقت را به خرج داده این فیلم ها رو من هم دیده ام .
    اما این رو بدانید که گستره فعالیت بنز از هز کمپانی دیگری برتر و بیشتر است ،
    بی ام و با سیاستی که به خرج می دهد موتوری بهینه تر از ای ام جی وارد بازار می کند چون در واقع اشکالات ای ام جی رو تصحیح می کند .
    پس ام پاور در اکثر موارد باید مدیون بنز باشد .
    Last edited by morisiona; 10-01-2010 at 00:24.

5. این کاربر از morisiona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حال و حوصله جواب دادن کلی به پستبالا ندارم ولی
    مرسدس اگه از ب ام و میخواست بهتر عمل کنه یه کاری میکرد که آمار فروشش و همین طور کیفیت توساخت محصولاتش از ب ام و عقب نیفته
    خواهشا تعصب بیجا روی مرسدس بزارید کنار الان یه اتومبیل کره ای به راحتی با مرسدس و ب ام و رقابت می کن

وضعیت آ ام گ و ام پاور هم مشخصه چه از نظر میزان فروش چه از نظر جوایز برنده شده و از همه مهم تر استقبال کارشناسان دنیای اتومبیل

7. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی عملکرد ام پاور تو پیست فوق العادست بالاخره بعد از این هه سال یه سدان یعنی کادیلاک cts v تونست که رکورد ام5 تو پیست نورنبرگ بزنه ونم فقط کمتر از 1 ثانیه!!!!!!!!
    تازه کادیلاک توربو هم بود اما ام 5 اتمسفریک!
    خواهشا تعصب بیجا روی مرسدس بزارید کنار الان یه اتومبیل کره ای به راحتی با مرسدس و ب ام و رقابت می کن
    صد درصد تایید میکنم
    متاسفانه تو ایران هنوز هستن کسایی که به قول نویسنده مجله ماشین(فرهاد کاشانی)هنوز فکر میکنن زمین صافه و بنز بهترین ماشینای دنیا رو میسازه!!
    در کل باید به یه نکته ریز دیگه هم توجه کرد اونم اینه که اگه شما AMG بخری از لذت دنده عوض کردن دستی بی بهره میمونی چون دستی نداره فقط اتوماتیک و پدل شیفتر داره.اینم ممکنه برای خیلیا مهم باشه.

9. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متاسفانه تو ایران هنوز هستن کسایی که به قول نویسنده مجله ماشین(فرهاد کاشانی)هنوز فکر میکنن زمین صافه و بنز بهترین ماشینای دنیا رو میسازه!!
    اتفاقا من این آقا امروز با بنزش تو تهران دیدم
    تازه بدون راهنما هم تغییر مسیر میداد

تنها ایرادی که میشه به ام پاور گرفت اینه که در حال حاضر سوپر اسپرت نداره !!!!!
    که البته به زودی ب ام و ام1 معرفی میشه

داره خودمونی میشه edison2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    khone

پيش فرض

مصرف بنزین هر ماشین که مغرفی میکونین ذکر کنین مرسی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •