به نظر من موسیقی ایرانی از درون دارای تنوع بسیار زیادیه اما برای درک این تنوع باید مقداری اطلاعات از دستگاههای ایرانی داشته باشیم تا بهتر با موسیقی ایرانی ارتباط برقرار کنیم
موسیقی ایرانی هفت دستگاه داره که هر کدوم حال و هوای مخصوص خودشو داره در گذشته هرکدوم از این دستگاهها رو در ساعتی از شبانه روز مناسب میدونستند به عنوان مثال دستگاه همایون را در هنگام سحر و نماز صبح و چهار گاه را در صبح و ... که نشون میده تفاوت در دستگاهه چقدر زیاده
نکته دیگه اینه که چرا ما برای گوش دادن به موسیقی ایرانی باید تنوع هیجان تخلیه انرژی و... را خواهان باشیم در صورتیکه برای این منظور موسیقی و سبکها بسیار زیادی هست ؟
موسیقی ایرانی دارای احساس غم و شادی خاصی هست که جانمایه اون تاریخ متنوع و پر تلاطم ایرانه
به نظر من نگاه جوونای ما در مواردی نسبت به موسیقی نگاهی سطحی هست چرا که خواسته های لحظه ای و کوتاه مدت از موسیقی دارند
تمام زندگی انسان شور و هیجان نیست. انسان دارای نیازهای روحی مختلفی هست که باید به تمام اونا فکر کنه و تغذیه مناسبی براشون پیدا کنه
به نظر من موسیقی ایرانی دارای احساس و حالتی هستش که روحیه کمال جو و روحانی انسان رو پرورش میده