آقا این کد دنس رو یکی برام میگیره ...؟
من با گوشیم ( 6220) میرم میگه گوشی شما انگیج ساپورت نمی کنه ... انگار نه انگار منم یه انگیج بازم : دی
با PC هم که میرم یه شماره میگیره ... به احتمال زیاد هم سرکاریه ...!
آقا این کد دنس رو یکی برام میگیره ...؟
من با گوشیم ( 6220) میرم میگه گوشی شما انگیج ساپورت نمی کنه ... انگار نه انگار منم یه انگیج بازم : دی
سلام
میلاد جان به هیچ عنوان نمیشه با کامپیوتر کد بگیری......اون شماره ای هم که ازت میگیره...از من هم گرفته....یه اس ام اس میده که تویه اون اس ام اس همون لینک سایتیه که باید با موبایل بری بگیری....یعنی در اصل با کامپیوتر داری این مسیر رو دور میزنی.......کد هم من دارم با پ.خ بهت میدم.![]()
وای خدا این دنس چه بازی هست!!
واقا اگه شرکت دیجیتال لیجیندز نبود ما باید با انگیج فقط چت میکردیم نه؟؟؟؟
اون از شاهکاراولش one اینم از بعدی الان من لول4 هستم همین امروز نصبیدم باید اهنگ های طولانی بزاری تا بتونی چلنج ها و ستاره های بیشتری بگیری واقا که عالیه ارزش نصب کلاینت و گرفتن 31 مگ رو داشت من که خیلی باهاش حال کردم.
من لول 4 هستم شما کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم کاش برا همه بازی ها کد 30 روزه میزاشتن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطوری بود که برای همه بازی ها کد سی روزه میزاشتن دیگه بایز فروش نمی رفت که ...
منم چند روز دیگه اگه وقت کردم این دنس رو دان می کنم ... تو گوشی پسر عمم دیدم عاشقش شدم ...
ولی کو وقت ...؟
من و مجید که تقریبا" تمومش کردیم...ولی من سیر بشو نیستم...!!
تو مترو خیلی زاغارته ملت میبینن میگن .....!؟![]()
میلاد من برات یک کد گرفتم ( دلم برات سوخت ) : د ی ............. خواستی بگو ....آقا این کد دنس رو یکی برام میگیره ...؟
پست بعدش رو ندیدی؟ مجید براش فرستاد...!: دی
سیمز رو بازی نکردید؟ چفدر پوینت میده تو تریل؟
یونس من تا حالا 10 تا کد دنس رو گرفتم : د ی ............ میشه ذخیرشون کنم برای بعدا ؟ : د ی
تا آخر نخوندمش : د ی ...پست بعدش رو ندیدی؟ مجید براش فرستاد...!: دی
آره دیگه... میتونی هی تمدید کنی...! اضافه اومد به منم بدید...!: دی
شاد باشی![]()
سیمز بازی کردم چرته یه 10 20 تا میده اما نمیارزه من که فقط دارم دنس بازی میکنم تا حالا هم 500 تا ازش گرفتم با کد 30 روزه برا 300 روز دیگه کرد دارم
کسی خواست بگه بدم بهش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)