سلام
همانطور که گفته بودم من SMO-Express را تا حالا نصب نکرده بودم و نداشتم
ولی یکسری تست و آزمایش گسترده روی نصب SQLServer Express & SMO انجام دادم...
که نتایج این آزمایشات حاکی از ان بود که برخی مطالبی که در خصوص نصب SMO-Express گمان میکردم صادق باشد و گفتم صحیح نبوده، که لازم است عضرخواهی کنم.
==============
رایانه های تحت بررسی ....
(1)- WinVista-Ultimate-SP1
(2)- WinXP-Pro-SP2 در هر تست در شرایط بعد از اتمام نصب ویندوز و بدون هیچ نرم افزار نصب شده ای بوده.
==============
نتایج بررسی روی سیستم (2)
- بر خلاف تصور من کتابخانه Microsoft.SqlServer.Express.Smo.dll و سایر کتابخانه های وابسته مخصوص SSMS-E است و همراه SS-E نصب نمیشوند.
- کتابخانه های نصب شده با SS-E دارای همان نام استاندارد شبیه Microsoft.SqlServer.Smo.dll هستند ولی با ورژن های مختلف ....
به طور مثال سه ورژه مختلف SS-E اقدام به نصب SMO های زیر میکنند:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- این کتابخانه در زمان نصب در GAC مستقر میشود.
==============
نتایج:
- این به این معنا است که لزوماً مجبور به نصب همان SP ای که در زمان طراحی به ان ارجاع داده اید نیستید ولی باید Express2005 باشد.
(ضمن اینکه میتوانید با غیر فعال کردن Specific Version در زمان طراحی، حساسیت برنامه را به نسخه SMO نصب شده کاهش دهید.)
- نیازی به قراردادن dll های مذکور در کنار exe نیست.
- من برنامه نمونه ای برای Backup و Restore ساختم که در سیستم (1) و (2) تست شد و به خوبی جواب داد.
(یعنی برنامه به صورت مجزا و بعد از نصب XP-Pro-SP2 و قبل از نصب هر جنبده نرم افزاری با Setup خودش نصب شد و دستی و بدون SSMS بانکی نمونه ای جداگانه Attach شد و فرآیند Backup و Restore با موفقیت تست شد.)
==============
نکات مفید و قابل توجه:
- برای attach در رایانه نمونه (2) و تسریع در کار از exe موجود در بسته زیر (که قبلاً بارها معرفی شده بود) استفاده شد:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001158667
- برای مسیر attach از مسیرهای مجاز قابل دسترسی SS استفاده شد مثل سایر درایوهای غیر C و یا مسیر پیش فرض Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data
- فایل پروژه Backup+Restore و پروژه Setup مربوطه از مسیر زیر قابل دانلود است
(میتوانید پروژه را در حالت Release کامپایل کرده و محتویات Setup\Release را به عنوان بسته Setup در رایانه ای خالی تست کنید)
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1006043097
==============
موفق باشید.