تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: دوربین دیجیتال SLR

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوربین خیلی خوبیه. ولی همون طور که در پست های قبلی اشاره شده در چند مورد مشخصات D5000 نیکون بهتره. البته تفاوت ها جزئی هستند.
    دوربین های SLR لنز ثابت ندارن. لنزشون تعویض میشه. محدوده ی زوم هم به لنزی بستگی داره که میذارین رو دوربین. لنز کیت این دوربین ها (حداقل دوربین های ارزون قیمت کنان و نیکون) 55-18 هست. برای عکاسی معمولی خوبه. ولی تله ی درست حسابی نداره و بعضی جاها محدودیت ایجاد میکنه. کیفیتش هم معمولیه. میتونین یه مدت باهاش کار کنین تا بعدا یه لنز براش بگیرین. یه راه هم اینه که فقط بدنه رو بدون لنز بگیرین و خودتون لنز دلخواهتون رو انتخاب کنین.
    البته پیشنهاد من اینه که فعلا یه دوربین دیجیتال SLR-Like بگیرین تا با تنظیمات دوربین آشنا بشین و عکاسی رو یاد بگیرین تا بعد یه SLR بگیرین. چون ممکنه یه مقدار براتون سخت باشه کار باهاش.
    دوست عزیز بسیار از راهنمائیتون ممنونم.
    لطفا یک مدل خوب که به درد کار من بخوره بهم معرفی کنید... دوستان دیگه هم اگه لطف کنند و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    اگر کسی کلاس عکاسی خوب و معتبر سراغ داره بگه.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزیز بسیار از راهنمائیتون ممنونم.
    لطفا یک مدل خوب که به درد کار من بخوره بهم معرفی کنید... دوستان دیگه هم اگه لطف کنند و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    اگر کسی کلاس عکاسی خوب و معتبر سراغ داره بگه.
    بالاخره تصمیمتون چی شد؟ SLR میخرین یا SLR-Like؟ و سقف بودجه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بالاخره تصمیمتون چی شد؟ SLR میخرین یا SLR-Like؟ و سقف بودجه؟

نظر
    شما اینه که یک SLR-Like بگیرم؟؟؟ SLR-Like یعنی چی؟؟ منظورتون دوربین های نیمه حرفه ای هست؟؟؟
    شما هم نظرتونو بگید با توجه به این که من تازه کار هستم و میخوام کلاس برم... هرچند ترجیح میدم 1بار هزینه کنم و تا چند وقت نخوام دوربین بخرم... هزینه هم تا 900 تومن. SLR-Like بخرم... من هم که گفتم در این زمینه اطلاعات کاملی ندارم... واگذار میکنم به شما دوستان که بهتر راهنمایی کنید... اگر لطفا کنید و بگید
    Last edited by Taraneh935; 12-08-2009 at 20:27.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نظر
    شما اینه که یک SLR-Like بگیرم؟؟؟ SLR-Like یعنی چی؟؟ منظورتون دوربین های نیمه حرفه ای هست؟؟؟
    شما هم نظرتونو بگید با توجه به این که من تازه کار هستم و میخوام کلاس برم... هرچند ترجیح میدم 1بار هزینه کنم و تا چند وقت نخوام دوربین بخرم... هزینه هم تا 900 تومن. SLR-Like بخرم... من هم که گفتم در این زمینه اطلاعات کاملی ندارم... واگذار میکنم به شما دوستان که بهتر راهنمایی کنید... اگر لطفا کنید و بگید

به نظر من اگه کلاس رفتن رو هدف قرار دادین،همونSLR بگیرین.آموزش با دوربین SLR خیلی سریعتر خواهد بود چون اثر تنظیمات و حالت های مختلف عکاسی روی این دوربین ها بیشتره و تسلط آکادمیک به اونها راحتتره.

با این هزینه همون 500D کنون یا D5000 نیکون انتخاب های خوبی هستند.

5. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من هم با جناب سناتور موافقم. عکاسی حرفه ای به معنای واقعی با دوربین های کامپکت و SLR-Like امکان پذیر نیست. و البته بحث کیفیت هم که دیگه جای خودشو داره. من D5000 رو پیشنهاد میکنم.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه بخواین تا 1 تومن (یک کم بالاتر هم ایرادی نداره) یک دوربین حرفه ای دیگه با برند Canon بهم معرفی کنید... نظرتون چیه؟؟؟؟
    به نظر شما تا بعد از ماه رمضون قیمتها پائینتر میاد یا نه؟؟؟ چون در مورد موبایل این قضیه صدق میکنه.
    ممنون.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه بخواین تا 1 تومن (یک کم بالاتر هم ایرادی نداره) یک دوربین حرفه ای دیگه با برند Canon بهم معرفی کنید... نظرتون چیه؟؟؟؟
    به نظر شما تا بعد از ماه رمضون قیمتها پائینتر میاد یا نه؟؟؟ چون در مورد موبایل این قضیه صدق میکنه.
    ممنون.
    چندان فرقی نخواهد کرد.مدل خاصی که تفاوت زیادی با این مدل ها داشته باشه،وجود نداره.
    شما بهتره کمی هم پول برای لنز نگه دارین.چون هزینه لنز هم زیاد خواهد بود.

10. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من اگه قصد ندارین در آینده برای دوربینتون هزینه کنین و پول لنز بدین الان میتونین یه دوربین ارزون تر مثل EOS 450D بگیرین که حدود 700 تومنه و بقیه ی پول رو بذارین برای لنز.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا دقیق بهم بگید چه نوع لنزی بخرم... حدود قیمت و این که به نظر شما کلا دوربین و لنز رو از کجا بخرم بهتره؟؟؟>..... قیمتها بعد از ماه رمضون میاد پائین یا نه؟؟؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

لطفا دقیق بهم بگید چه نوع لنزی بخرم... حدود قیمت و این که به نظر شما کلا دوربین و لنز رو از کجا بخرم بهتره؟؟؟>..... قیمتها بعد از ماه رمضون میاد پائین یا نه؟؟؟
    ممنون.
    قیمت ها که فکر نمیکنم تغییر کنه. ولی نظر من اینه که شما همون EOS 450D رو بگیرین. یه لنز 55-18 رو خودش داره. یه مدت با اون لنز کار کنین و عکاسی رو شروع کنین. وقتی که احساس کردین به تنظیمات دوربین مسلط شدین و به عبارتی حرفه ای شدین برین سراغ خرید لنز. لازم نیست حتما موقعی که دوربین میخرین لنز هم همراهش بگیرین. بذارین برای بعد.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •