دوست عزیز بسیار از راهنمائیتون ممنونم.
لطفا یک مدل خوب که به درد کار من بخوره بهم معرفی کنید... دوستان دیگه هم اگه لطف کنند و راهنمایی کنن ممنون میشم.
اگر کسی کلاس عکاسی خوب و معتبر سراغ داره بگه.
دوست عزیز بسیار از راهنمائیتون ممنونم.
لطفا یک مدل خوب که به درد کار من بخوره بهم معرفی کنید... دوستان دیگه هم اگه لطف کنند و راهنمایی کنن ممنون میشم.
اگر کسی کلاس عکاسی خوب و معتبر سراغ داره بگه.
بالاخره تصمیمتون چی شد؟ SLR میخرین یا SLR-Like؟ و سقف بودجه؟
نظر شما اینه که یک SLR-Like بگیرم؟؟؟ SLR-Like یعنی چی؟؟ منظورتون دوربین های نیمه حرفه ای هست؟؟؟
شما هم نظرتونو بگید با توجه به این که من تازه کار هستم و میخوام کلاس برم... هرچند ترجیح میدم 1بار هزینه کنم و تا چند وقت نخوام دوربین بخرم... هزینه هم تا 900 تومن. SLR-Like بخرم... من هم که گفتم در این زمینه اطلاعات کاملی ندارم... واگذار میکنم به شما دوستان که بهتر راهنمایی کنید... اگر لطفا کنید و بگید
Last edited by Taraneh935; 12-08-2009 at 20:27.
به نظر من اگه کلاس رفتن رو هدف قرار دادین،همونSLR بگیرین.آموزش با دوربین SLR خیلی سریعتر خواهد بود چون اثر تنظیمات و حالت های مختلف عکاسی روی این دوربین ها بیشتره و تسلط آکادمیک به اونها راحتتره.
با این هزینه همون 500D کنون یا D5000 نیکون انتخاب های خوبی هستند.
من هم با جناب سناتور موافقم. عکاسی حرفه ای به معنای واقعی با دوربین های کامپکت و SLR-Like امکان پذیر نیست. و البته بحث کیفیت هم که دیگه جای خودشو داره. من D5000 رو پیشنهاد میکنم.
اگه بخواین تا 1 تومن (یک کم بالاتر هم ایرادی نداره) یک دوربین حرفه ای دیگه با برند Canon بهم معرفی کنید... نظرتون چیه؟؟؟؟
به نظر شما تا بعد از ماه رمضون قیمتها پائینتر میاد یا نه؟؟؟ چون در مورد موبایل این قضیه صدق میکنه.
ممنون.
چندان فرقی نخواهد کرد.مدل خاصی که تفاوت زیادی با این مدل ها داشته باشه،وجود نداره.
شما بهتره کمی هم پول برای لنز نگه دارین.چون هزینه لنز هم زیاد خواهد بود.
به نظر من اگه قصد ندارین در آینده برای دوربینتون هزینه کنین و پول لنز بدین الان میتونین یه دوربین ارزون تر مثل EOS 450D بگیرین که حدود 700 تومنه و بقیه ی پول رو بذارین برای لنز.
لطفا دقیق بهم بگید چه نوع لنزی بخرم... حدود قیمت و این که به نظر شما کلا دوربین و لنز رو از کجا بخرم بهتره؟؟؟>..... قیمتها بعد از ماه رمضون میاد پائین یا نه؟؟؟
ممنون.
قیمت ها که فکر نمیکنم تغییر کنه. ولی نظر من اینه که شما همون EOS 450D رو بگیرین. یه لنز 55-18 رو خودش داره. یه مدت با اون لنز کار کنین و عکاسی رو شروع کنین. وقتی که احساس کردین به تنظیمات دوربین مسلط شدین و به عبارتی حرفه ای شدین برین سراغ خرید لنز. لازم نیست حتما موقعی که دوربین میخرین لنز هم همراهش بگیرین. بذارین برای بعد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)