تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: راهنمايي پيرامون بهترين مارك دوربين ديجيتالي

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

بين 10 و 12 مگا پيكسل اونقدرها هم تفاوت ديده نميشه كه شما روش اينهمه پا فشاري مي كني . من خودم يه پاناسونيك 6 مگا پيكسل داشتم و كيفيت عكساش و بيشتر از همه لنز وايدش واقعا برام جالب بود . تو شب هم به خاطر بورد خوب فلاشش خيلي خوب عكس ميگرفت . دوربينهايي كه دوستمون prowler معرفي كرده براي كار شما مناسبه . اگه بيش از اندازه هم وسواس به خرج بدين آخرش پشيمون ميشيد .

اون مدلهايي كه دوستمون prowler معرفي كرده ، قيمتشون بالاي 300هزار تومانه. من اين دوربينو براي كادو دادن به خواهرم ميخوام براي همين ترجيح ميدم قيمتش بين 200 تا 300 هزار تومان باشه در ضمن اينكه كيفيت و كارايي خوبي هم داشته باشه. به شرطي حرف شما درست از آب در بياد و من با اين همه دقت و حساسيتي كه دارم نتونم يه دوربين خوب بخرم

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

يه سايت بهت ميگم برو اونجا dpriview.com
    در ضمن تو كه چيز معمولي ميخواي زياد حساس نباش چون كامپك ها معمولآ پنچري دارن
    البته olympus هاي جديد واقعآ خوبن ببين انجا هست
    براي همين دوربين معمولي هم بايد پول داد ديگه پس بهتره من نهايت دقت را داشته باشم تا بعد پشيمون نشم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

راستي ميخواستم بگم بين اين دو مارك هميشه ميگفتند Panasonic ، البته توي لوازم صوتي و تصويري.
    ديگه حالا نميدونم توي دوربين ديجيتالي هم اين برتري را نسبت به سوني داره يا نه؟

يه چيز ديگه با اين قيمتي كه من ميخواهم باهاش يه دوربين بخرم panasonic دوربين با كيفيتي نداره و در عوض برند sony داره. من اگه بخوام يه دوربين با كيفيت از مارك panasonic بخرم كم كم بايد بالاي 350هزار تومن هزينه كنم. panasonic حتي مدلهاي قديميش هم قيمت بيشتري نسبت به مدلهاي جديد sony دارند.

مثله Sony Cybershot DSC-S980 كه تاريخ معرفيش اينه 2009/05/21 با قيمت 210000 تومان
    در مقابل Panasonic Lumix DMC-TZ5 كه تاريخ معرفيش اينه 2008/03/25 با قيمت 410000 تومان

در صورتي كه اكثر امكاناتشون مثله همه و فقط توي بعضي از قابليتهاشون با هم تفاوت دارند. ولي قيمتشون زمين تا آسمون فرق داره! يه سري به اين لينك بزنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در انتخاب من قيمت دوربينه هم خيلي تاثير داره

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد
    Last edited by setayesh_mj; 30-06-2009 at 12:02.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

راستي ميخواستم بگم بين اين دو مارك هميشه ميگفتند Panasonic ، البته توي لوازم صوتي و تصويري.
    ديگه حالا نميدونم توي دوربين ديجيتالي هم اين برتري را نسبت به سوني داره يا نه؟

يه چيز ديگه با اين قيمتي كه من ميخواهم باهاش يه دوربين بخرم panasonic دوربين با كيفيتي نداره و در عوض برند sony داره. من اگه بخوام يه دوربين با كيفيت از مارك panasonic بخرم كم كم بايد بالاي 350هزار تومن هزينه كنم. panasonic حتي مدلهاي قديميش هم قيمت بيشتري نسبت به مدلهاي جديد sony دارند.

مثله Sony Cybershot DSC-S980 كه تاريخ معرفيش اينه 2009/05/21 با قيمت 210000 تومان
    در مقابل Panasonic Lumix DMC-TZ5 كه تاريخ معرفيش اينه 2008/03/25 با قيمت 410000 تومان

در انتخاب من قيمت دوربينه هم خيلي تاثير داره

من قبلا هم به شما گفتم درست نیست که بگیم فلان مارک از اون یکی بهتره. هر مارکی هزار تا مدل داره که توشون خوب و بد پیدا میشه.
    ضمنا من متوجه نشدم منظورتون از مدل با کیفیت چی بود. این مدل هایی که من به شما معرفی کردم مدل های خوبی هستند ولی دلیل نمیشه تو قیمت پایین تر پاناسونیک مدل خوب نداشته باشه.
    دلیل اختلاف قیمت این دو تا مدل که شما نام بردین (TZ5 , S980) رو براتون میگم که بدونین چرا سونیه این همه ارزون تره.
    TZ5 لنز واید 28 میلیمتر داره. زوم 10x داره. ماکروی بهتری داره. لرزشگیر داره. فوکوس دستی داره. وایت بالانس manual داره. دیافراگم لنزش در حالت تله بازتره. سرعت شاتر 60 ثانیه داره. فلاشش قوی تره. سرعت عکاسی پیاپی بهتر. سنسور چرخش. صفحه ی نمایش بزرگتر و با کیفیت تر. و البته سنسور بسیار قوی تر که نویز عکس رو به طرز قابل ملاحظه ای پایین میاره.
    همون طور که میبینید این اختلاف قیمت بی دلیل و فقط به خاطر مارک نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

قیمت مدل FX37 هم بالای 300 بود؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

من قبلا هم به شما گفتم درست نیست که بگیم فلان مارک از اون یکی بهتره. هر مارکی هزار تا مدل داره که توشون خوب و بد پیدا میشه.
    ضمنا من متوجه نشدم منظورتون از مدل با کیفیت چی بود. این مدل هایی که من به شما معرفی کردم مدل های خوبی هستند ولی دلیل نمیشه تو قیمت پایین تر پاناسونیک مدل خوب نداشته باشه.
    دلیل اختلاف قیمت این دو تا مدل که شما نام بردین (TZ5 , S980) رو براتون میگم که بدونین چرا سونیه این همه ارزون تره.
    TZ5 لنز واید 28 میلیمتر داره. زوم 10x داره. ماکروی بهتری داره. لرزشگیر داره. فوکوس دستی داره. وایت بالانس manual داره. دیافراگم لنزش در حالت تله بازتره. سرعت شاتر 60 ثانیه داره. فلاشش قوی تره. سرعت عکاسی پیاپی بهتر. سنسور چرخش. صفحه ی نمایش بزرگتر و با کیفیت تر. و البته سنسور بسیار قوی تر که نویز عکس رو به طرز قابل ملاحظه ای پایین میاره.
    همون طور که میبینید این اختلاف قیمت بی دلیل و فقط به خاطر مارک نیست.
    به اين لينك حتما يه سري بزنيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس بي زحمت اگه ميشه چند تا مدل خوب، جديد و با كيفيت از panasonic كه قيمتي بين 200 تا 300 هزار تومان ( نه بيشتر) داشته باشند، به من معرفي كنيد. غير از اونهايي كه قبلا گفته بوديد.
    اگه ميشه در برند sony هم چندتا مدل خوب با اون قابليتهايي كه در بالا ذكر كرديد هم برام بذاريد (البته با همون قيمتي كه گفتم) ممنون ميشم.

در اينجا با توجه به حرفهاي شما ميتونيم نتيجه بگيريم كه در كل دوربينهاي panasonic يه ذره كه نه خيلي بيشتر نسبت به دوربينهاي sony ارزش و كيفيت دارند؟ چونكه اكثر دوربينهاي panasonic همين قابليتهايي را كه شما گفتيد را دارا هستند.
    Last edited by setayesh_mj; 30-06-2009 at 12:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

با عرض معذرت
    لطفا اگه زحمتي نيست در باره سري W برند SONY هم اطلاعات و نظرتون را بهم بگيد
    باز هم ازتون تشكر ميكنم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من مهمترین مزیت دوربین های پاناسونیک نسبت به دوربین های سونی اینه که معمولا از لنز واید استفاده میکنند که خیلی مهمه. تا اونجایی که من میدونم تنها دوربین های سونی که لنز واید (منظورم کمتر از 30 میلیمتره) دارن W170 و W290 و HX1 هستند.
    کلا سونی سه تا سری دوربین کامپکت داره. سری W , سری T , سری S. کامپکت های اصلی و قوی سونی همون سری W هستند که مدل هاشون هم متنوعه. سری T کامپکت های بسیار کوچک و باریک هستند و البته از سری W از نظر کیفیت عکس و فلاش و باتری ضعیف ترن. سری S هم شبیه سری W هستند ولی یه مقدار ظاهرشون فرق میکنه و معمولا یه مقدار ضعیفترن.
    از مدل هایی که من میدونم قیمتشون در حد بودجه ی شماست سونی W290 و پاناسونیک LZ10 هستند که هر دو دوربین های خوبی هستند.
    پاناسونیک نویز عکساش کمتره. ماکروش بهتره. سرعت شاترش بهتره. فلاشش قوی تره. تنظیم شاتر و دیافراگم داره. سرعت عکاسی پیاپی بالاتر و سنسور چرخش.
    سونی هم لنزش وایدتره. فوکوس دستی داره. فیلمبرداریش بهتره. صفحه ش بزرگتره. باتری لیتیومی میخوره. usb 2.0 داره و اندازه ش کوچیکتره.
    این نکته هم در نظر داشته باشید که مموری های سونی قیمتش خیلی بیشتره و اگه سونی بخرین باید هزینه ی بیشتری کنین.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

به نظر من مهمترین مزیت دوربین های پاناسونیک نسبت به دوربین های سونی اینه که معمولا از لنز واید استفاده میکنند که خیلی مهمه. تا اونجایی که من میدونم تنها دوربین های سونی که لنز واید (منظورم کمتر از 30 میلیمتره) دارن W170 و W290 و HX1 هستند.
    کلا سونی سه تا سری دوربین کامپکت داره. سری W , سری T , سری S. کامپکت های اصلی و قوی سونی همون سری W هستند که مدل هاشون هم متنوعه. سری T کامپکت های بسیار کوچک و باریک هستند و البته از سری W از نظر کیفیت عکس و فلاش و باتری ضعیف ترن. سری S هم شبیه سری W هستند ولی یه مقدار ظاهرشون فرق میکنه و معمولا یه مقدار ضعیفترن.
    از مدل هایی که من میدونم قیمتشون در حد بودجه ی شماست سونی W290 و پاناسونیک LZ10 هستند که هر دو دوربین های خوبی هستند.
    پاناسونیک نویز عکساش کمتره. ماکروش بهتره. سرعت شاترش بهتره. فلاشش قوی تره. تنظیم شاتر و دیافراگم داره. سرعت عکاسی پیاپی بالاتر و سنسور چرخش.
    سونی هم لنزش وایدتره. فوکوس دستی داره. فیلمبرداریش بهتره. صفحه ش بزرگتره. باتری لیتیومی میخوره. usb 2.0 داره و اندازه ش کوچیکتره.
    این نکته هم در نظر داشته باشید که مموری های سونی قیمتش خیلی بیشتره و اگه سونی بخرین باید هزینه ی بیشتری کنین.

واقعا از راهنمايي هاي مفيد شما (prowler88) و ديگر دوستان تشكر و قدرداني ميكنم

حالا بين اين سه تا مدل پاناسونيك كدام يكي را تاييد مي كنيد؟ FX37 و LZ10 و ZS1
    قيمتشون يه ذره بالا پايين بشه اشكالي نداره

اگه ميشه فرق بين W290 , S980 سوني را هم بهم بگيد

Last edited by setayesh_mj; 01-07-2009 at 14:48.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

واقعا از راهنمايي هاي مفيد شما (prowler88) و ديگر دوستان تشكر و قدرداني ميكنم

حالا بين اين سه تا مدل پاناسونيك كدام يكي را تاييد مي كنيد؟ FX37 و LZ10 و ZS1
    قيمتشون يه ذره بالا پايين بشه اشكالي نداره

اگه ميشه فرق بين W290 , S980 سوني را هم بهم بگيد

به ترتیب:
    ZS1
    LZ10
    FX37
    البته باز هم میگم من از قیمتشون اطلاعی ندارم ولی اگه قیمت ZS1 در همین حده بهترین گزینه س.

W290 لنز وایدتری داره. لرزشگیر داره. یه ذره فلاشش قوی تره. یه مقدار هم ال سی دیش بزرگتره.
    Last edited by prowler88; 01-07-2009 at 20:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •