اگه میشه مارکش ocz یا patriot باشه نظر خودم رو اینه OCZ - Dual Channel 4GB - 2000-2x1GBضمنا میخوام از نهایت باس مین استفاده کنم قطعا بعدا هم میشه رم رو اضافه کرد و 6 gig زیاد به کار هم نمیاد.
اگه میشه مارکش ocz یا patriot باشه نظر خودم رو اینه OCZ - Dual Channel 4GB - 2000-2x1GBضمنا میخوام از نهایت باس مین استفاده کنم قطعا بعدا هم میشه رم رو اضافه کرد و 6 gig زیاد به کار هم نمیاد.
بهترین ماژول رم برای سیستم های Core i7 تریپل چنل هست (3 تا رم)اگه میشه مارکش ocz یا patriot باشه نظر خودم رو اینه OCZ - Dual Channel 4GB - 2000-2x1GBضمنا میخوام از نهایت باس مین استفاده کنم قطعا بعدا هم میشه رم رو اضافه کرد و 6 gig زیاد به کار هم نمیاد.
این انتخاب بهتره:
Kingston Hyper X 3Gb 2000 (3x1Gb)=220
رم فوق العاده ای هست
بد نیستking max چطوره الان رو سیستمم دارم خیلی عالیه![]()
اتفاقا منم رو سیستمم دارم![]()
خب پس رمم کینگ مکس شد تقلبیشم نیست نزدن هنوزحالا باس 2000 داره یا نه؟3 تا 1 گیگ قیمتش چقدره؟
نمیدونم تو بازار ایران هست یانه!حالا باس 2000 داره یا نه؟3 تا 1 گیگ قیمتش چقدره؟
از قیمتش هم بی اطلاعم!
گرافیک هم دارم روش فکر میکنم وقتی تصمیم کرفتم میام همین جا تو همین پست میگم تا پاورم معلوم بشه که چی باید باشه در کل ممنون از راهنمایی هات مرسی با امید موفقیت روزافزون برای شما دوست عزیز Ultra_Black کمال تشکر رو دارم یا حق![]()
خواهش میکنم دوست عزیزممنون از راهنمایی هات مرسی با امید موفقیت روزافزون برای شما دوست عزیز Ultra_Black کمال تشکر رو دارم یا حق![]()
سوالی بود من بازم در خدمتم
موفق باشی عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)