در 40 -50 ت چی میشه خرید میخوام in-ear باشه
در 40 -50 ت چی میشه خرید میخوام in-ear باشه
همین EP630 که به دوستمون گفتم ... CX300 هم هست ؛ اگه پیدا کنی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آدرس و تلفن داده) ... کارای EX سونی هم عالیه ، باز اگه گیر بیاد ...
نمایندگی کریتیو ؟ ... والا من فقط تهران رو می دونم .. می تونی زنگ بزنی به نمایندگی های کریتیو و از خودشون بپرسی که آیا در اصفهان نمایندگی دارن و اگه دارن ، کجا ... رایان بدر : 22228272 - شاب : 88700850
مرسی فردا بهشون زنگ می زنم اگر نداشتن مجبورم از تهران بخرمنمایندگی کریتیو ؟ ... والا من فقط تهران رو می دونم .. می تونی زنگ بزنی به نمایندگی های کریتیو و از خودشون بپرسی که آیا در اصفهان نمایندگی دارن و اگه دارن ، کجا ... رایان بدر : 22228272 - شاب : 88700850
دوست عزیز اگه گران تر هم بشه طوری نیست
فقط می خواهم گوش و تکفیک صداش خوب باشه
تا 40 هزار تومان
در ضمن مدل بالاتری بخرم طوری است
سلام من شدیدا دنبال هدفونی هستم که (این ایر) یعنی از اینا که میره تو گوش نباشه و مثل همین که دوستمون عکسش رو گذاشته هستم تو سونی مدلی رو میشناسین که این مدلی باشه اما صداش مثل (این ایر ها) تو گوشی ها حجم و باس و کم نیاوردن در ولوم خیلی زیاد باشه؟حالا از سونی هم نبود عیبی نداره اما زیاد نمیخوام گرون باشه
اینی که شما میگی عملی نیست : یه مدلی که in ear نباشه ، اما در حد in ear نباشه ؛ اصلا فلسفه in ear اینه که گوش رو در مقابل صدای محیط ایزوله کنه ، اونی که اینطوری نیست ، چطور می خواد این کار رو بکنه ؟ ...
مارک های معروف اکثرن ، روی In ear کار می کنن و هر کدوم شاید چند مدل معدود غیر In ear دارن ... چون وقتی in ear نباشه ، ده تا فاکتور دیگه روی کیفیت صدا تاثیر میذارن و اونوقت اون همه زحمت و هزینه واسه کیفیت بالاتر بی ارزش میشه ...
شما یا باید به مدلهای غیر in ear که مدلهای قابل قبولی هم هستن (مثل چندتا کار فیلیپس) بسنده کنی ، یا In ear بگیری ... یا اصلا بری سراغ هدفونهایی که سایزشون بزرگتره ...
توی پست های قبلی هم گفتم ، مدلهای موجود محدوده و قیمت هاشون هم غیرقابل اطمینان ... مواردی پیش اومده که من رفتم و یه هدفون رو با 100 تومن اختلاف قیمت در دو جای مختلف دیدم !! ... اون چیزی که من تست کردم و می دونم و مطئنم ، همین چند موردی بود که مطرح شد ... کریتیو - سونی Ex - سن هایزر ... قیمت ها هم که مطرح شد ... همه اینا خوب و عالی هستن و مطمئنم که 95% مصرف کننده ها رو راضی می کنن (بلکه بیشتر) ...
پس کریتیو از همشون بهتره از نظر شما و همان مدل کریتیو
یا چیز دیگه
من هرگز نگفتم "کریتیو بهترینه" ... بلکه با توجه به شرایط و بودجه و دسترسی و ... این مدل رو توصیه کردم و گفتم "واسه شما مناسب ترینه" ....
اقا این cx300 گیر نمیادزنگ زدم اونجا که ادرس داده بود تو جمهوری گفت ندارم
دیگه همینه ... تنوع هدفون در بازار ایران (=تهران= بعضی جاهای تهران!) پایینه ... اون چندتا مدلی هم که موجوده ، امروز هست و فردا نیست (توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درددل کردم!) ... باید بگردی ، یا اینکه به همین مدلهای موجود قناعت کنی که معمولاً راه حل دوم واسه اکثر کاربرها توصیه میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)