تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: گارانتی ایران اچپی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliqq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض

یول منم همین مشکل شما رو دارم و میخوام پول بریزم به حسابشون اما دو دلم
    شما چیکار می کنید ما هم همون کا رو بکنیم
    والا با اوصافی که از دوستان شنیدم به احتمال زیاد بعد از انتخابات یه سر برم تهران از گارانتی ایران اچ پی بگیرمو یه 2 الی 3 روزیم بمونم تهران و حسابی تستش کنم که اگه مشکلی پیش اومد ببرم عوض کنم ،خرید پستی از ایران اچپی زیاد عاقلانه نیست ،گرچه دور از انتظار نیست که بخاطر مشکلات کاری نرسم برم تهران و آخرش مجبورشم پستی بخرم !!

ولی تمام تلاشم بر خرید حضوریه !!

موفق باشی

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز خیلی خوشحالم یکی تو این فوروم پیدا کردم که لپ تاپ مورد نظر منو خریده میتونم ازش سوال بپرسم و ازش کمک بگیرم

من چند تا سوال داشتم ازت این لپ تاپ تو اماری که از سخت افزارش دارم واقعا با این قیمت عالیه مخصوصا گرافیکی که داره

این چند وقته که شما خریدیش ازش راضی هستی؟
    چقدر گرم میکنه ؟سرعتش چه جورایست خود من در اصل برای گیم دارم میخرمش جواب میده؟
    کیبوردش led داره که موقع تاریکی کمکم کنه
    میگفتین کیفیت lcd خیلی خوب نیست چه جوری یعنی تو زوایه دید اذیت میکنه؟
    میتونی چند تا عکس ازش بگیری بزاری ببینم چه جوریه قیافش!فقط عکس روبروشو تو نت تونستم پیدا کنم اونم با رزولیسن خیلی پایین مخصوصا از قسمت کیبوردش یه عکس بگیر ببینم چه جوریه اوضاع صفحه کلیدش مخصوصا اون فلشها خیلی مهمه تو بازی که میگی کوچیکه خیلی
    تو امار که من از گرافیکش پیدا کردم واقعا گرافیک قوی داره اگه واقعا اینجوری باشه فکر کنم یه سری بازیها جدید رو با حداکثر جزئیات هم بتونه اجرا کنه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل خیلی ممنونت میشم کمکم کنی اگرم چیزی به نظر خودت رسید که من نگفتم دربارش بهم بگو ممنون

داره خودمونی میشه saba_saeb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ایشالا مبارکت باشه.
    داش فقط یه سوال...1199 کشش داره در روز 12 ساعت کار کنه؟ من شنیدم خیلی داغ می کنه ، آره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

داغ کردنش به خاطر قدرتش هست و طراحی ظریفش و یک مسدله عادی برای سری DV اچ پی هست

من نوت بوکم رو که شبیه همین هست 24*7 وشن نگه می دارم ... 12 ساعت چیزی نیست

ببینید نباید بار روی سی پی یو (CPU load) باشه ... اگر بخواهید همیشه در حالت فول خود کار کنه 12 ساعت مداوم باعث حرارت بیشتر و آسیب زدن میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخر نظر درباره این لپ تاپ چیه؟ یه مدل اسوس هم هست که خوبه
    2.53 6mb
    4G ram
    320G hard
    15" led
    VGA: 9650 1G
    کیف و موس اصلی با دو سال گارانتی سازگار ارقام(یکی از نمایندگی هایی اصلی اسوس که تو سایش هم هست)
    دو سال گارانتی مثل همه اسوس ها
    1670000
    چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    راستش می خواستم یکم درباره کیفیت لپ تاپ ها حرف بزنم که یکم هم زیاده.
    چرا بعضی از برند ها قیمت های پایینی دارن؟ یکیش برمیگرده به سیاست داخلی تولید کننده و بقیه برمیگرده به کیفیت ساخت.
    مثلا شما برای خرید یه مادربورد pc میرید بازار یه مادربورد با مارک ازراک می بینید 38000 تومن، یه مادربورد الایت گروپ می بینید 55000 تومن و یه گیگابایت و asus می بینید 68000 تومن.همه این مادربوردا از یه نوع چیپ استفاده می کنن و مشخصات داخلی یکسان مثل نوع رم قابل پشتیبانی و صدای گرافیک آنبورد و لن آنبورد. ولی پس چرا این همه اختلاف قیمت؟یک دلیلش همون سیاست داخلی هست و بعد بع جنس قطعات بکار رفته هست. مارک ازراک تو اون مدل به هیچ عنوان از خازن های حالت جامد استفاده نکرده و همه خازن ها معمولی هستن ولی سایر مارکا از چند تا خازن جامد استفاده کردن که تعداد و کیفیت اونا هم فرق می کنه و توی asus و گیگا بایت بیشترین تعداد و بهترین خازن ها به کار گرفته شده. این مسئله درباره قطعاتی دیگه مادربورد مثل نوع ماسفت های تنظیم کننده ولتاژ cpu و رم و گرافیک صادق هست. و حتی نوع طراحی مادربورد، تعداد قطعات به کار رفته و جنس خود بورد. البته عمر مفید قطعات بکار رفته تحمل اونها در برابر گرما هم تو کیفیت مهم هست.
    همه اینا دست به دست هم میدن تا یه مادربورد با قیمت 38 هزار تومن و یکی با قیمت 68 هزار تومن به فروش برسه.
    من نمی خوام از مارکی بد بگم ولی مارکی که ارزونه حتما قیمت قطعات به کار برده تو لپ تاپش(قطعاتی که ما نمی بینیم.منظور المان های الکترونیکیش هست) ارزونتره. چرا مارک های معروف دیگه هنوز از چیپ گرافیکی جدید استفاده نکرن؟ چون وقتی یه چیپ جدید میاد باید تست بشه و امتحان خودش رو پس بده. این چیب باید روی بوردی قرار بگیره تا هم خوب کار کنه و هم عمر مفیدش بالا باشه و هم با با سایر قطعات مچ باشه. مسئله بعد نوع خنک کننده دستگاه هست.این مسئله مهمی هست تا جایی که حتی یه لپ تاپ برای یه چیپ گرافیکی طراحی میشه.مثلا چیپ 4870X2 یه چیپ بسیار پرقدرتی هست.این چیپ رو نمیشه روی هر لپ تاپی قرار داد و باید براش یه پل تاپ طراحی کرد.مقدار برقی که این نوع مصرف می کنه خیلی بالا بوده و حتما یه اتصال برق جداگانه برای خودش می خوات. باید درجای مناسبی قرار بگیره.اندازه لپ تاپ باید بزرگ باشه و از همه مهم تر نیاز به یک نوع خنک کننده داره که کاراتر از بقیه لپ تاپ ها باشه.من دمای کار نوع لپ تاپش رو نمی دونم ولی 4870X2 که برای pc هست دمای کاریش حدود 90 درجه سانتیگراد هست، اگر بگیم که چیپ لپ تاپش دمای کاریش 65 درجه باشه شما نیاز به یه خنک کننده متفادت هستید تا اون رو خنک کنید بدون اینکه حرارتش به سایر قطعات برسه. درضمن هارد، cpu، رم و خود مادربورد تولید گرما می کنه و خازنها و ماسفت ها و چیپ های روی مادربورد و رم و کارت گرافیک در برابر گرما حساس هستند. برای این چیپ گرافیکی نیاز به مسیر خنک کننده ی جداگانه ای هست تا گرمای اون به cpu منتقل نشه.
    خلاصه: درکل قیمت یه لپ تاپ رو چند چیز مشخص می کنه
    1-سیاست شرکت سازنده
    2-نوع و کیفیت قطعات الکترونیکی بکار رفته
    3-کارخانه سازنده لپ تاپ(اکثر شرکت ها لپ تاپ مورد نظر خود رو طراحی می کنن ولی ساخت اون رو در کارخانه های دیگه انجام میدن هر کارخونه برای خودش قیمت و کیفیت مشخصی دارد.شرکت های سونی، IBM، دل و hp و... از این جمله هستن)
    4-نوع قطعات به کار رفته مثل cpu، رم و هارد و...
    به قول بازاریا "هر ارزونی بی دلیل نیست، هر گرونی بی حکمت نیست"
    از اینکه زیاد حرف زدم شرمندم

داره خودمونی میشه Qua's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مبارکت باشه

ایشالا برات تعویض کنن !!

شما خودتون حضوری گرفتین،منو بگین که میخواستم پول بریزم به حسابشون تا واسم بفرستن !!

اگه خراب شه میخوام هی پست بازی کنم و........

چون واسم مقدور نیست پاشم به خاطر یه لپ تاپ تا تهران بکوبم بیام

راستش کاملا دودلم کردی !
    این کار رو نکن پشیمون می شه بدجور
    من یه کیف لپ تاپ از اینا خریدم البته بصورت پرداخت آنلاین بعد برام فرستادند 35 تومن پول دادم کیف فابریکی که عکس گذاشته بودند خیلی قشنگ بود اما یه کیف معمولی برام فرستاده بودند هر چقدر هم زنگ زدم نتونستم جواب بگیرم خلاصه انداختند بهم تازه حساب کنید 5200 هزینه تیپاکس و 2.5 هزینه پیک موتوری
    اگه بری لپ تاپ رو از سر کوچتون بخری بهتره تا اینکه اینجوری خرید کنی این دوستمون حضوری رفته اینجوری شده وای به حال غیر حضوریش لپ تاپ دست دوم و خراب رو برات می فرستند
    من از ایریکام خریدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

win vista 32 bit
    این ویندوز طبق چیزی که نگاه کردم از 3 گیگ رم بیشتر استفاده نمیکنه و نوشته یک گیگ آزاد!
    اگه ویندوز رو بذارید آپدیت بشه هر 4 گیگ رم رو شناسایی و استفاده میکنه . من هم همین مشکل رو قبلا داشتم که با آپدیت آنلاین حل شد به خوبی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    من خودم از ايران اچ پي به صورت اينترنتي يكدستگاه 4540 خريد كردم و بدون مشكل دستگاه رو تحويل گرفتم اما بعد از دو ماه يهو مشكل پيدا كرد و ديگه تصوير نميداد بردم براي گارانتي بلافاصله پذيرش كردن گفتن بهتون خبر ميديم يك برگه دادن كه يك كد روش بود براي اينكه وضعيت دستگاه رو كه در حال پروسه خدمات بود اعلام مي كرد (شماره 30008363 شماره سامانه پيامكيشون هست) بعد از دو روز يك اس ام اس اومد كه دستگاه حاضر هست منم رفتم اونجا مسئولش گفت قطعه فلت كيبل براتون تعويض شده منم دستگاه رو تحويل گرفتم تا حالا هم كه 4 ماهه گذشته هيچ مشكلي نداشته و خيلي خوب كار مي كنه.
    اون چيزي كه من اونجا ديدم يك دكور خيلي شيك بود تعداد پرسنلش هم حداقل 15 تا بيست نفر تو اون قسمت بود همه لباس فرم سرمه اي رنگ تنشون بود خداييشم خيلي خوب برخورد مي كردند فكر مي كنم اونيكه شما نوشتيد براي خيلي قبل باشه چون من كه تازه اونجا بودم به نظر دكور گروني رسيد.
    ضمنا تو سايتشون زده كه سازمان حمايت حقوق مصرف كننده اونها رو ارزيابي كرده و جزء بهترين گارانتي هاي it دسته بنديشون كرده
    البته اين عكس هم از پذيرش واحد خدمات و فروششون هست كه من ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •