تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تا کنون با DirectX 10 - Version 32 bit for Windows XP مشکلی داشته اید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

5 55.56%
  • خیر

4 44.44%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: معرفی، بحث، بررسی و تبادل نظر در رابطه با: DirectX 10 - Version 32 bit for Windows XP

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر کنم direct inpute واسه ورودی اطلاعات باشه که output اش خروجی فریم هاس .
    من کلا هیچ مشکلی با direct x 10 ندارم بلکه تاثیر نصبش رو به کرات بهتر از 9 یافتم و میتونم به دوستان از طریق اسکرین شات های بازی کرایسیس ثابت کنم که البته از سیستم خودم گرفتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمالش هست زمان عرضه DX11 ماکروسافت DX10 رو برای XP هم عرضه کنه،‌البته این فقط یک احتماله. در حال حاضر DX11 ای هم وجود نداره، چون پردازنده گرافیکی که از DX11 پشتیبانی کنه وجود نداره اصلاً، پس قائدتاً وجود DX11 مسخرست. ماکروسافت هم آخرای امسال در حدودای ماه مهر ما (22 اکتبر) DX11 رو بهمراه Windows 7 عرضه میکنه حتی احتمالش هست DX11 هیچوقت برای ویستا هم عرضه نشه، همزمان با عرضه ویندوز 7 (شاید یکمی هم زودتر) کارت‌های گرافیکی جدید، با قابلیت پشتیبانی از DX11 هم عرضه میشن. DX11 هم پیشرفت‌های زیادی نسبت به DX10 داشته و تکنولوژی‌های جدیدی زیادی درش بکار رفته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milky way; 10-06-2009 at 14:57.

3. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من بیشتر امیدوارم که دایرکت اکس 10 رو خوده مایکروسافت بده بیرون خیلی خوب میشه چون بعضی از بازی ها متاسفانه فقط 10 زو ساپورت میکنن یا بهتر بگیم موتور های بازی 10 رو ساپورت میکنن!!!!

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

من بیشتر امیدوارم که دایرکت اکس 10 رو خوده مایکروسافت بده بیرون خیلی خوب میشه چون بعضی از بازی ها متاسفانه فقط 10 زو ساپورت میکنن یا بهتر بگیم موتور های بازی 10 رو ساپورت میکنن!!!!
    واقعا!!!!!!
    چه بازیی؟؟؟؟
    من ندیدم تا حالا که بازیی رو XP نتونه اجرا کنه به خاطر اینکه direct x 10 نداشته!!!!!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

البته من دیدم خیلیا بازی نصب میکنن ولی دایرکت ایکس رو پس سی شون نصب نیست ولی در کل خیلی مفیده!!!!
    چنین چیزی امکان نداره برادر
    direct x خودش یه component ویندوز هست
    وقتی که خوده ویندوز رو هم نصب میکنید اتوماتیک DX ریخته میشه منتها ورژن های پایین تر که مخصوص همان زمان release ویندوز بودند

برای دیدن ورژن و فایل های direct x و ... این عبارت را در run ویندوز تایپ کنید و اینتر بزنید:

dxdiag

در مورد input هم همین دستور رو اجرا کنید tab داره
    مخصوص به ورودی هایی که با direct x در ارتباط هستند هست
    مثلا mouse, keyboard, joystick, gamepad ....

من کلا هیچ مشکلی با direct x 10 ندارم بلکه تاثیر نصبش رو به کرات بهتر از 9 یافتم و میتونم به دوستان از طریق اسکرین شات های بازی کرایسیس ثابت کنم که البته از سیستم خودم گرفتم.
    مرسی برادر
    شما رو اکس پی نصب کردی دیگه؟
    اتفاقا یکی از هدف های این ورژن همین بوده که این جور بازی ها رو روان تر اجرا کنه
    خوده دایرکت اکس پچ های مختلفی برای این بازی ها داده:

assassins creed
    lost planet
    hell gate: london

و یه چند تا بازیه سنگین دیگه که یادم نیست احتمالا پچ های دیگه ای هم برای بازی های دیگه میاد

مطمئنی برادر؟
    منم نشنیدم بازی ای مشکل داشته باشه
    میتونی اسمه بازی رو معرفی کنی که دوستان هم تست کنند

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

جان؟ بازی رو که فقط 10 رو ساپورت میکنه؟؟؟؟
    اطمینان در این باره نیست! حرف هایی در مورده ساپورت موتور بازی مافیا 2 فقط برای دایرکت اکس10 زده شده که اخرم فهمیدیم شایعست چون چیزی که هنوز از خود مایکروسافت معلوم نیست بیییاد مثل نسخه 9 نباید بازی فقط تحت اون اجرا باشه ظاهرا!!!
    البته مافیا2 طبق شرکت سازنده هنوز چیزی نگفتن که چه ورژنی رو ساپورت میکنه ولی 10 رو ساپورت میکنه مهم 9 هست!همین

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

حالا تا بیاد خدا بزرگه
    ولی معمولا هر ورژن دایرکت اکس حدودا نرمال تا 5 سالی ساپورت میکنه بعضی ها رو و کم نمیاره

احتمالا تا 2-3 سال دیگه هم همین 9 جواب میده البته برای سیستم عامل xp و قطعات سخت افزار معمولی

اگر در کل بازی ای دایرکت اکس رو ساورت کنه آپدیت بودنش خیلی مهم نیست
    چرا که یکی از عوامل در روان اجرا شدن بازی هست

موارد دیگه ای مصله آپدیت بودن درایور سخت افزار، موتور بازی، برنامه نویسی بازی ، رم و کارت تصویر و .... هم دخیل هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چنین چیزی امکان نداره برادر
    :

dxdiag

مرسی برادر
    شما رو اکس پی نصب کردی دیگه؟
    اتفاقا یکی از هدف های این ورژن همین بوده که این جور بازی ها رو روان تر اجرا کنه
    خوده دایرکت اکس پچ های مختلفی برای این بازی ها داده:

assassins creed
    lost planet
    hell gate: london

و یه چند تا بازیه سنگین دیگه که یادم نیست احتمالا پچ های دیگه ای هم برای بازی های دیگه میاد
    بله دوست عزیز .تاثیر گرافیک رو من تو بکراند بازی هایی مثل crysis assasins creed دیدم.
    ضمنا من اپدیت های به روز کارت گرافیکم 8800 رو نصب میکنم که direct x بهتر تاثیرشو رو بازیها نشون بده وگرنه نصبdx10 بدون اپدیت درایور کارت گراف چیز بیهوده ای یه و نتیجه ای نداره.دوستا اگر مایلن من عکس ها کرایسیس وارهد رو برای نشون دادن تاثیر اپ کنم.

12. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

همون داریوش جان من داشتم بازم مطلب میخوندم دیدم واسه مافیا2 ایکس پی دایرکت اکس9 رو ساپورت میکنه ظاهرا اما برای
    ویستا مافیا2 دایرکت اکس 10 رو ساپورت میکنه !

14. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بله دوست عزیز .تاثیر گرافیک رو من تو بکراند بازی هایی مثل crysis assasins creed دیدم.
    ضمنا من اپدیت های به روز کارت گرافیکم 8800 رو نصب میکنم که direct x بهتر تاثیرشو رو بازیها نشون بده وگرنه نصبdx10 بدون اپدیت درایور کارت گراف چیز بیهوده ای یه و نتیجه ای نداره.دوستا اگر مایلن من عکس ها کرایسیس وارهد رو برای نشون دادن تاثیر اپ کنم.
    مرسی برادر بابته اطلاع
    اگه تونستی آپ کنی هم چه بهتر

همون داریوش جان من داشتم بازم مطلب میخوندم دیدم واسه مافیا2 ایکس پی دایرکت اکس9 رو ساپورت میکنه ظاهرا اما برای
    ویستا مافیا2 دایرکت اکس 10 رو ساپورت میکنه !
    آهان
    این منطقی به نظر میاد
    کلا 10 برای ویستا هست
    خوده ویندوز ویستا مگه چه ورژنی از dx نصبه روش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •