سلام آقا شما هموني نيسي كه امضات بود :زنده باد گوشي خوش دست وشيك دبيلو 960.....
سلام آقا شما هموني نيسي كه امضات بود :زنده باد گوشي خوش دست وشيك دبيلو 960.....
Last edited by mous3030; 31-05-2009 at 23:14.
فقط بخاطر دوتا اسپيكر اكسترنال سي تومن تفاوت داره ؟
بله دوست عزیز![]()
دوست عزیز درسته که من از طرف دارای سونی اریکسون هستم.هر کسی از یه چیزیخوشش میاد.
ولی من اینو همیشه میگم که چیزه خوب خوبه و چیزه خوب را تعید میکنم.
شما اهنگ در هندسفری با گوشی های جدید سونی اریکسون گوشی دادین تا ببینید کیفیت چیه؟
من وقتی با هندسفری دبلیو980 اهنگ گوشی دادم بلندی از یادم رفت و فقط در تعجب کیفیت بسیار بالای ان بودم البته بلندی که نیازی به گفتن نیست و همه میدونن چه صدای بلندی داره.........
گوشی های سامسونگ هم عالی میباشن ولی سونی اریکسون اگه خوب نباشه از سامسونگ که دیگه بدتر نیست...........
سلام دوست عزیز. شما اهنگ در هندزفری با گوشی های جدید سامسونگ گوشی دادین تا ببینید کیفیت چیه؟
دوست عزیز امار فروش سونی اریکسون و سهمش از بازار به تنهایی گویایی همه چیز است لطفا این دو برندو با هم مقایسه نکنید.
[quote=mous3030;3823368]
ممكنه يه عكس از هندزفريش بذاري
سلام دوست عزیز. عکسی در وب از هندرفری این گوشی پیدا نکردم. تونستم خودم یه عکس میگیرم و در اینجا قرار میدم.![]()
دوستمون میگه مریخ مریخ تعصب داره
اگه این بنده خدا تعصب داره تو که ........
اصلآ سامسونگ بهترین برنده دنیاست
گوشی 130 هزار تومنی از اپل و سونی و .... بهتره ! (به این نمیگن تعصب =)))
دوست عزیز اولا هر کسی با حرفاش نشون میده چه ادمیه ثانیا شما که از همه چی بی اطلاعی حتما باید یه چیزی گفته باشی؟منظور من m7600 بود .
Last edited by mahroo_z1; 01-06-2009 at 15:28.
منم پست آقايmerikh_merikhخوندم خدائيش بسته به انتظار كاربر به برنداي ديگه هم اشاره كردند اينور نيست كه صرفا تو همه مورد دست بذارن رو سوني اريكسون
Last edited by mous3030; 01-06-2009 at 15:46.
امروز گوشي رو گرفتم انتظارمو نسبت به دبليو 800 با هندزفر كا 750 با تنطيم دستي رو آخربن فركانس برآورد نكرد لامذهب يه صفاي ديگه به آهنگ ميداد ،فكر كنم يه هندزفر استريو بايد براش بگيرم تا كيفيتش بيشتر شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)