تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: آيا كسي از كدهاي batch يا همون (.bat ) اطلاعي داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سئوال چهارم=
    الگوريتمي تهيه كنيد كه بتوان فايل مثلا mybe.txt را delet كرد منتهي با اين تفاوت كه فايل بايد به جاي حذف مستقيم از روي هارد به سطل بازيابي يا همان recycle bin فرستاده شود
    با تشكر
    با توجه باز هم qbasic میتونی از گزینه move یا دستور move و مسیر سطل اشغال این کا رو بکنی البته باز هم شاید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سئوال پنجم=
    فرض را بر اين مي گذاريم كه تعداد زيادي فايل متني txt در پوشه جاري ما وجود دارد اكنون قصد داريم در ميان فايلها جستجو كنيم و هر فايلي كه محتواي آن شامل چهار كلمه زير بود را به پوشه selcted انتقال بدهيم
    كلمات به شرح زيرند
    user name
    company
    date updated
    end of work
    باز هم عین سوال سوم یه تعریف سرچ
    و مطمئنا طریفی برای پیدا کردن فایل چهار کلمه ای هست که بعد از پیدا کردا گزینه copy
    فکر کنم با if کاری کرد

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب ميشه الگوريتمش رو بنويسي دوست من؟ ممنون ميشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب ميشه الگوريتمش رو بنويسي دوست من؟ ممنون ميشم
    یه زمانی کار میکردم ولی الان یادم نیست دوستان لرنامه نویس زیادی هست برو توی انجمن برنامه نویسی

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گمونم كسي اطلاعات زيادي درباره سئوالات من نداره
    به شخصه فكر مي كنم اين كارها فقط با استفاده از فايلهاي batch و بدون استفاده از هيچ زبان برنامه نويسي ديگه اي نشدنيه يا من دانشش رو ندارم

من برنامه نویسی سرچ رو در q basic بلد نیستم میتونی در اون برنامه نویسی کنی
    و بعد با دستور هایif تغییر نام بدی باید هر دوش با هم عمل کنن و ...
    با توجه باز هم qbasic میتونی از گزینه move یا دستور move و مسیر سطل اشغال این کا رو بکنی البته باز هم شاید
    و مطمئنا طریفی برای پیدا کردن فایل چهار کلمه ای هست که بعد از پیدا کردا گزینه copy
    فکر کنم با if کاری کرد
    موضوع اينه كه قرار بود اين كارها رو فقط از طريق فايلهاي batch انجام بديم نه qbasic يا هر برنامه نويسي جانبي ديگه اي

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من برنامه نویسی سرچ رو در q basic بلد نیستم میتونی در اون برنامه نویسی کنی
    و بعد با دستور هایif تغییر نام بدی باید هر دوش با هم عمل کنن و ...
    فکر کنم با if کاری کرد
    من خيلي خنگم!
    تازه الان گرفتم چي گفتي
    ولي چطوري qbasic رو از طريق فايل batch اجرا كنم؟ يعني بايد با چه پسوندي ذخيره اش كنم كه بدون نياز به كامپايل كار كنه؟ من با exe اين كارو كردم اجراش نكرد و با bas هم كه نياز به كامپايلر داشت تا حالام بدون كامپايلر برنامه qbasic اجرا نكردم ميتوني راهنماييم كني؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خيلي خنگم!
    تازه الان گرفتم چي گفتي
    ولي چطوري qbasic رو از طريق فايل batch اجرا كنم؟ يعني بايد با چه پسوندي ذخيره اش كنم كه بدون نياز به كامپايل كار كنه؟ من با exe اين كارو كردم اجراش نكرد و با bas هم كه نياز به كامپايلر داشت تا حالام بدون كامپايلر برنامه qbasic اجرا نكردم ميتوني راهنماييم كني؟
    من خیلی کم برنامه نویسی کردم
    ولی عزیز qbasic
    من دیدم با پسوند bat سیو میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نخیر من همون اول امتحان کردم کار نکرد
    فکر نکنم دیگه بشه از این قابلیت استفاده کرد
    حالا من که هنوز دنبالشم

در آغاز فعالیت venusbahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

14

سلام دوستان. من یه فایل Bat دارم که یه سری از مقدارهای ریجستری رو اضافه و حذف می‌کنه (ریجستری‌های مربوط به آنتی‌ویروس ESET Smart Security)؛ در ویندوز 32 بیت به خوبی عمل می‌کنه و مقدارها رو تغییر می‌ده اما وقتی که فایل Bat رو در ویندوز 64 بیتی اجرا کردم، متوجه شدم با این‌که دسترسی UAC هم دارد و نیز در انتها پیام Operation was successful نشون می‌ده، مقدار ریجستری مورد نظر رو عوض نمی‌کنه. (بسته‌ی خود محافظتی آنتی‌ویروس یا همون self-defense هم غیرفعال می‌باشد و فایل Bat رو در حالت safe mode هم انجام دادم اما نتیجه نداد)

لینک دانلود فایل Bat:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد تفاوت‌های ریجستری ویندوز 32 بیت و 64 بیت یه سری چیزهایی رو می‌دونم، اما نمی‌دونم فایل Bat رو چگونه تنظیم کنم که هم برای 32 بیت عمل کنه و هم 64 بیت. در این مورد توی سایت‌های خارجی چند تا مطلب پیدا کردم اما متوجه نشدم چگونه این کار رو انجام بدم.

کد:
    لطفاً اگه کسی می‌تونه کمک کنه. متشکرم.

در آغاز فعالیت venusbahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان. من یه فایل Bat دارم که یه سری از مقدارهای ریجستری رو اضافه و حذف می‌کنه (ریجستری‌های مربوط به آنتی‌ویروس ESET Smart Security)؛ در ویندوز 32 بیت به خوبی عمل می‌کنه و مقدارها رو تغییر می‌ده اما وقتی که فایل Bat رو در ویندوز 64 بیتی اجرا کردم، متوجه شدم با این‌که دسترسی UAC هم دارد و نیز در انتها پیام Operation was successful نشون می‌ده، مقدار ریجستری مورد نظر رو عوض نمی‌کنه. (بسته‌ی خود محافظتی آنتی‌ویروس یا همون self-defense هم غیرفعال می‌باشد و فایل Bat رو در حالت safe mode هم انجام دادم اما نتیجه نداد)

لینک دانلود فایل Bat:

کد:
    در مورد تفاوت‌های ریجستری ویندوز 32 بیت و 64 بیت یه سری چیزهایی رو می‌دونم، اما نمی‌دونم فایل Bat رو چگونه تنظیم کنم که هم برای 32 بیت عمل کنه و هم 64 بیت. در این مورد توی سایت‌های خارجی چند تا مطلب پیدا کردم اما متوجه نشدم چگونه این کار رو انجام بدم.

کد:
    لطفاً اگه کسی می‌تونه کمک کنه. متشکرم.
    آپدیت: خودم مشکلمو با جستجو پیدا کردم مشکل اینجا بود که مسیر HKEY_LOCAL_MAHINE رو باید به HKLM تغییر بدم تا در هر دو 32 بیت و 64 بیت کار کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •