حامد عزیز؛ اگه این شوخی تو رو نرنجونه باید بگم که من هنوز کارهای فتوشاپیت رو ندیدم تا در موردش چیزی بگم؛ اما نمره دیکته ات 20 ؛ تموم!
حامد عزیز؛ اگه این شوخی تو رو نرنجونه باید بگم که من هنوز کارهای فتوشاپیت رو ندیدم تا در موردش چیزی بگم؛ اما نمره دیکته ات 20 ؛ تموم!
آها.. که این طور. منم شوخی کردم... همین جوری طراحی کردم یه کم تمرین کنم...
آره از همون باید استفاده کنی... فونت هم که خوب سلیقه ایه.. انواع فونت رو از بالا امتحان کن... دلت می خوات چند تا رو انتخاب کن بذار این جا دوستان هم نظر بدن...
خوب ... کادر نظر من اِ ... دلیل نمیشه که شما هم با من موافق باشید ... اگه به عنوان این بخش نگاه کنید نوشته : "نظرخوهی" پس هر کس نظر خودشو میده !
برای ساخت سایه ، کار اونچنان ساده نیست ... باید یه لایه ی جدید ایجاد کنید ... با عنوان روش ها یه لکه ی سیاه ایجاد و تمیز کاری کنید و شفافیت رو کم کنید تا حالت سایه برای عکس ایجاد بشه
در ضمن من تاپیک رو دنبال نکرده بودم که ببینم برای زنونس یا مردونه ، Any Way عذر می طلبم
احیانا دارید راجع به این مسائل حرف میزنید ، استحضار دارید که باید Resoloution و سایر تنظیمات استاندارد و مطابق با چاپخونه باشه
اینم یکی دیگه! در مورد این حتما نظر بدین!
ا ا اِ ِ ِ ... تلفنش 9 رقمی شد! الان فهمیدم... اشکال نداره...
پست رو ویرایش کردم که این 2 تا رو هم اضافه کنم، تو همون مایه است.. یه کم از نظر خودم خوشگل تر.. تلفن هم همچنان 9 رقمیه که بازم مهم نیست..!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت ه ا ت ی شد! (ه ا ت هم ف ی ل ت ر شدنیه؟!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid_3dsmax9; 22-05-2009 at 09:55.
شرمنده دوست گرامی سری می نویسم به غلط های املایی توجه نمی کنم...سعی می کنم بیشتر دقت کنم.
آقا نهضت ادامه دارد! برای کاستن از حجمش البته کلی کیفیتش رو کاهش دادم وگرنه رنگ آمیزی قشنگی داره. چطوره؟
دلیل چاپ نشدن هیچ کدوم از اینا اینه که منتظرم شریکم بیاد و یکی شو انتخاب کنیم بره واسه چاپ. من خودم بین همه کارتها که ساختم این یکی رو بیشتر پسندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بقیه ی کارات خیلی قشنگ تره.. فقط..
به نظر من:
- رنگ ها شاد و زنده نیستند.
- فونت خوبی انتخاب نکردی.
-کیفیت عکس ِ اون چهره ی background خیلی پائینه.. و خوبه 2 تا چشماش دیده بشن.. (نیکول کیدمنه؟)
چرا در مورد کارای من نظر ندادی؟؟
ممنون.
در مورد کارهاتون که نوشتم چون گرافیست نیستم نظر تخصصی نمی تونم بدم. اما به عنوان یک غیر متخصص باید بگم که سلیقه خوبی در رنگ آمیزی دارید.
طرف نیکول کیدمن نیست و عمدا چهره اش می خوام محو باشه چون محوریتی در کارت نداره.
اگه کار رو با کیفیت و فشرده نشده ببینی نظرت عوض میشه. شاید یک کم کنتراست کار رو ببرم بالا.
فونتش رو دوست دارم.
تشکر دوباره
ممنون.
من معنی این که گفتی حجمش رو پائین آوردی در نتیجه کیفیت رنگ ها اومده پائین رو نمی فهمم.. میشه بیش تر توضیح بدی... فکر نمی کنم اون قدی تو ظاهر کلی رنگ ها تاثیر داشته باشه.. چه جوریه جریان؟
بعدم لزومی نداره برای این که دوستان بتونن ببینن و نظر بدن این کار رو بکنی؟ (لزومی داره؟) مگه فایلت حجمش چه قدره که میاریش پائین؟
سلام کار قشنگی شده
ولی خودت با دست خودت خرابش می کنی اون مربع ها چین اون طرف کلا اضافه هستند....پاکشون کن یه چشم ارایش شده غلیظ تر پیدا کنی زیبا تر میشه اسم سالن ارایش رو بزار اون جا یه افکت زیبا هم بهش بده حله....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)