تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

غیر ممکن است که سازندگان فعال کنند اون آقایی که گفته باید لینک زیر بخونه و بداند که از طرف amd تحت فشار قرار گرفته گفتم این کار به سطح فروش لطمه می زند و کسانیکه مارک غیر بایوستار دارند لطفا تست کنند.به هر حال اگر در فنوم 2 دو هسته ای قابلیت فعال کردن وجود داشته باشد احتمالا تخطی کرده اند و در غیر صورت می توان گفت که در آینده شما یک چیزی نمی بینید

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پست قبلی من رو خوندی تو ویستا و سون درایور سی پی یو خودش نصب میشه و هنگامی که تو بایوس مادربرد گزینه qool&qite فعال باشه هنگام کارد عادی ولتاژ و فرکانس سی پی یو میاد پایین و فکر کنم برای همین صدای نویز نداری چون به منبع تغذیه سی پی یو فشار نمیاد(فازها و خازنها)
    ولی در xp داریور سی پی نصب نشده
    واسه همین میگم به احتمال زیاد اگه تو بایوس qool&qite رو که در حالت عادی فعال است غیر فعال کنی تو ویستا هم اون نویز رو میشنوی

من توی ایکس پی هم درایور پردازنده رو نصب کردم ولی بیفایده بود و کماکان نویز رو دارم و بنظرم این هسته 4 که غیرفعال شده علت داره شاید این هسته یه هسته از نظر فنی معیوب باشه که اونو غیرفعال کردن خلاصه تا اینجای کار که نتونستم ولی این تست شما رو هم انجام میدم و Cool n quite رو هم توی ویستا غیرفعال میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .

سریال پردانده هم : از بالا به پایین :

HDX710WFGIBOX
    CACZC AC 0904BPMW

9183449B90167

اینا اون چیزیه که روی پردازنده نوشته

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من توی ایکس پی هم درایور پردازنده رو نصب کردم ولی بیفایده بود و کماکان نویز رو دارم و بنظرم این هسته 4 که غیرفعال شده علت داره شاید این هسته یه هسته از نظر فنی معیوب باشه که اونو غیرفعال کردن خلاصه تا اینجای کار که نتونستم ولی این تست شما رو هم انجام میدم و Cool n quite رو هم توی ویستا غیرفعال میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .

سریال پردانده هم : از بالا به پایین :

HDX710WFGIBOX
    CACZC AC 0904BPMW

9183449B90167

اینا اون چیزیه که روی پردازنده نوشته
    this simple trick will activate the 4th core of your amd phenom II x3 thus making it to become amd phenom II x4.

Prerequisite :
    • AMD Phenom II x3 710 or 720 Batch : 0904 BPMW, 0904 EPMW, 0904 CPCW
    • Motherboard with AMD 790 chipset
    • BIOS with capability to change ACC (Auto Clock Calibration) value
    To activate the 4th core, simply go to your BIOS Setup and change the value of ACC (Auto Clock Calibration) to “AUTO”
    Note that batch with 0904 (years 2009, week 04) are known to be the most stable batch. Other batch might works but might not be as stable as batch 0904

فکر نکنم مشکل از سی پی یو باشه
    شما با نصب درایور سی پی یو تو در حالت عادی درxp با cpuz فرکانس رو باید 1000 ببینی اینطوری هست و هنوز مشکل نویز رو داری

سوال آخر گارانتی سی پی یو ماله ماتریکس هست یا آسمان رایانه تا تموم نشده این سری بریم بگیریم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

this simple trick will activate the 4th core of your amd phenom II x3 thus making it to become amd phenom II x4.

Prerequisite :
    • AMD Phenom II x3 710 or 720 Batch : 0904 BPMW, 0904 EPMW, 0904 CPCW
    • Motherboard with AMD 790 chipset
    • BIOS with capability to change ACC (Auto Clock Calibration) value
    To activate the 4th core, simply go to your BIOS Setup and change the value of ACC (Auto Clock Calibration) to “AUTO”
    Note that batch with 0904 (years 2009, week 04) are known to be the most stable batch. Other batch might works but might not be as stable as batch 0904

فکر نکنم مشکل از سی پی یو باشه
    شما با نصب درایور سی پی یو تو در حالت عادی درxp با cpuz فرکانس رو باید 1000 ببینی اینطوری هست و هنوز مشکل نویز رو داری

سوال آخر گارانتی سی پی یو ماله ماتریکس هست یا آسمان رایانه تا تموم نشده این سری بریم بگیریم

مشکل صدا بنظرم 100 نرم افزاریه اون تستی هم که شما گفتی رو انجام دادم و کول ان کوایت رو غیرفعال کردم ولی بازم اون نویز رو در ویستا و سون ندیدم اما در ایکس پی دارم حتی آخرین درایور صدا رو هم نصب کردم و درایور پردازنده ولی بازم
    یه چیز جالبی که امروز کشف کردم اینه که زمانیکه هسته 4 رو فعال میکنم چه در ایکس پی و چه در سون گرافیک هم دچار یه مقدار نویز و رنگ پریدگی در برخی نقاط میشه و بعد از غیرفعال کردنش در هر دو تا ویندوز همه چیز به حالت عادی برمیگرده

نمیدونم این مواردی رو که من بهشون اشاره کردم چرا هیچکس دیگه ای اونو گزارش نکرده

دوستانی که این بورد رو با فنوم 2 بستن این موارد رو چک کنن و یه خبر بدن
    ولی اون چیزی که بنظر من باعث این د تا مورد شده اول ایراد و باگ بایوس و دوم معیوب بودن این هسته به اصطلاح غیرفعال شده وگرنه چه دلیلی داره که شرکت این هسته رو غیرفعال کنه

خلاصه اینکه با غیرفعال کردن این هسته اضافی فعلا همه چیز عادی و خوب بنظر میاد

در ضمن گارانتی مال Fcc هستـش .

یه شات از CPUZ مال من HT link برابره 1920 هست حالا علت شاید بخاطر اورکلاک باشه

Last edited by Adel.p30; 24-05-2009 at 16:43.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل صدا بنظرم 100 نرم افزاریه اون تستی هم که شما گفتی رو انجام دادم و کول ان کوایت رو غیرفعال کردم ولی بازم اون نویز رو در ویستا و سون ندیدم اما در ایکس پی دارم حتی آخرین درایور صدا رو هم نصب کردم و درایور پردازنده ولی بازم
    یه چیز جالبی که امروز کشف کردم اینه که زمانیکه هسته 4 رو فعال میکنم چه در ایکس پی و چه در سون گرافیک هم دچار یه مقدار نویز و رنگ پریدگی در برخی نقاط میشه و بعد از غیرفعال کردنش در هر دو تا ویندوز همه چیز به حالت عادی برمیگرده

نمیدونم این مواردی رو که من بهشون اشاره کردم چرا هیچکس دیگه ای اونو گزارش نکرده

دوستانی که این بورد رو با فنوم 2 بستن این موارد رو چک کنن و یه خبر بدن
    ولی اون چیزی که بنظر من باعث این د تا مورد شده اول ایراد و باگ بایوس و دوم معیوب بودن این هسته به اصطلاح غیرفعال شده وگرنه چه دلیلی داره که شرکت این هسته رو غیرفعال کنه

خلاصه اینکه با غیرفعال کردن این هسته اضافی فعلا همه چیز عادی و خوب بنظر میاد

در ضمن گارانتی مال Fcc هستـش .

یه شات از CPUZ مال من HT link برابره 1920 هست حالا علت شاید بخاطر اورکلاک باشه

سلام

من فکر کنم ایراد از اورکلاکه

چون توی tomshardware نوشته که با فعال کردن هسته ی چهارم اورکلاک کمی کاهش پیدا میکنه و 720 رو تا

3.2 اورکلاک کرده بود در صورتی که بدون هسته ی چهارم تا 3.3

در جمع بندی هم گفته بود با فعال کردن هسته ی چهارم باید از خیر 100 تا 200 مگا هرتز اورکلاک گذشت

برای همین پیشنهاد میکنم ضریب رو کم کم بیارید پایین ، ببینید چه اتفاقی میفته

یا کلا ضریب رو به حالت اول برگردونید

چون وقتی 720 تا 3.2 اورکلاک میشه و با چهار هسته پایدار می مونه ، بعید میدونم 710 با چهار هسته و فرکانس 3.1 پایدار باشه

اینم لینک مطلب توی tomshardware هستش : (ابته مادربورد از برند asrock هستش)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nikaan; 24-05-2009 at 17:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز با توجه به گفته شما که کول و کوایت رو دیسیبل کردی و تو ویستا مشکل نداری من دیگه نطری ندارم
    در ضمن این شاتی که شما گذاشتی نشون میده در xp هنوز یه مرحله رو انجام ندادی)
    خوب شما بعد از نصب داریور سی پی یو (همون کول اند کوایت) برو همون جایی که اسکرین سیور رو عوض میکنی بعد گزینه پاور رو بزن بعد تو power schemes گزینه مینیمال پاور منیجمت رو انتخاب کن
    بعد چرا شما اور کردی !!!!! فقط هنگامی که کار پردازشی داشتی یا کانورت باید اور کنی و البته موقع اور حتما کول کوایت رو دیسیبل کن در حالت عادی نیاز به این کار نیست

بعد از اور هم میتونی با برنامه orthe به تست پاایداری بپردازی( اگه هم شک داری هسته 4 مشکل دراه ) میتونی با همین برنامه البته بدون اور تست کنی یا حق

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

من فکر کنم ایراد از اورکلاکه

چون توی tomshardware نوشته که با فعال کردن هسته ی چهارم اورکلاک کمی کاهش پیدا میکنه و 720 رو تا

3.2 اورکلاک کرده بود در صورتی که بدون هسته ی چهارم تا 3.3

در جمع بندی هم گفته بود با فعال کردن هسته ی چهارم باید از خیر 100 تا 200 مگا هرتز اورکلاک گذشت

برای همین پیشنهاد میکنم ضریب رو کم کم بیارید پایین ، ببینید چه اتفاقی میفته

یا کلا ضریب رو به حالت اول برگردونید

چون وقتی 720 تا 3.2 اورکلاک میشه و با چهار هسته پایدار می مونه ، بعید میدونم 710 با چهار هسته و فرکانس 3.1 پایدار باشه

اینم لینک مطلب توی tomshardware هستش : (ابته مادربورد از برند asrock هستش)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست من

چه با اورکلاک و چه بدون اورکلاک این مشکل نویز صدا و جدیدا مشکل نویز در تصویر وجود داره ولی بدون هسته 4 همه چیز عادی هست چه با اور چه بدون اور .

مشکل ها از زمانی شروع میشه که هسته 4 ازاد میشه . در ایکس پی ایراد صدا و در هر دو تا ایراد تصویر .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من هم باید بگویم این خطا به نوع هسته ایکس پی بر میگردد داداشم که برنامه نویس است گفت xp ار تمام قابلیت چند هسته ای استفاده نمیکنه و گفته یک جایی در سایت تخصصی برنامه نویسی خونده و احتمالا xp قادر نیست این نوع نا همگونی بپذیره بنابراین در هنگام ارسال داده ها به واحد پردازش دچار خطای بیتی میشود که باعث بروز خطا در xp میگردد.در ویستا از قابلیت چند هسته ای بیشتر پشتیبانی میکند در نتیجه خطا کمتر می شود.

اما این پایان ماجرا نیست کلا این کار توصیه نمیشود و ناپایداری به همراه دارد و این اقدام با یک سری کلک همراه است که این سایت توضیح داده:

ّthis is less likely to be trickery on their part, and the closest we've come to an explaination goes a little something like "ACC is able to adjust the error checking process of the CPU, enhancing its error tolerance and avoiding the potential for collapse under certain circumstances." As the theory goes, increasing the error tolerance with ACC makes it possible to "revive" the disabled silicon.

یعنی با زیاد کردن حد مجاز خطا باعث میشود که قسمت سیلیکونی در هسته چهارم فعال شود.یعنی یکی از وظایف ACC کنترل خطا در پروسس است که میتواند نقشی در فعال کردن هسته داشته باشه اینو مرا به یاد سر ریز کردن بافر افتاده که باعث می شود هکر کنترل کامپیوتر بدست بگیره .خب این از نظر من بر هم زدن نظم در فرایند پیچیده سی پی یو است.بنابراین نباید انتظار داشته باشید که هیچ خطایی در xp رخ ندهد یا در ویستا در بعضی برنامه به خوبی اجرا نمیشن.یا مورد غیر عادی ببینید.
    این ربطی به سیستم عامل یا نرم افزار نداره بلکه 100 درصد به سخت افزار بر میگرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

14 راستي كسي بالاخره جواب عنوان اصلي اين تاپيك رو نداد. آقا بالاخره 7750 يا x3 710؟

راستي كسي بالاخره جواب عنوان اصلي اين تاپيك رو نداد. آقا بالاخره 7750 يا x3 710؟
    البته بايد نسبت كارايي به قيمت رو هم در نظر گرفت. راستش من سي پي يو رو براي كارم مي خوام و حسابي توش موندم. كارم طراحي وب و گرافيك هست. سي پي يو فعلي من x2 3800 هستش كه خيلي بعضي مواقع بدجوري اذيتم ميكنه. مخصوصا زماني كه روي فايلهاي فتوشاپ با تعداد لايه بالا (مثلا 100-200 لايه) كار ميكنم يا اگه بخوام indesign cs4 رو اجرا كنم. همونطور كه اساتيد ميدونن برنامه هايي مثل فتوشاپ از قابليتهاي چندهسته اي بودن سي پي يو چندان استفاده نمي كنه و اون چيزي كه به دردش مي خوره فركانس سي پي يو هست نه تعداد هسته بالا. از اون ور هم واسه نرم افزارهايي مثل اينديزاين هم هيچ مرجعي پيدا نكردم كه مشخص كنه آيا اين نرم افزار از قابليتهاي چند هسته استفاده ميكنه يا نه مثل فتوشاپه (اين نرم افزار هم برام خيلي مهمه چون هميشه پروژه هاي صفحه آرايي مجلات و كتاب رو دارم).

حالا اگر دوستاني كه از هر كدوم از اين سي پي يو ها استفاده كرده اند لطف كنند و نظراتشون رو بگند ممنون ميشم.

اينكه بالاخره X2 7750 يا X3710 (با در نظر گرفتن نسبت قيمت به كارايي و ارزش مالي)؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مشخص است 710 بگیر خیلی عالی است.برای فتوشاب طبق سایت anandtech امتیاز 28.9 ثانیه بوده ولی برای 7750 این مقدار 40 بوده یعنی 27.75 درصد سریعتر است.البته ببین مادربورد ساپورت میکنه یا نه قبل از خرید بایوس آپدیت کن که بخواهی 3800 بفروشی بعد 710 بخری
    Last edited by Behrouz_se60; 25-05-2009 at 11:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •