تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: لطفا منو تو خرید یه دوربین فیلمبرداری HD کمک کنید. یه خورده عجله دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقاً همین اتفاق برای من افتاد البته با مقایسه دوربین 750 تومنی پاناسونیک با یک دوربین 300 تومنی سامسونگ!

هندی‎کم‎های پانا در سرعت و دقت فکوس افتضاح هستند...
    هندی کم!!!!!!!!
    با این حرفت مشخص شد که یه بارم تو عمرت یه دوربین پاناسونیک رو از نزدیک ندیدی دیگه چه برسه به اینکه بیای اینجا واسه ما مقایسه هم بکنی!! واقعا عجب مملکتی داریم همه ماشالا میبندن اونوقت میگن چرا پیشرفت نمیکنیم!!

اتفاقا برو از 4 نفر که فیلمبرداری میکنن بپرس ببین اول فوکاس به چی میگن بعد بیا اینجا بگو فکوس.
    پاناسونیک دوربیناش تو قدرت فوکاس و سرعت عملکرد بی نظیرن به جز یکی دوتا مدلش که اونا هم خوبن فقط نسبت به بقیه کندتر عمل میکنن.
    در مورد دقت و کیفیت رنگم پاناسونیک حرف اول رو میزنه بعد کنن بعد جی وی سی و سونی منم دیگه حال و حوصله ندارم **************

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بیخیال بابا .. جنین چیزی امکان نداره . پاناسونیک جه در سرعت چه در زوم اپتیکال و حتی کیفیت فیلم برداری در محیط کم نور حرف اول رو میزنه . دوربینهای پاناسونیک جدیدا همه 3 تا ccd دارند که خودش در تفکیک رنگ کمک میکنه . دوربینهای پاناسونیک با لنز لایکا واقعا برتر از سونی با لنز کارل زایس هستند لنز سونی پیشکش ..

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

من بالاخره تصمیمم رو گرفتم و درواقع همون Sony HDR-CX11E سفارش دادم. البته نظرات شما را هم دقیقا مورد بررسی قرار دادم ولی در نهایت با توجه به پولم تصمیم به خرید مدل فوق گرفتم. به هر حال یه سوال دیگه داشتم که خوشحال خواهم شد اگه لطفا جواب بدید. میخواستم بدونم باتری این نوع هندی کم ها را واسه دفعه اول چقدر باید واسه شارژ بزارم؟ راستش کمپانی ها معمولا یه چیزی میگن و متخصصین و افراد با تجربه چیزه دیگه. خوشحال میشم که نظر شما رو هم در این زمینه داشته باشم.
    با اینکه وقتی یه سری پستارو تو این تاپیک خوندم دیگه دوست نداشتم تو این تاپیک پست بدم ولی دوست عزیز واقعا انتخاب خوبی کردی تبریک میگم به نظر من بهتره به همون چیزی که سازنده گفته عمل کنی C11E واقعا دوربین خوبی هست و از ارزش قیمتش کیفیت بهتری ارائه میده.

بقه دوستانم در مورد پاناسونیک و سونی و .... بهتره بحث رو ادامه ندن چون فقط ناراحتی واستون میمونه اونم واسه هیچ و پوچ یکی از این کمپانیا میاد یک قرون از سود سالیانشو با شماها تقسیم کنه؟
    توی اینترنت الان هزاران هزار منبع معتبر هست اگر کسی بخواد از روی عقل تصمیم بگیره میره اونجاهارو میخونه متوجه میشه اگرم کسی به برند خاصی علاقه داشته باشه میره میخره این حرفام نتیجه ای جز کدورت نداره.
    Last edited by *Alucard*; 12-05-2009 at 23:21.

4. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه سایت بهتون معرفی میکنم که همه دوربینهارو به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار میده میتونه کمک خوبی باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد حرف بعضی از دوستان من فکر میکنم هیچ وقت راه به جایی نمیبره بهتره هرکس از روی واقعیت بدون تعصب صحبت کنه که متاسفانه بین ما ایرانیا هنوز این چیزا جا نیوفتاده.
    من کوچیک همتونم هستم.

6. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

من بالاخره تصمیمم رو گرفتم و درواقع همون Sony HDR-CX11E سفارش دادم. البته نظرات شما را هم دقیقا مورد بررسی قرار دادم ولی در نهایت با توجه به پولم تصمیم به خرید مدل فوق گرفتم. به هر حال یه سوال دیگه داشتم که خوشحال خواهم شد اگه لطفا جواب بدید. میخواستم بدونم باتری این نوع هندی کم ها را واسه دفعه اول چقدر باید واسه شارژ بزارم؟ راستش کمپانی ها معمولا یه چیزی میگن و متخصصین و افراد با تجربه چیزه دیگه. خوشحال میشم که نظر شما رو هم در این زمینه داشته باشم.

دوربين Sony HDR-CX11E بسيار انتخاب خوبي هستش. مي تونيد با كيفيت 10 مگاپيكسل باهاش عكسبرداري كنيد.

امتيازش تو آمازون هم 4.5 از 5 هستش كه نشون ميده خيلي ازش راضين.

يه مشخصه بسيار جالبش، Index كردن فيلم بر اساس چهره افرادي هستش كه ازشون فيلمبرداي كردي. يعني مثلا اگه يه جايي از پسرخاله ات فيلمبرداري كردي ، و حالا مي خواي اونو ببيني ، دوربين يه ليست از تمام چهره هايي كه در فيلم هست رو برات مياره.عكس پسرخاله ات رو انتخاب مي كني، از همون جا فيلم شروع به پخش مي كنه

اينم مشخصات فني اين دوربين:

8. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نتیجه گیری کلی این که کانن، سونی و پاناسونیک در این زمینه حرف اول رو میزنند
    من يه سرچ کوچيک کردم و به نظرم رسيد اغلب سايتها رو Canon توافق دارند

به نظر من بايد معيارها رو اسم برد
    چون برندهاي مختلف مدلهاي مختلفي دارند که مشخصاتشون متفاوته
    من چيزي از دوربين نميدونم ولي با توجه به پستاي شما چند تا معيار رو رديف ميکنم
    لطفا کمک کنید اصلاح بشه

1- زوم اپتيکال
    2- زوم ديجيتال
    3- بیت ریت (رزولوشن و فريم ريت فيلمبرداري)
    4- فرمت ذخيره سازي
    5- حجم حافظه ذخيره سازي
    6- نوع ذخيره سازي
    7- سرعت انتقال به دستگاههاي ديگر
    8- اندازه و کيفيت LCD
    9- شارژ و مصرف انرژي
    10- کيفيت و فرمت ضبط صدا
    11- سرعت شاتر
    12- ورودي ها و خروجيها
    13- کيفيت و دقت رنگ و نور
    14- نوع و تعداد سنسور: CCD - CMOS
    15- حداقل نور لازم برای فیلمبرداری
    16- تکنولوژیهای پردازش تصویر

اين پست هم به نظر کارشناسي تر از بقيه ميرسه

با عرض سلام به همه بچه هاي خوبي که تو اين سايت فعاليت ميکنن من اولين پستمو تو اين سايت ميزنم داشتم اتفاقي از اين انجمن ديدن ميکردم ديدم شايد بتونم کمکي بکنم.
    من مدت 10 سال هست که فيلمبرداري ميکنم اين چيزي که ميگم تجربه شخصيم هست با دوربينهايي که تا به حال دستم اومده و يا خودم داشتم .
    تجربه به من ثابت کرده که canon معمولا بهترين دوربينهارو ميسازه چون هم تو محيطهاي indoor خوب فيلمبرداري ميکنه هم تو محيطهاي out door سوني خوب هست ولي هيچ وقت کيفيت و دقت رنگش به canon و panasonic نميرسه panasonic خيلي دوربينهاي خوبي ميسازه به خصوص اين مدل هاي آخرش خيلي با کيفيت هستن مشکلش اينه که تو نور کم به خوبي canon و sony نيست ولي در عوض اگر نور کافي باشه خيلي شفاش و با جزئيات فيلم ميگيره.
    sony دوربينهاي بي دردسري داره يعني اينکه به درد آدماي آماتور خيلي ميخوره ولي تو محيطهاي بيرون خونه و جاهايي که سريع بايد فيلم برداري بشه يه مقدار فلو ميکنه يا تار ميشه ولي واسه فيلم برداري تو خونه و واسه کسي که حوصله و اطلاعات کافي در مورد فيلم برداري نداره ايده آله.
    دوربينهاي canon و panasonic يه قابليت جالب هم تو صدا برداري دارن که به نظر من تو panasonic يه مقدار بهتر کار شده اونم زوم صدا هست يعني شما رو صورت هر کي فوکاس ميکني ميکروفن دوربين هم به طور اتوماتيک رو صداي او شخص فوکاس ميکنه که خيلي به درد بخور هست.
    موفق باشيد.

10. 3 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه سایت بهتون معرفی میکنم که همه دوربینهارو به بهترین نحو ممکن مورد بررسی قرار میده میتونه کمک خوبی باشه:
    کد:
    در مورد حرف بعضی از دوستان من فکر میکنم هیچ وقت راه به جایی نمیبره بهتره هرکس از روی واقعیت بدون تعصب صحبت کنه که متاسفانه بین ما ایرانیا هنوز این چیزا جا نیوفتاده.
    من کوچیک همتونم هستم.
    لینک خیلی عالی بود ممنون به همه چیزایی که تو فیلم برداری مهمه توجه شده بود من کامنتای زیر نقدای این سایتم خوندم اکثرا آدم حسابی بودن و خیلی علمی بحث میکردن کاش یه تاپیکیم تو ایران پیدا میشد آدم میتونست اینقدر چیزای مفید از توش یاد بگیره.

12. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان کل کل نکنید . یه بحث سالم و به درد بخوره دیگه چرا به هم میپرین.

14. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بهترين دوربين هاي سال از ديدگاه CamcoderInfo.com

کد:

Canon و Sony اكثر جايزه ها رو ربودن.

جالب اينه كه هيچ اسمي از پاناسونيك نيست !

بهترين دوربين هاي سال 2008

Canon HF11

Sony HDR-SR11

16. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از اعضای محترم خواهش میکنم که بحث رو ادامه ندید. من که به جوابم رسیدم و انتخابم رو هم کردم پس شما چرا با هم بحث میکنید.

فقط لطفا این سوال منو جواب بدید:

میخواستم بدونم باتری این نوع هندی کم ها را واسه دفعه اول چقدر باید واسه شارژ بزارم؟

18. این کاربر از darkburgundy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •