تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: Lcd یا پلاسما مسئله این است !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کی میگه پلاسما برای sd است.
    یه تلویزیون فول اچ دی چه پلاسما باشه چه ال سی دی تصویر sd رو یه جور نشون میده البته به شرطی که سایزشون مشابه باشه.
    وقتی سایز بزرگ میشه کیفیت پایین تصاویر sd تو چشم میزنه.

چیزایی که تو کیفیت تصویر موثرند:
    1- کیفیت و تعداد رنگ(در پلاسما بالاتره)
    2- کنتراست(در پلاسما بالاتره)
    3- زمان پاسخگویی
    4- فرکانس تصویر سازی: 100 هرتز بودن(در پلاسما بالاتره)
    5- موتور پردازش تصویر(بسته به مدل)
    6- 10 بیتی یا 8 بیتی بودن پانل(بسته به مدل)
    7- رزولوشن پانل(بسته به مدل)
    8- میزان روشنایی پانل (در پلاسماهای مدرن بالاتره)
    پلاسما فقط براي پخش تصاوير SD هستش و هميشه تو پخش 1080P از ال سي دي عقب مي مونه....

اين قسمتي از متن سايت Cnet

If you're a true high-def junkie who's keen to see every pixel of a 1080p source reproduced as is, then LCDs are seemingly the way to go

يا اين قسمت
    LCDs can give you better resolution

متن اصلي از سايت Cnet

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من نمي دونم شما چه جوري ادعاي كيفيت پلاسما رو مي كنيين

من قبل از اينكه برم جمهوري و ال سي دي بخرم قصد خريد پلاسما داشتم.....

وقتي رفتم جمهوري كيفيت پلاسماهاي ال جي و سامسونگ و پاناسونيك رو با ال سي دي هاي همين ماركها مقايسه كردم........

پلاسما به هيچ وجه نمي تونه 1080P رو خوب پخش كنه.....

ال سي دي تو پخش تصاوير HD يك سرو گردن بالاتره و دقيقا ايم مساله رو Cnet تاييد كرده.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پلاسما فقط براي پخش تصاوير SD هستش و هميشه تو پخش 1080P از ال سي دي عقب مي مونه....
    وقتی هر دوشون 1080p به صورت native هستن یعنی جفتشون 1920x1080 عدد پیکسل دارن من نمیدونم این چه منطقیه که شما بر اساسش حرف میزنی!!!!و قتی جفتشون تعداد پیکسل یکسان دارن پس با نسبت یک به یک دارن سیگنال های 1080p رو پخش میکنن.
    بله ال سی دی تو سایزهای پائین رزولوشن بهتری داره اونم زمانی که شما بخوای از 37 اینچ پائینتر بخری چون تولید پلاسما تو این سایز هزینه بر هست ولی بعضیا مثل هیتاچی پلاسمای 32 اینچی 1080p هم ساختن.
    توی سایت Cnet هم هیچ جا ننوشته که تو کیفیت پخش HD ال سی دی بهتره تازه نوشته تو کیفیت تصویر هنوز پلاسما حرف اول و میزنه و بهترینه ولی تو سایزهای پائین ال سی دی ها رزولوشن بالاتر دارن همین.

اون لینکم مال سایت استرالیایی Cnet هست اینجا مقایسشون تو Cnet اصلی هست:

کد:
    مشکل اصلی شما این هست که وقتی رفتی جمهوری نگاه کردی دیدی هر تلویزیونی که تصویرش براقتره گفتی ایول همون بهتره و به چیزای دیگه توجه نکردی هر چند شفافیت پلاسماها رو اگر کنترلشو میگرفتی و کنتراستشو صد میکردی در همون حد هست ولی خب متاسفانه شما به این چیزا توجه نداشتی!
    Last edited by *Alucard*; 29-04-2009 at 17:44.

3. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

12

اصلا کیفیت و نحوه نمایش رنگها در پلاسما با ال سی دی قابل مقایسه نیست . اگه اهل فیلم دیدن هستید اولین گزینه پلاسماست . مصرف انرژی هم هر چقدر بالا باشه اما می ارزه . چون واقعا روانی و نرمش تصاویر در پلاسما به همراه رنگهای واقعی ارزشش رو داره . پلاسماها تصاویر SD رو بهتر از lcd پخش میکنند و در تصاویر HD حتی در مدل های HD Ready با Full HD های موجود ال سی دی برابری میکنند FullHD های پلاسما که جای خود دارند .حتما برای مقایسه به این سایتها مراجعه کنید .
    کد:
    /
    کد:
    سلام مرسی دوست عزیز اون سایت Avforums رو من زیاد میبینم مطالب خوبی داره ولی این HDTVtest.co.uk رو ندیده بودم خیلی خوب و دقیق و علمی پنلهارو تست کرده بودن و کارشون درست بود دستت درد نکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشکل اصلی شما این هست که وقتی رفتی جمهوری نگاه کردی دیدی هر تلویزیونی که تصویرش براقتره گفتی ایول همون بهتره و به چیزای دیگه توجه نکردی هر چند شفافیت پلاسماها رو اگر کنترلشو میگرفتی و کنتراستشو صد میکردی در همون حد هست ولی خب متاسفانه شما به این چیزا توجه نداشتی!
    اینقدر از پلاسما تعریف کردید که باعث شدید دوباره برم جمهوری و با دقت بیشتری نگاه کنم.....

یه نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ هستش ...رفتم و نمایشگرهای پایونیر رو هم دیدم....

یکی دوتا نمایندگی پاناسونیک هم هستش ...رفتم و با دقت تصاورشونو نگاه کردم....

نتیجه گیری....

تصاویر پایونیر بهتر از پاناسونیک بود...

قیمت پایونییر نجومی بود !

در تصاویر بعضی از پلاسماها یک لرزش خفیف میدیدم که نفهمدیم علتش چیه که فوق العاده بد بود...

کیفیت تصاویر پاناسونیک من رو و یاد crt های 30 سال پیش انداخت !

کیفیت تصاویر پلاسما به حدی پایین بود که اصلا دوست نداشتم دیگه نگاهشون کنم....

از اون طرف کیفیت تصاویر و مناظر توی سونی و سامسونگ اینقدر زیبا بود که دوست داشتم ساعت ها بشینم و نگاه کنم

حالا که دقیقتر شدم ، مطمن شدم که ال سی دی یک سر و گردن بالاتره و بیخود نیست که شرکتی مثل سونی چند سال پیش خط تولید پلاسما رو بست.....

اصلا شما بزارید حرفماو سر این که من یه فن بوی متعصبم..... به نظرم بهتره که بچه هایی که دسترسی به تهران و جمهوری دان ، برن تصاویر پاناسونیک رو با سونی و سامسونگ مقایسه کنن و بیان اینجا بگن....

6. این کاربر از omid750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

5

ای بابا شما مثل اینکه گیرنده هات مشکل داره!!
    1. من میگم همون تصاویری رو که تو نمایندگی سامسونگ و سونی پخش میکنن روی پلاسما هم اگر پخش کنن همونطوریه پس وقتی از دوتا source جدا تصویر پخش میشه نمیشه قضاوت کرد توی نمایندگی پاناسونیک نمیتونن دموی پاناسونیک رو پخش کنن چون مشکل وزارت ارشاد داره چون سالن باله لندن رو نشون میده و چارملیدر های بسکتبال و فوتبال آمریکایی رو من دموشو دارم اگه خواستی واست میفرستم.
    2.بهت گفتم کنترل تلویزیون رو بگیر و حالت تصویر رو روی حالت vivid بزار بعد کنتراست رو روی 100 و eco mode رو هم خاموش کن ماشالا همینطوری رگباری میای اینجا پست میدی بدون اینکه پست کسی رو بخونی.
    3. شما اگه فکر میکنی همه دنیا خالی میبنده و این همه سایت از Cnet گرفته تا ... نفهمن که بهترین تلویزیون سال رو پلاسما انتخاب میکنن و فقط شما میفهمی برو هر چی دوست داری بخر ولی نیا با اطلاعات غلط بقیه رو به اشتباه بنداز.

این عکس رو هم خودم گرفتم بالایی ال سی دی سامسونگ و پائینی پلاسمای پاناسونیک هست جفتشون از یک Source هستن و جفتشون روی کنتراست 100%:

البته نمیشه به این سایت ها استناد کرد .

مدل 60 ال جی اسکارلت برنده جایزه تو نمایشگاه آلمان که هر سال بزرگزار میشه شد میون کلی الل سی دی در سال 2008 .
    بعد این سایت امتیاز 3 از 5 بش داده . همینو با یه مدل سامسونگ که مقایسه کرده مدل 650 اون از 5 5 گرفته . در حالی که این مدل سامسونگ در اون نمایشگاه هم موجود بود. اسم نمایشگاش یادم نیست با کمی سرچ به دست میاد

ختم کلام انکه هر کسی ساز خودشو میزنه از این سایتا بهترین راه تشخیص خود آدمه .
    سلام امیر جان شما درست میگید توی نمایشگاهها بعضی وقتا یه مدلی رو قبل از ریلیز کردن نمایش میدن که بعدا با اونی که تو بازار میدن فرق داره الان پاناسونیک سری G هم تو نمایشگاه CES 2009 برنده جایزه بهترین تلویزیون نمایشگاه شده ولی از Cnet امتیاز 8 گرفت.
    در ضمن توی نمایشگاه یه دموی کالیبره شده مخصوص اون پنل رو روش نمایش میدن که هیچ وقت نقطه ضعفای پنل رو نمایش نمیده.
    Last edited by *Alucard*; 30-04-2009 at 00:30.

8. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

همه دنیا خالی میبنده و این همه سایت از cnet گرفته تا ...
    البته نمیشه به این سایت ها استناد کرد .

مدل 60 ال جی اسکارلت برنده جایزه تو نمایشگاه آلمان که هر سال بزرگزار میشه شد میون کلی الل سی دی در سال 2008 .
    بعد این سایت امتیاز 3 از 5 بش داده . همینو با یه مدل سامسونگ که مقایسه کرده مدل 650 اون از 5 5 گرفته . در حالی که این مدل سامسونگ در اون نمایشگاه هم موجود بود. اسم نمایشگاش یادم نیست با کمی سرچ به دست میاد

ختم کلام انکه هر کسی ساز خودشو میزنه از این سایتا بهترین راه تشخیص خود آدمه .

10. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

این عکس رو هم خودم گرفتم بالایی ال سی دی سامسونگ و پائینی پلاسمای پاناسونیک هست جفتشون از یک Source هستن و جفتشون روی کنتراست 100%:
    کد:
    اول تشکر می کنم بابت عکسا و یه سری جزییات مطرح شده از شما .

و در رابطه با این عکس چرا در ال سی دی و عکس بالایی نور محیط بازتاب داشته . در حالی که در پلاسما اینطور نبوده بحث برانگیزه

و با توجه به سرچی که مدت ها پیش در رابطه با ال سی دی و پلاسما داشتم سایت های بسیاری چه ایرانی چه خارجی ذکر داشته اند ال سی دی بازتاب نور محیط نداره بلعکس پلاسما

یه توضیح از سایت مادیران ال جی .
    کد:
    به‌دليل استفاده از فسفر در ساختار صفحه نمايش تلويزيون پلاسما، نورهاي محيطي و مزاحم مانند نور خورشيد و چراغ‌هاي روشنايي اتاق از روي صفحه نمايش اين تلويزيون‌ها منعكس شده و باعث ايجاد اختلال در ديد مي‌شود.

در تلويزيون LCD، تصوير از طريق عبور نور از فيلترهاي باريك تشكيل مي‌گردد. به همين دليل انعكاس منتفي شده و نور مزاحم محيط بركيفيت، وضوح تصوير و ديد شما تأثير منفي نخواهد داشت.

این در حالی هست که در عکس شما موضوع کاملا بلعکس شده
    ]
    Last edited by Ami R 940; 30-04-2009 at 01:42.

12. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوست عزیز اون عکس از محیط واقعی گرفته شده و چون سامسونگ بالاتر قرار داره و به نور پرژکترهای سقف نزدیکتر هست احتمالا اون بازتاب نور به خاطر این مسئله هست در ضمن توی پلاسماهای جدید(منظور یک ساله اخیر) از Anti Reflector جدید استفاده شده.توی این عکسها هم معلومه.

در بین ال سی دی ها هم سامسونگ از تلق محافظ براق استفاده میکنه که زیاد باز جذب نور جالبی نداره ولی سونی از آنتی رفلکتور مات استفاده میکنه که نتیجش خیلی خوب بوده.
    Last edited by *Alucard*; 30-04-2009 at 02:33.

14. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من فکر میکنم این مساله نباید اینقدر پیچیده باشه و کش پیدا کنه

قبلا پلاسماها ایرادهایی داشتند(بازتاب نور، عمر کم، باقی موندن جای تصویر ثابت، روشنایی، مصرف برق، وزن زیاد) اما
    پلاسماهای مدرن تقریبا هیچ ایرادی ندارند و در حال حاضر بهترین هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه بحث تکنولوژی مدرن باشه شما باید ال سی دی های مدرن رو با پلاسماهای مدرن مقایسه کنید که بازم بنظر من ال سی دی تصاویر شارپ تر و زنده تری نشون میده . شما یه نگاهی به مشخصات ال سی دی های مدرن بکنید تا متوجه قدرت و کیفیتشون بشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •