تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: خرید بهترین lcd با حداکثر بودجه ۱.۵ میلیون تومان

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پايونير رو كه ديگه قيدشو بزن

تو قيمت و شايد هم كيفيت يه سر و گردن از پاناسونيك بالاتره

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب Alucard ممكنه از اين دوستتون كه تو سربندر كار ميكنه شماره منبعي كه از اون خريد كرده رو بديد تا ما هم از بلاتكليفي در بيايم

ممنون

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جناب alucard ممكنه از اين دوستتون كه تو سربندر كار ميكنه شماره منبعي كه از اون خريد كرده رو بديد تا ما هم از بلاتكليفي در بيايم

ممنون
    من شمارشو برات تو پیغام خصوصی میزارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا اگه باشه قیمتش چند میشه(اصولا بدون گارانتی)

ضمنا متوسط مصرف در زمان روشن 173 وات هست و برچسب مصرف انرژی مناسب داره. اون 490 وات چیز دیگه هست. احتمالا پیک lمصرفش هست.گویا اینا هم تو راهه
    P42G11
    P42C10
    P42X10
    P42S10

پایونیرها قیمت سرسام آوری دارند ولی من تو مشخصاتشون چیز خاصی ندیدم. کنتراستاش که خیل پایینتره
    کسی میدونه دلیلش چیه
    ضمنا گویا پایونیر قراره ساخت تلویزیون رو تعطیل کنه

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

امروز رفته بودم پایتخت از فروشگاه پاناسونیک پرسیدم سری G رو دارین گفت نه هنوز وارد ایران نشده! با این وضع چی کار کنم؟ من الان تقریبا به این نتیجه رسیدم که پلاسما بهتر از ال سی دیه. امروز رفته بودم LCD های سونی رو ببینم. مدل ۳۷ اینچ s400 رو گذاشته بود توش داشت شبکه خبر رو پخش می کرد از کیفیتش خیلی خوشم نیومد فکر کنم پلاسما خیلی بهتر باشه البته هنوز پلاسما رو از نزدبک ندیدم. با این اوصاف چه مدلی از پلاسما رو پیشنهاد می کنید؟
    دوست عزیز
    شما اول باید بدونید که فقط وقتی از تلویزیونتون تصویر HD می گیرید که محتوای HD پخش می کنید. تا اونجایی که من اطلاع دارم شبکه ی خبر کانال HD نداره. و وقتی پنل های LCD در رزولوشنی غیر از رزولوشن اصلی خودشون (Native Resolution ) کار کنند کیفیت تصویرتون خوب که نمیشه بسیار هم بدتر و افتضاح تر میشه.
    من واقعا از مردمی که میرن 2-3 میلیون پول HDTV میدن و بعدش باهاش همین کانال های خودمون رو تماشا می کنن تعجب می کنم
    در حال حاضر فقط می تونید BLuray ها HD-DVD ها (که دارن جمع میشن) و بقیه فایل های تصویری رو که بخواهید با کیفیت 720P/1080P ببینید.(که برای اون هم به یک سینمای خانگی مجهز یک HTPC با خروجی HDMI احتیاج پیدا می کنید)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز
    شما اول باید بدونید که فقط وقتی از تلویزیونتون تصویر HD می گیرید که محتوای HD پخش می کنید. تا اونجایی که من اطلاع دارم شبکه ی خبر کانال HD نداره. و وقتی پنل های LCD در رزولوشنی غیر از رزولوشن اصلی خودشون (Native Resolution ) کار کنند کیفیت تصویرتون خوب که نمیشه بسیار هم بدتر و افتضاح تر میشه.
    من واقعا از مردمی که میرن 2-3 میلیون پول HDTV میدن و بعدش باهاش همین کانال های خودمون رو تماشا می کنن تعجب می کنم
    وقتی تصویر غیر HD روی تلویزیون HD پخش میشه رزولوشن تلویزیون پایین نمی ره که تلویزیون در یک رزولوشن غیر از Native Resolution اش کار کنه، معمولا تصاویر رو Upscale می کنند تا به رزولوشن تلویزیون برسه و مشکل Native Resolution حل بشه.

7. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قرار بود جشنواره پاناسونیک تا آخر فروردین باشه
    در این صورت قیمتاش خیلی بیشتر شده

یه چیز جالب این که قیمت سری جدید پاناسونیک خیلی کمتر از قبلیاشه
    دلیلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من شمارشو برات تو پیغام خصوصی میزارم.
    قضیه این شماره چیه؟ اگه کسی رو دارین که این پلاسما رو می فروشه لطفا به من هم اعلام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    در حال حاضر فقط می تونید BLuray ها HD-DVD ها (که دارن جمع میشن) و بقیه فایل های تصویری رو که بخواهید با کیفیت 720P/1080P ببینید.(که برای اون هم به یک سینمای خانگی مجهز یک HTPC با خروجی HDMI احتیاج پیدا می کنید)
    اکثرا افرادی که TV های Full HD می گیرن آینده نگرن هستند چون همه می دونن در آینده اکثر فیلم ها با فرمت HD خواهند بود. الان شبکه های ماهواره ای که با فرمت HD در حال پخش هستند رو به افزایشه. علاوه بر این الان این دوربین های Full HD داره کم کم جاشو توی بازار باز می کنه. برای بازی های کامپیوتری هم مثل بازی های play station 3 که دیگه همه می دونن بهترین خروجی رو روی تلویزیون های Full HD نشون می ده!

در مورد تصاویر پخش شده با کیفیت پایین بر روی تلویزیون های HD هم مسئله مهم اینه که این تصاویر چه جوری Scale یا بزرگنمایی بشن. در واقع تکنولوژی به کار رفته برای این کار خیلی مهمه. تکنولوژی BRAVIA سونی هم دقیقا این کار رو به شکل خیلی خوبی انجام میده! سامسونگ هم یک تکنولوژی مخصوص خودش رو برای این کار داره.
    Last edited by amsjavan; 25-04-2009 at 21:52.

11. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

حالا اگه باشه قیمتش چند میشه(اصولا بدون گارانتی)

ضمنا متوسط مصرف در زمان روشن 173 وات هست و برچسب مصرف انرژی مناسب داره. اون 490 وات چیز دیگه هست. احتمالا پیک lمصرفش هست.گویا اینا هم تو راهه
    P42G11
    P42C10
    P42X10
    P42S10

پایونیرها قیمت سرسام آوری دارند ولی من تو مشخصاتشون چیز خاصی ندیدم. کنتراستاش که خیل پایینتره
    کسی میدونه دلیلش چیه
    ضمنا گویا پایونیر قراره ساخت تلویزیون رو تعطیل کنه
    هر کمپانی روش خاصی رو برای محاسبه کنتراست داره یا به عبارتی از فرمول خاصی استفاده میکنه مثل وات PMPO و وات RMS که قبلا برای ضبط صوت ها اعلام میشد بیشتر پنلهای الان کنتراست داینامیک رو اعلام میکنن که ارزشی هم نداره ولی پایونیر بهترین عملکرد و تو نمایش رنگهای مشکی و سطوح خاکستری و صحت و درستی رنگ داره داره که مشکی فوق العاده عمیق و واقعی با حفظ جزئیات تولید میکنه و بر عکس بعضی از برندها نیست که همینجوری هر رنگی دوست دارن واسه خودشون پخش میکنن.واسه همینه که الان بهترین HDTV جهان هست.پنلهای پانا هم خیلی به پایونیر نزدیک هستن ولی هنوز به خوبی پایونیر نشدن.

الان توی این عکس شما تفاوت زنده بودن و واقعی بودن مشکی رو بین این دوتا پنل مقایسه کن ببین پایونیر چقدر مشکی نزدیک به واقعیتی داره با اینکه حدود یک سال و چند ماه از سری B6000 سامسونگ که جدیدترین تکنولوژیهای ال سی دی استفاده میکنه قدیمی تر هست جدای از مشکی به رنگ صورت هم توجه کن.بنده خدا رنگ پوستش به جای رنگ پوست انسان رنگ هویج شده! مشکیشم که به آبی میزنه , خلاصه یه شبه از واقعیت نشون میده

پایونیر ساخت HDTV رو تعطیل کرده و تکنولوژی Kuro رو که باعث شده بود کیفیت پنلهاش عالی بشن به پاناسونیک فروخت و پاناسونیک هم اونو با تکنولوژی NeoPDP که باعث مصرف برق و ضخامت کمتر شده ادغام کرده و قراره پنلهایی که از تابستون 2009 یعنی دو ماه دیگه به بازار میده ترکیب این دو تکنولوژی باشه که احتمالا تو سری V یا Z این کمپانی هست که مدلهای High End به حساب میان.

قرار بود جشنواره پاناسونیک تا آخر فروردین باشه
    در این صورت قیمتاش خیلی بیشتر شده

یه چیز جالب این که قیمت سری جدید پاناسونیک خیلی کمتر از قبلیاشه
    دلیلش چیه؟
    دلیلش به گفته خود پاناسونیک خط تولید پلاسمای شماره پنج این کمپانی هست که به تازگی هم آنلاین شده و قیمت تولید رو فوق العاده کم کرده.
    Last edited by *Alucard*; 25-04-2009 at 23:51.

13. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •