درسته من اشتباه کردم، ولی واقعا میانگین سرعت تو ایران 52 کیلوبایت نیست حتی اگر تمام سازمان ها و دانشگاه ها و... رو هم حساب کنیم. به نظر من که این آمار اشتباهیه.
درسته من اشتباه کردم، ولی واقعا میانگین سرعت تو ایران 52 کیلوبایت نیست حتی اگر تمام سازمان ها و دانشگاه ها و... رو هم حساب کنیم. به نظر من که این آمار اشتباهیه.
ای ول تو همه چیز آخریم
آمار کاربرای دایال آپ رو فکر نکنم جز این ها حساب کنند البته شاید هم حساب کرده باشند چون اکثر کاربرای ما سرعت 128 رو دارن پس میانگین سرعت تقریبا درست در یماد چون دانشگاه ها و مرکز علمی ما همگی بالای 1 مگ سرعت رو دارند و شرکت های بزرگ که من در جریانم تا 24mbps تو ایران سرعت رو میتونن بگیرن که میشه سرعت 3 مگابایت دانلود در ثانیه که یک فایل 900 مگاباتی رو در عرض 5 دقیقه میشه با این سرعت دریافت کرد
نه تو همه چیز اولیم منتها از آخر.
تاپیک اصلی هم بعد از چند روز پیگیری باز شد مجدد
ممنون از سینا جان بابت بازگشایی مجدد
جالبه
ژاپن هم تو آپلود و هم دانلود رتبه دوم داره
به نظر جای خوبی برای زندگی میاد!!
دوستان ادامه بحث رو تو تاپیک اصلی برید جلو که سینا جان انتقالش داده
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل ژاپن رتبه اول رو داره وقتی هم از نظر دانلود حساب کنی و هم از نظر آپلود جالبه اینکه بدونید آمریکا خودش در لیست 15 کشور اول نیست![]()
عجب ، چه کشور باحالی ، از افغانستان چنتا پایین تریم ؟! اه اینم شد زندگی آحه . اینترنت ایران با این وضعیت مال خانواده ها و با این سرعتش ، جزو گرون ترین اینتر نت های جهانه !!! واسه خدمات خوبه دیگه !!! من از یکی از دوستام شنیدم که بهترین سرویس اینترنت در مالزی ماهیانه 9 دلار هست با یهترین سرعت و خدمات !
Last edited by mf.designing; 09-04-2009 at 21:19.
سلامم..ببين شما نشستي همه چيز را ايده آل در نظر گرفتي مثلن ببين خط دايل آپ در بهترين شرايط توي ايران 33Kbps هستش كه حتي واسه خيليها 15Kbps هم نميشه ولي اينا اومدن 56Kbps گرفتن متوجهي؟؟
يا خط 128 خيليها اوني نيستش كه اسمشه و كمتره.... شما هيچوقت نبايد به آمار دولتي اعتماد كني يعني هيچ متخصصي اعتماد نميكنه چون فقط جهت داره هستش و از يه ور ميخوان توي ايران توي سر مردم بزنن از يه ور توي دنيا ميخوان بگن همه چي گل و بلبله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)