تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: i8510 or n96

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این مسئله باطری منو 2دل کردش.
    وقتی یه سری میگن گوشی فلان مشکل رو داره خب لابد داره ولی اینکه چقدر مشکل رو بزرگ کردن مشخص نیست
    من اگه گوشیم رو شب به شب شارژ کنم مشکلی ندارم چون گوشی فعلیم هم همینطور هستش البته نه اینکه باهاش خیلی کم ور برم.
    در کل از نظرات دوستای گلم تشکر می نمایم!
    8510 رو باهاش ور نرفته باتریش خالی میکنه. شب اگر فول شارژ باشه و صبح بیدار شی میبینی 3 خط شارژش کم شده... به همین راحتی. حالا اگر با باتریش کنار میای بخرش اما از ما گفتن بود.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    منم با پست نینجا جان موافقم.
    اقا من به مدت 2 هفته با این i8510 کار کردم و میتونم بگم باطریش خیلی مضخرفه و کسانی که میخواهند این گوشی رو بگیرند حتما پیش خودشون یه شارژر هم حمل کنندواقعا که سامسونگ روی این گوشی با این باطریش میشه گفت گند زده .اخه کسی نیست بگه که این چه باطری هست که روی گوشی گذاشته ای.این سامسونگ همیشه تو باطری میلنگه.
    به نظر من از بین n96 و i8510 میتونی n96 رو انتخاب کنی.و از هر دو تا بهتر هم به قول دوستان همین n95 8gb هست.
    مخلصیم.

آره دقیقا همینطوره...... نمیدونم چرا بعضی ها پافشاری میکنند که باتری 8510 معمولیه... والا معمولی نیست جزو بدترین باتری هایه که تو عمرم دیدم. من که شدم دشمن بعضی از آدم های با تعصب سامسونگی چون دارم واقعیت رو میگم. شما هم از امروز به لیست دشمنان سامسونگی اضافه شدی تبریک میگم.
    یکی نیست به اینها بگه آخه چرا مردم رو تو دردسر میندازید. اگه گوشی مشکلی داره واقعیت رو بگید تا مردم این همه پول رو نرزین دور. مگه پولش تو جیب شماها میره که دروغ میگید و هر کی از سامسونگ بد گفت میشید دشمنش. حالا خوبه من خودمم 8510 دارم اما نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم.

3. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خب شما چرا همون i8510 رو نمیگیری؟
    برتریهای n95 8gig نسبت به n96:
    باتری بهتر
    سرعت بیشتر
    چیپست گرافیکی
    کیفیت بدنه بالاتر
    از همه مهم تر ارزونتره
    ولی i8510 یه چیز دیگست. بگیر خیالت راحت باشه
    سلام
    دوست عزیز این گوشی مشکل باطری داره خیلی هم بدجور تموم میکنه.
    اینکه شما میگی بگیر بعد دو هفته درست میشه نشد که حرف
    اومدیم درست نشد
    بعد اون کسی که خریده هم ناراحته و هم با کلی ضرر باید بفروشتش.
    من با ان 96 کار کردم و میتونم بگم این گوشی هم باطری آشغالی داره ولی بازم کمی بهتر 8510 هست
    من به شما نمیگم ان 96 بگیر چون واقعا نسبت به پولش مزخرف هست .نه سی پیویه قوی داره نه چیپست گرافیکی نه باطری خوب
    بنظرم اگه میخواین ان96 بگیرین صد درصد ان 95 8گیگ انتخاب بهتری هست
    ولی اگه بخواین بین ان 96 و 8510 انتخاب کنین اگه با باطریش کنار میاین صد در صد 8510 برتره ولی اگه با باطری مشکل دارین هیچ کدوم رو نخرین.

5. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

متاسفانه هیچ کدوم شما 8510 ندارید و فقط باهاش کار کردین یا شنیدین باتریش بده هیچ کس هم ریویوشو نخونده من که دیگه زورم به شما نمیرسه شما هم که یه سر به تاپیکش نمیزنید پس خودم بهشون میگم بیان نظر بدن. از دوستان اگر کسی از شیراز هست بگه قرار بزاریم بیاد باهاش کار کنه که خیالش راحت بشه

7. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آقا اینا همه چرتوپرته من با اینکه 8510 سوخته قصد خرید دوباره این گوشی رو دارم از من بهت نصیحت که N95 8GB بخر ولی N96 نخر من خودم الان دارم Benchmark که میکنی 96 میگیره حدوده 1000 ولی 8510 نزدیکه 5000 تا میگیره سرعت 96 نصف 8510 هم نیست باتری هم که دوستان میگن از طرز صحبت در موردش میشه فهمید نصفی اصلا ندیدا و نصفی هم فقط دست گرفتن من بابام کارش جوری هست که مدام داره با موبایلش اس ام اس میده و حرف میزنه راحت 3-4 روز براش کار میکنه و اصلا من دروغ میگم و نه من نه حسان هیچی حالیمون نیست میتونی بری توی سایت ها معتبر مثل GsmArena ببینی که چقدر از باتری گوشی تعریف کردن ببین من هم 96 دارم هم8510 عمر باتری 96 دقیفا 1/5 سامی هست از نظر عقلی 96 با اون صفحه و دمودستگاه با باتری 970 آمپری بهتر از باتری 1200 آمپری 8510 جواب میده از من به شما نصیحت که 8510 بگیر ضرر نمیکنی همین

9. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

8510 رو باهاش ور نرفته باتریش خالی میکنه. شب اگر فول شارژ باشه و صبح بیدار شی میبینی 3 خط شارژش کم شده... به همین راحتی. حالا اگر با باتریش کنار میای بخرش اما از ما گفتن بود.
    ببخشید
    من سر در نمیارم
    من I8510 دارم و اونو 2-3روزی یکبار شارژ میکنم
    شما بر چه مبنایی این حرفو میزنی

11. 2 کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

Ava uk جان شما اگه واقعا با باتریش مشکل داشتی میومدی مثل من و بقیه مشکلتو حل میکردی نه هی وایسی از بدی سامسونگ بگی هر جا رفتی گفتی سامسونگ گونی گونی گوشی میده...
    منم روزای اول داشتم از دست باتریش دیونه میشدم بعضیا میگفتن باتریش خوبه بعد کلی باهاش ور رفتم درست نشد ورژنشو نگاه کردم آپدیت بود من فکر کردم باتری من تقلبیه ولی چند روز که گزشت درست شد
    حالا اون کاری که گفتم کردی؟ ‏

13. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

آره دقیقا همینطوره...... نمیدونم چرا بعضی ها پافشاری میکنند که باتری 8510 معمولیه... والا معمولی نیست جزو بدترین باتری هایه که تو عمرم دیدم. من که شدم دشمن بعضی از آدم های با تعصب سامسونگی چون دارم واقعیت رو میگم. شما هم از امروز به لیست دشمنان سامسونگی اضافه شدی تبریک میگم.
    یکی نیست به اینها بگه آخه چرا مردم رو تو دردسر میندازید. اگه گوشی مشکلی داره واقعیت رو بگید تا مردم این همه پول رو نرزین دور. مگه پولش تو جیب شماها میره که دروغ میگید و هر کی از سامسونگ بد گفت میشید دشمنش. حالا خوبه من خودمم 8510 دارم اما نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم.
    شما 1 سایت معتبرو بگو که از باتری i8510 بد گفته باشه!!!!!!

15. 4 کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

Ava uk جان شما اگه واقعا با باتریش مشکل داشتی میومدی مثل من و بقیه مشکلتو حل میکردی نه هی وایسی از بدی سامسونگ بگی هر جا رفتی گفتی سامسونگ گونی گونی گوشی میده...
    منم روزای اول داشتم از دست باتریش دیونه میشدم بعضیا میگفتن باتریش خوبه بعد کلی باهاش ور رفتم درست نشد ورژنشو نگاه کردم آپدیت بود من فکر کردم باتری من تقلبیه ولی چند روز که گزشت درست شد
    حالا اون کاری که گفتم کردی؟ ‏
    شما 1 سایت معتبرو بگو که از باتری i8510 بد گفته باشه!!!!!!
    دوستای گلم سایتا چی میگن مهم نیس. مهم نظر کسی که از گوشی استفاده کرده و باهاش کار کرده
    hasanmotori جان اگه این ترفند شما جواب نداد یکی مثل من چه geli به سرش بگیره؟!
    Last edited by mojtaba_18843; 02-04-2009 at 20:08.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب شما صبر کن فعلاً نخر یکی از دوستان میخاد بخره بزار اول اون بخره و ترفند رو انجام بده بعد شما بخر ولی خیالت راحت الان ببین چند نفر میگن باتریش درسته اوناهم که میگن مشکل داره فقط شنیدن
    لطفاً از این به بعد به باتری این بیچاره انقدر گیر ندید لطفاً

18. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •