این مدلیش رو ندیده بودیم که دیدیم...
اینم یه عکس از نقشه در قسمت Campaining :
![]()
این مدلیش رو ندیده بودیم که دیدیم...
اینم یه عکس از نقشه در قسمت Campaining :
![]()
شما دارید اسپم میکنید . من ریپورت دادم .
من بازی رو هنوز نگرفتم ولی احتمال این حرفت خیلی زیاده... Total War همیشه چنین کارهایی انجام داده...
مثل Parthia در بازی Rome TotalWar...![]()
سلام دوست من
اولین بازی که دیدم به این سبک ردیف ردیف در مقابل هم می جنگیدن بازی امریکن کونکوست بود و نسخه بعدش
یعن هر لشکر حدود 190 نفر با هم و هماهنگ
باتشکر
سلام دوست من
ببخشید چند وقت پیش ( حدود 3 تا 4 روز پیش)
که من تویه گیم اسپات رفته بودم و بازی رو نگاه کنم
درست هم یادم نیست ولی امتیاز حدو 9.4 انگار بهش داده بود
قبلان هم یادمه اخرین نسخه gta رو بهش 9.9 داده بود بعد امتیازش امد پایین
سوال من اینکه ایا گیم اسپات امتیازها رو تغییر می ده ؟
باتشکر
کجا بنده خدا اسپم کرد، هیچ کس اسپم نداد، شما هم بهتره تو تاپیک های مورد علاقت بری بگردی ببنی کی داره اسپم میده گزارش بدی، وظیفه مناسبیه برای شما، اسپم یابی.
نه اون امتیازیه که کاربرا به بازی میدن که تغییر میکنه اول همه الکی بالا میدن ولی بعدا کم میشه ولی امتیاز Review های خود سایت تغییر نمیکنه.سلام دوست من
ببخشید چند وقت پیش ( حدود 3 تا 4 روز پیش)
که من تویه گیم اسپات رفته بودم و بازی رو نگاه کنم
درست هم یادم نیست ولی امتیاز حدو 9.4 انگار بهش داده بود
قبلان هم یادمه اخرین نسخه gta رو بهش 9.9 داده بود بعد امتیازش امد پایین
سوال من اینکه ایا گیم اسپات امتیازها رو تغییر می ده ؟
باتشکر
Last edited by milky way; 11-03-2009 at 00:41.
طبق تحقیقاتی که انجام دادم ایران با نام persia در بازی حضور داره و طبق این عکس جزو کشور های غیر اصلی ( جانبی ) و ضعیف است و دارای خزانه ای خالیست!!!
در عوض همسایه ی ما یعنی امپراطوری عثمانی جزو قویترین امپراطوری های بازیست !!!
اگه توجه کرده باشین درفش ایران با نماد شیر و خورشید نمایش داده شده ....
اگه بخوایم بگیم که اون زمان چه سلسله ای بر ایران حاکم بوده و چون بازی مربوط به بازه ی زمانی 1700 تا 1800 میلادی میشه , ایران از سال 1700 تا 1722 زیر سلطه ی آخرین شاهان صفوی بوده و از سال 1722 تا 1729 زیر سلطه ی محمود افغان بوده و از سال 1729 تا 1736 درگیر جنگ داخلی بوده و از سال 1736 تا سال 1750 زیر سلطه ی افشاریان بوده و از سال 1750 تا 1781 زیر سلطه ی زندیان بوده و از سال 1781 تا 1800 زیر سلطه ی اولین شاهان قاجار بوده ....
Last edited by Paradise_human; 11-03-2009 at 00:56.
بله. اما در مورد تغییر امتیاز این بازی من چیزی ندیدم.
تغییر پیدا کردن امتیاز بازی Company of Heroes رو از 8.9 به 9.0 رو کاملا به یاد دارم.
Last edited by havas_1980; 11-03-2009 at 01:24.
اينكه تعجب نداره ... اون زمان عثماني يكي از قويترين امپراطوري ها در اروپا بودهدر عوض همسایه ی ما یعنی امپراطوری عثمانی جزو قویترین امپراطوری های بازیست !!!
از حق نگزریم ایران بعد از دوره صفویه دیگه از پیشرفتش خبری نبوده و تقریبا زیر سلطه انگلستان (بریتانیای کبیر) بوده است.طبق تحقیقاتی که انجام دادم ایران با نام persia در بازی حضور داره و طبق این عکس جزو کشور های غیر اصلی ( جانبی ) و ضعیف است و دارای خزانه ای خالیست!!!
در عوض همسایه ی ما یعنی امپراطوری عثمانی جزو قویترین امپراطوری های بازیست !!!
چند روز پیش داشتم به دنبال Trainer این بازی میگشتم که دیدم توی سایت Cheat Happens یک ترینر باحال (تنها ترینر این بازی) گیر آوردم که تنها برای اعضای Ultimate این سایت بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)