تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: سن گندم ، هيولايي كه قوت لايموت را مي بلعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

شما درست فكر ميكردين ، تمام سنهاي ريزشي از كوه رو سن مادر ميگن كه اين سنهاي مادر يا مولد ممكنه نر باشند و يا ماده .
    اما تفاوت نرها با ماده در آخرين حلقه شكميه . در نرها اين حلقه از يك قطعه تشكيل شده و انتهاي شكم تقريبا صافه و با فشار دادن شكم زائده جنسي نر از انتهاي بدن خارج ميشه و در ماده ها اين حلقه آخر بدن كه ششمين حلقه هست ، از هفت زائده كيتيني تشكيل شده كه با يك خطي كه از وسط اون ميگذره ، قابل تشخيص است .
    يك هفته پس از ريزش اگه سن ماده رو در بين انگشت طوري بگيري كه سر اون به طرف بيرون باشه ، سر رو جدا كنيد و شكم را فشار بدي ،تخمها از بدن خارج ميشه و اين كار براي تشخيص بهترين زمان سمپاشيه

2. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه golrokh_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

وای دستت درد نکنه .خیلی راهنماییت کمکم کرد . چقدر سرشون راحت جدا میشه ...ولی واقعا خنده داره من اگه یه وقت سن روی درختای خونمون میدیدم عمرا بهش دست میزدم! ولی امروز سرشون رو میکندم!

4. این کاربر از golrokh_E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

گلرخ جان باسلام
    چند روزه که مراحل کار و برات عکس گرفتم اما کامپیوترم ویروسی شده و موبایلم رو نمیشناسه . به محض رفع مشکل عکسهارو آپلود میکنم . ضمنا از امروز مبارزه شیمیایی رو با پوره در منطقه شروع کردیم .

6. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

واییییییییی ممنونم. من چند روزی هست از احوال اقایون و خانومهاو پوره های سن خبر ندارم . تهران بودم .فردا باید برم ببینم چه خبره ! البته این چند روز اینجا بارندگی بوده نمیدونم زیر این بارون باز هم فعال بودند یا نه . اما آخرین روزهای بازدید مزرعه جو چند تا خوشه کاملا خسارت دیده دیدم که کاملا سفید شده بودند ....خدا نکنه گندما هم اونجوری بشن . هرچند فقط چند خوشه اونجوری بود ....کاش کشاورزا کمی خساست رو در این باره کنار میزاشتن و واسه خرید سم خودشون اقدام میکردند ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد ، گلرخ خانم
    اميدوارم حسابي از پس سئوالات بر اومده باشي و براي قبول شدن شما در دوره كارشناسي ارشد ، اينجا براتون جشن بگيريم .
    گلرخ خانم ، امسال براي كشاورزان سال بسيار حساسيه . دليلشم اينه كه قيمت جهاني غلات بسيار تنزل كرده . قيمت ديروز جو در بازار جهاني حدود 150 بود كه با توجه به كاهش شديد كرايه حمل ، تحويل در اسكله بندر عباس در محدوده 160 تومان خواهد بود . همچنين گندم هم به همين ترتيب با قيمت زير 200 تومان تحويل در بندر عباسه .
    اين در حاليست كه قيمت تضميني گندم در داخل كشور مبلغ 320 تومان تعين شده و وزارت بازرگاني كه مسئول خريد گندمه ، دنبال كوچكترين بهانه اي ميگرده تا از خريد گندم سر باز بزنه .
    شما كافيه كه كشاورز رو در جريان اين موضوع بگذاريد تا بتونه درست تصميم بگيره . محصول گندم در امسال با كوچكترين رطوبت يا بذور علف عرز و نا خالصي و از همه مهمتر سن زدگي ، از سيلو برگشت ميخوره و اين ضرر بسياري رو به كشاورز وارد ميكنه و بايد حاصل زحمت يكسالشو مفت به مرغداري بفروشه .
    ضمنا من هنوز نتونستم عكسهامو به كامپيوتر منتقل كنم . هيچ كامپيوتري موبايلمو نميشناسه . چرا ؟ نميدونم
    Last edited by khezr132; 12-05-2009 at 10:46.

9. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ممنونم .به من لطف دارید .
    چه بد میشه برای کشاورزا ..شنیده بودم طرفای شهرستان سرباز ،گندمشون رو نخریدن ولی علت رو نمیدونستم....

راستی یه سوال ..منظور از لنگر چیه؟ یه فرمی دادن بهمون میزان سن رو قبل از لنگر و بعد از لنگر خواسته! خود مسول حفظ نبات مرکز هم نمیدونست یعنی چی!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من عکس میخوام ولی....
    راستی یه اجازه میتونم از عکساتون برای پاورپوینت استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

گلرخ جان ، حالت لنگری آخرین روزهای تکامل تخم سن هستش که یه شمایل لنگری شکل روی تخم نقش میبنده و در این زمان دیگه شما تخمها رو به رنگ سبز نمیبینی و تقریبا قرمز شده اند .
    بعد از مرحله لنگری دیگه باید منتظر تفریخ تخمها و دیدن پوره های سیاه رنگ باشی که در یکی از عکسهایی که گذاشتم تمام مراحل وجود داره . ضمنا مشکل گوشی من هم از کابلش بود که برطرف شد و عکسهاشم تقدیم میکنم
    IMG]http://freezpic.com/pics/c5ae5d6aeb965314ea4a0ad79d9d7ef4.JPG[/IMG]

به توده تخم سبز درون شکم سن ماده توجه بفرمایید

Last edited by khezr132; 15-05-2009 at 23:50.

13. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

من عکس میخوام ولی....
    راستی یه اجازه میتونم از عکساتون برای پاورپوینت استفاده کنم؟
    اختیار دارید ، امیدوارم مثمر ثمر باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض نحوه پارازیت کردن مگس فازیا

اینم یه عکس بسیار جالب از پارازیته کردن سن توسط مگس فازیا که امسال به دلیل شرایط خاص جوی پارازیتها غوغا کردند.
    به اندازه لارو دقت کنید . این لارو اندازه هیکل سن هست و جالب اینجاست که این سن با چنین لارو غول پیکری اونقدر زنده میمونه تا وقتی که شرایط برای به شفیره رفتن مگس مساعد باشه .

سیکل زندگی این مگس بسیار جالبه . موفق باشید

16. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •