اینجایه سربزن هردو رومقایسه کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجایه سربزن هردو رومقایسه کرده
سی کلاس عالیه. ولی با 80 تومن میشه مدل پایه رو گرفت که امکاناتش اصلا در حد es نیست. ولی خب بله اگر es رو با c350 فول مقایسه کنید es شرمنده میشه.
این Review هم چیزی نمیگن بجز اینکه بدون شک نمیشه انتظار یه ماشین اسپورت رو از این ماشین داشت، من هیچ چیز بدی از این نوشته برداشت نمی کنم، فکر نکنم کسی که دنبال خرید این خودرو میره انتظار یه ماشین اسپورت رو داشته باشه با این حال این ماشین از موتور خیلی قوی و خوبی بهره می بره که هیچ ماشینی تو این رنج موتوری با این توان حرکتی نداره. برای من جالبه که شما این ماشین رو مثلا با C200 مقایسه می کنید فاصله این دو تا ماشین از هر نظری خیلی زیاده اصلا توانایی های حرکتی این دو ماشین رو نمیتونید با هم مقایسه کنید از نظر تجهیزات هم که کاملا مشخصه.ریوویو های چه سایتی؟؟!!!!!!میشه لینکشون رو بدید؟؟
این دو قسمت مربوط به تستهای موتور ترند و کار اند درایور هستش که دوستانی که مطلع هستند این دو موسسه بسیار معتبر هستند و با توجه به ریوویو های این سایت میتونن ماشین مورد علاقشون رو بخرن
اين يكي از موتور ترند
without an ounce of sporting pretension and no real character to detract from its perfection.
t'll neither excite nor surprise, and except for some vague on-center steering feel, it won't make the spirited driver feel out of sorts.
اين هم از كار اند درايور
كه هندلينگش رو رسما و محترمانه تعطيل اعلام كرده!
What we did experience was the same softly damped body motions and lots of predictable understeer. When it comes to handling, the ES350 is still as dull as a butter knife rather than as sharp as a scalpel, as our mediocre 0.75-g skidpad result indicates. We did notice a trait that the ES has always shared with the Camry: the annoying habit of feeding road imperfections back through the steering wheel without letting the driver know what's going on with the front tires. Switching from all-season radials to a dedicated summer tire would probably help the situation, but that might also make the ride less buttery smooth.
شتاب جانبي 0.75 جي معلومه كه چيه!
ماشینای هم کلاسش خیلی از این ماشین بهتر هستند از لحاظ قدرت مانور و هندلینگ.
با 80 تومن سی کلاس میشه خرید که سطح آپشناش کم نیست و هر توقعی رو بر اورده میکنه فقط از لحاظ موتوری ضعیفتره ولی بدلیل توربوشارژر شتابگیری خیلی خوبی داره.
و در برابر هزینه ای که پرداخت می کنید بهترین تجهیزات و امکانات رو میگیرین، و هندلینگ فقط یه قسمت کوچیک قضیست واقعا آدم باید تمام محسنات این ماشین و لیست بلند تجهیزات این ماشین رو نا دیده بگیره؟!
در ضمن دوست عزیز بزار یه مطلبی از همین مجله Caranddriver برات بگم که شاید برات جالب باشه بدونی تا نظرت در مورد شتاب g روشنتر بشه:
.most people do not slide their cars around on the road. In fact, most drivers probably use no more than about 0.40 g of lateral acceleration even when they think they're really moving along
Last edited by milky way; 07-03-2009 at 22:59.
شما فقط دو ماشینی که از لحاظ موتوری شبیه باشن رو مقایسه صحیح میدونید؟؟
الان اکثر ریوویو هایی که من میبینم ماشینایی هستن که هیچ ربطی از لحاظ قدرت موتور و ..به هم ندارن
مثل تست و مقایسه gs350 و genesis 4.6 که از لحاظ قدرت موتور هیچ ربطی به هم ندارن.یا نمیدونم تستای تاپ گیر رو میبینید یا نه که ماشینای مقایسه اشون کوچکترین ربطی به هم ندارن و هزاران مثال دیگه.بنابراین من c200 رو با es مقایسه میکنم کاری هم به این مساله ندارم که این خوب راه میره یا اون..اگه به اینه ماکسیما دنده ایی هم با 37 ملیون تومن هیچکدوم این e90 وc200 و آزرا و سوناتا و ..از پسش بر نمیان.
مهمترین فاکتور مقایسه رو بنده قیمت ماشین میدونم .تو رنج قیمتی این ماشین c200 خیلی ماشین خوبیه.
در مورد اون متنی هم که نوشته اکثر راننده هارو نوشته شاید بیشتر از 40 جی به کارشون نیاد.یعنی تو مسیر مستقیم و نمیخوان فرمون ناگهانی و یا با سرعت زیادتر وارد پیچ بشن و ...
من بشخصه خیلی به کارم میاد.
در حال حاضر ماکسیما دارم و هندلینگش افتضاحه و بارها نزدیک بوده منو بفرسته قاطی باقالیا و که بزور جمعش کردم.پس با این اوصاف هندلینگ برام مهم نباشه؟
نبود هندلینگ عملا لذت رانندگی رو از بین میبره.
من کاملا با نظر دوستمون موافقم. این که شما میگین فلان ماشین هندلینگش بهتره اصلا معنی نداره. مگه شما میخوای با ماشین 90 تومنی مثل es بری مسابقه ی رالی بدی تو خیابون های تهران؟ یا مثلا قراره پیچ های سر خیابونتون رو با 150 تا رد کنی یا این که با سرعت 200 تا لایی بکشی؟ من خودم اگه es داشته باشم عمرا جرات همچین کارایی رو ندارم.
لایی کشی؟؟؟این اعمال زشت و ناپسند و خز رو سعی کنید برای این ماشین ها بکار نبرید.بنده اصلا اهل این حرفا نیستم و علاقه ایی ندارم.من دوست دارم ماشینی که سوار میشم رام راننده اش باشه و تو دست باشه نه اینکه با چرخوندن فرمون بخواد استرس ایجاد بشه که الان ماشین میخواد پشتش در بره.نمیدونم بد نوشتم یا مشکل دیگه ایی هست که منظور منو متوجه نمیشید.
یه شب تو جردن دیروقت بود سرپایینی حرکت میکردم به اندازه یک ثانیه حواسم پرت شد و وقتی به خودم امدم یهو دیدم یه عالمه سنگای درشت وسطه خیابونه به محض اینکه فرمون دادم ماشین شروع کرد به آندر و اوور استیر کردن و فقط خدا بهم رحم کرد که بزور تونستم ماشینو جمع کنم.سرعت زیادی هم نداشتم و بارها این مسائل برام پیش اومده.
یه دوبار تو موقعیت خطرناک آدم قرار بگیره قدر هندلینگ خوب رو خیلی خوب خواهد دانست.و با این توجیهات نمیشه نبودش رو توجیه کرد.
دوست عزیز من فکر میکنم شما لکسس رو با پژو 405 و 206 اشتباه گرفتی، شما در مورد، مورد اعتماد ترین کمپانی ماشین سازی دنیا دارین صحبت می کنید.شما فقط دو ماشینی که از لحاظ موتوری شبیه باشن رو مقایسه صحیح میدونید؟؟
الان اکثر ریوویو هایی که من میبینم ماشینایی هستن که هیچ ربطی از لحاظ قدرت موتور و ..به هم ندارن
مثل تست و مقایسه gs350 و genesis 4.6 که از لحاظ قدرت موتور هیچ ربطی به هم ندارن.یا نمیدونم تستای تاپ گیر رو میبینید یا نه که ماشینای مقایسه اشون کوچکترین ربطی به هم ندارن و هزاران مثال دیگه.بنابراین من c200 رو با es مقایسه میکنم کاری هم به این مساله ندارم که این خوب راه میره یا اون..اگه به اینه ماکسیما دنده ایی هم با 37 ملیون تومن هیچکدوم این e90 وc200 و آزرا و سوناتا و ..از پسش بر نمیان.
مهمترین فاکتور مقایسه رو بنده قیمت ماشین میدونم .تو رنج قیمتی این ماشین c200 خیلی ماشین خوبیه.
در مورد اون متنی هم که نوشته اکثر راننده هارو نوشته شاید بیشتر از 40 جی به کارشون نیاد.یعنی تو مسیر مستقیم و نمیخوان فرمون ناگهانی و یا با سرعت زیادتر وارد پیچ بشن و ...
من بشخصه خیلی به کارم میاد.
در حال حاضر ماکسیما دارم و هندلینگش افتضاحه و بارها نزدیک بوده منو بفرسته قاطی باقالیا و که بزور جمعش کردم.پس با این اوصاف هندلینگ برام مهم نباشه؟
نبود هندلینگ عملا لذت رانندگی رو از بین میبره.
شما حرفات غیر منطقیه خوب بیا برتری های C200 رو نسبت به ES بگو کار سختی نیست نیست که شما همش میگی C200 ماشین خوبیه منم میدونم ماشین خوبیه هیچی نباشه یه کمانی خیلی بزرگ داره این ماشین رو تولید می کنه ولی نسبت به چی؟!
در ضمن من خودم هر 12 فصل TopGear رو دارم و تمام قسمت هاشو نگاه کردم، ولی هیچ وقت دو تا ماشین که هم توان نباشن رو تست نمیکنه خوب مسخرست این کار که چی بشه! چرا یبار یه Golf GTI رو کنار یه لامبورگینی موسیالاگو گذاشت میخواست ببنیه تفاوتشون چقدره؟!
در مورد ماکسیما هم مشخصه خوب با موتور 227 و دنده دستی میتونه C200 رو با موتور نسبتا ضعیف 180 اسبی سوسک کنه چه حرفیه شما میزنی برای آزار و سوناتا هم من تستی ندیدم ولی موتور آزرا 237 اسبه تقریبا ولی گیربکس دستی ماکسیما میتونه این مقدار اختلاف قدرت رو جبران کنه تا حدودی ولی ES 350 نه آزارا هست نه ماکسیما وقتی در مورد برندی مثل لکسس صحبت میکنیم باید آخرین تکنولوژی های روز رو در این ماشین در نظر بگیری نمونش گیربکس 6 سرعته ECT لکسس هست که شتاب فوق العاده 0-100 رو در 6.2 ثانیه (با توجه به Review که خودتون گذاشتین) فراهم میکنه و... حالا ممکنه تو تهران این شتاب بیشتر بشه که این برای همه ماشین ها اینطوره.
شما حرفات منطقی نیست اصلا، بهتر این بحث رو ادامه ندیم اون دوستمون خودشون میتونن نتیجه گیری بکنن.
بهترین انتخاب همون es 350 هست بخاطر کیفیت ساخت و مرغوبیت ولی تنها ضعفش بازار خرید و فروش دست دومش هست و هنوز توی ایران جا باز نکرده برعکس 530 که شرایط بهتری داره.
ببخشید که وسط بحثتون میام
ولی ماشین فقط آلمانی
اینو از رو تعصب ویا از رو هوا نمیگما تجربه اینو ثابت کرده
در ضمن اروپاییهای که ضرب المثل دارن که میگه بهشت جایییه که مکانیکش آلمانی باشه
به نظرم هرچه قدر هم که گرونتر باشه یا مساله افت قیمت و خدمات پس از فروش بازم بی ام و بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)