"ولی من به دانشمندانی علاقه دارم که شعور بشر رو در مسیر انسان شدن به کار انداختند . به عنوان مثال سقراط ، افلاطون ، ارسطو"
خیلی نظر قشنگی بود واقعا قابل تحسینه.
"ولی من به دانشمندانی علاقه دارم که شعور بشر رو در مسیر انسان شدن به کار انداختند . به عنوان مثال سقراط ، افلاطون ، ارسطو"
خیلی نظر قشنگی بود واقعا قابل تحسینه.
واقعا مقایسه سخته. هر کدوم در جای خودشون منحصر به فردن و قابل تقدیر و تحسین.
افلاطون، ارسطو، سقراط، تالس، فیثاغورس، اقلیدس، نیوتون، گالیله، فارادی، رادرفورد، ماکس پلانک، ماکسول، بوهر، شرودینگر، دکارت، دکتر حسابی، ابوعلی سینا، ملا صدرا، استیون هاوکینگ و ...
ولی من شخصاً با "آلبرت انیشتین" خیلی حال می کنم. فکر کنم به خاطر اینکه بیشتر با خودش و نظریه هاش و حرفاش و کاراش سروکار داشتم.
خوب معلومه
فقط نیوتن
اگه این بابا نبود که ما الان هیچی نبودیم
بچه ها دانشمندا همه خوبن مثلا" نیوتن که دنیا رو متحول کرده گفته که تسلط من به دنیای علم به خاطر اینه که بر شاخ های غول هایی چون ارشمیدس ایستاده ام...
ولی خب هر کسی به چیز یا کس خاصی علاقه داره و دانشمند مورد علاقه من که تقریبا" تو همه جای زندگیم میتونید ببینیدش پروفسور انیشتین ....شوالیه جوانی که با جسارت تمام نیوتن پادشاه مطلق فیزیک را بعد از سالها از تخت به زیر کشید و خود بر تخت سلطنت فیزیک تکیه زد (دوستداران نیوتن بنده رو عفو کنن من خودم هم نیوتن رو خیلی دوست دارم ولی خب فیزیک نوین واقعا" یه انقلاب بود حالا شما به دل نگیرید مطمئن باشید هیچی از شایستگی های نیوتن کبیر کم نمیشه)
اما من عاشق دکتر هاوکینگ هستم .
به نظر من نابغه ترین وبهترین دانشمند گوس هستش همونی که درسن 6 سالگی اعداد1 تا100 راباهم به طور ذهنی جمع کرد و میشه گفت از تصاعد عددی قبل از اینکه فرمولی براش کشف بشه استفاده کرد . درضمن احتمالا همتون با قوانین گوس درفیزیک آشنایی دارید البته ایشون عمر طولانی نداشته ودر دوره جوانی فوت کرده وگرنه ابتکارات بیشتری در ریاضی وفیزیک از او میدیدیم
Last edited by H&H; 03-10-2009 at 21:56.
من با همشون حال میکنم !
مخصوصاً ائنهایی که تو زمینه های فیزیک و ریاضی و شیمی و .... فعالیت داشته اند !
راستش من از دکتر عبدالسلام که نظریه وحدت رو ارائه داد خیلی خوشم میاد
البته آقای آلبرت انیشتین جای خود دارند
استیون هاوکینگ یه چیز دیگست. اگه کتاب تاریخچه ی زمانشو بخونین عاشقش میشین. کلی درباره ی زمان به عنوان بعد چهارم حرف زده ولی خودش یه جایی از کتاب میگه "من خودم در درک 3 بعدی اشیا مشکل دارم
"
وااااااااااااااااااای نگو که من دیوونه این کتابم فوق العادست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)