ممنون ، حالا ssd یه جور هارده که بخریم و بندازیم رو سیستم یا .... ؟این هم قابل حل شدنه و میشه از SSD ها استفاده کرد و یا تکنولوژی های جدید مثل G Protection سونی و غیره
ممنون ، حالا ssd یه جور هارده که بخریم و بندازیم رو سیستم یا .... ؟این هم قابل حل شدنه و میشه از SSD ها استفاده کرد و یا تکنولوژی های جدید مثل G Protection سونی و غیره
هارد SSD اینجا بجث شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامتشخیص دادن سقوط از ارتفاع هد رو از رو دیسک جدا میکنه و باعث میشه هد با دیسک برخورد نکنه ...
در کل بعضی ها که مثل من دستگاهشون قدیمی شده مواظب این مورد باشن ...
بحث جالبیه !
چطور تشخیص میده !؟
در ضمن یک سوال :
قیمت این Lati... چنده !؟
کار سختی نیستش....وقتی لپتاپ بحالت سقوط آزاد دربیاد در واقع دچار بی وزنی شده.هد وقتی بی وزنی ره تشخیص بده سریع مثل موقع خاموش شدن پارک میشه تا روی plateها قرار نگیره
این فیلمه حتمن ببین واقعن دیدنیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد چیزه عجیبی نیست !
ولی خوبه ...
Ssd ولی هنوز جا داره که جای hdd ها رو بگیره !
ملت هم با این تبلیغات بدون اطلاعات تکمیلی میرن سراغشون بعد نا امید میشن !
تا حالا به سقوط جیوه یابعضی موارد برخورد کردی ؟سلام
بحث جالبیه !
چطور تشخیص میده !؟
در ضمن یک سوال :
قیمت این Lati... چنده !؟
یک سنسور فیزیکی توی این ها هست که وقتی جسمی دارای شتاب میشه (سنسور Accelometer) و سقوط میکنه حتی کوچکترین شتاب ، هارد را سریع pause میکنه
نمونه اش در لپ تاپ های lenovo سری ThinkPads و سری X دیده میشه یعنی Active Protection System دارند
دوستم داشت ، یادمه وقتی حساسیت تعیین میکردی بیشتری حالت ، کوچکترین تکان نشان میداد هارد pause میشه :
این از قابلیت های ThinkVantage Technologies هست ... پیشنهاد میکنم حتما این مطلب را بخونید تا بدونید سری ThinkPads لپ تاپ های lenovo چه جواهری هستند :
کاش توی ایران گیر میومد ... توی امریکا که مفته !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by REGISTERED USER; 02-03-2009 at 00:45.
سلام دوستان
ایول ، کلیپ جالبی بود!! حوس کردم Latitude D820 ام رو از پشت بوم شوت نکنم پایین ، کلشون رو بخوابونم![]()
Latitude D830 با LCD15.4 حدود 1600 تا 1700. من d820 دارم که فرقشون تو رم و هارده. مابقی توانائی هاشون کپ همه.
هر تجربه ای ازش خواستی بگو بهت بگم. همونطور که تو پستای قبلی دیدی ، دکترای ترکوندن لپ تاپ دارم!
یاحق . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)