تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: کمک فوری برای خرید رم

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شرمنده عزیزم value به رمهایی میگن که هیت سینک ندارن وکاراییشون پایینه!!!!( 1 ) اما بگم که اینجا همه میان واسه خودشون اسم رم میزارن! یکی میخواد بره رم کینگستون value بگیره اونیکی میاد میگه هایپر ایکس خوبه!!!!!!!!! چه ربطی به هم دارن اصلا قیمتشون چقدر با هم اختلاف داره؟؟
    !!!!؟؟؟؟
    نظر شما چیه ؟
    به نظر شما کدومشون خوبه؟؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شرمنده عزیزم value به رمهایی میگن که هیت سینک ندارن وکاراییشون پایینه!!!!( 1 ) اما بگم که اینجا همه میان واسه خودشون اسم رم میزارن! یکی میخواد بره رم کینگستون value بگیره اونیکی میاد میگه هایپر ایکس خوبه!!!!!!!!! چه ربطی به هم دارن اصلا قیمتشون چقدر با هم اختلاف داره؟؟
    اون که می خواستم بنویسم وایپر ، نوشتم ولیو ، بعدش ویرایش کردم!!!
    خب در این که هایپر کینگ با سایر مدلاش قابل مقایسه نیست که هیچ شکی نیست!! چه از نظر قیمت و چه از نظر کارایی!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خودم گیر والو هستم و الان در حال مهاجرت به سمت g.skill سری pi هستم که میخوای واست بنچ بزارم که تا 1250 مگاهرتز اورشده( 1000 اولیه) با زمان تاخیر 5 و به صورت پایدار و همیشگی!!!!!!!!! واسه ی کسایی که میخوان سیستمشون گرون نشه برن سراغ a-data !!!!!!!! ( به خدا من رابطه ای با کولینگ سیس ندارم! شاید فکر کنید فقط مارکهای اونو میگه ولی چون شرایطش مناسبه ایرانه واسه همین میگم!!!!!!)
    خب از dgm9c استفاده می کنه و اگه به اون عدد نرسه ، جای تعجبه!!! فقط نگرانیه من اینه که دیگه میکرون اون چیپ رو تولید نمی کنه و ممکنه که g-skiil چیپ هاش ته بکشه و یا یک مدل دیگه عوضشون کنه . حتی دیگه با 6و6و6و18 هم نتونی به 1200 برسی!! اصلأ وقتی میشه با افزایش فرکانس مسیر پهنای باند و سرعت خوندن و کپی کردن رم رو بسیار بالا برد و زمان تأخیرش رو پایین آورد ، رسیدن سرعت رم به 1240 ، به جز هیجانش چه ارزشی داره؟؟!! تازه ، در حالت عادی هم اختلاف کاراییش با 1066 زیاد چشم گیر نیست. در مورد a-data هم پاتریوت اسم و رسم دار تر و بهتره!!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

شما به این چی میگید؟؟

OCZ 512MB Value 533MHZ

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کلأ به رم های معمولی شرکت های مختلف value می گن که عمدتأ هیت سینک ندارن ، چون اصلأ برای اورکلاک ساخته نشدن که گرما تولید کنند و نیاز به هیت سینک داشته باشند!!ولی خب بعضی مدل ها دارند.
    اصلأ به هیت سینک نیست که!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •