پاور منم همینه از خیلیا پرسیدم گفتن باید عوض بشه حالا نمیدونم ؟
مادربوردتون ساپورت میکنه 100 %
کارتهای ddr3 هم از سرعت بیشری برخوردارن و هم از پهنای باند انتقال داده زیاد تر و در کل حدود 20 % از ddr2 همون کارت قوی ترند.![]()
پاور منم همینه از خیلیا پرسیدم گفتن باید عوض بشه حالا نمیدونم ؟
مادربوردتون ساپورت میکنه 100 %
کارتهای ddr3 هم از سرعت بیشری برخوردارن و هم از پهنای باند انتقال داده زیاد تر و در کل حدود 20 % از ddr2 همون کارت قوی ترند.![]()
از تک تک دوستان بخاطر راهنمایی هاشون واقعا تشکر می کنم ! بالاخره تصمیم گرفتم 4670 رو با مشخصات زیر بگیرم:
برند : HIS (اگه نبود clup یا connect ) و با فن ICeq ! و 512 (که چون رمم دو گیگ هست نیازی به حافظه ی بالا تر ندارم ، درسته؟)
فقط چند تا سوال نهایی:
1) این کارت فقط نوع ddr3 داره دیگه ؟؟؟که اینجوری که من فهمیدم 100 تومن ،قیمت همون نوع ddr3 هست؟؟
2)آیا تو بازار هر برندی فقط از یک نوع فن استفاده می کنه؟؟ (یعنی امکان نداره مثلا برند HIS از فنی غیر از ICeq استفاده کنه؟؟)
3) یه عکس از پک این کارت پیدا کردم که در زیر می بینید :
اون بقلش نوشته ویندوز ویستا ، یعنی باید ویستا باشه؟؟؟
![]()
Last edited by Toranj_mhg; 10-02-2009 at 03:07.
HIS FAN
HIS IceQ
:ه خودش 1 +تا +4 هست و البته مدلی که از HIS أر بازاره Iceq هست .
بله نوشته شده!و بله ddr3 ]ست!
1- بله فقط gddr3 قیمت به برند بستگی داره مثلا his iceqحدود 110 تومن
2- خنک کننده رو سازنده کارت میتونه عوض کنه و خنک کننده بهتری بزاره مثل همون his که iceq میزنه
اون یعنی ویندوز ویستا رو ساپرت میکنه نباید که حتما ویستا باشه .
512 مگ مموری برای این کارت کافی هست
مقایسه ATI Radeon HD 4670 512 128bit و nVidia GeForce 9600 GSO 512 256bit :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکدومو بگیریم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.مقایسه ATI Radeon HD 4670 512 128bit و nVidia GeForce 9600 GSO 512 256bit :
قیمت 9600Gso 512mb رو دارید ؟ نظر من Inno 9600GT هست که 130 تومنه . یا Ati 4670 که 100 تومنه .
اگه 9600GSO 512mb/256bit حدود 110 گیر اومد تو خریدش شک نکنید!!!!
اگه نه 4670 تا 110 و 9600GT تا 140
كلاً كارتهاي گرافيك چند جور برق ميخورند، منظورم اينه كه مثلاً اين بالايي كه 6 پين ميخوره يا بعضيهاي ديگه كه
12 پين ميخوره غير از اينها هم هست؟
و از پاور چطوري تشخيص بدهيم كه اين رو ساپورت ميكنه يا نه؟
من اینطوری که دیدم بعضی از کارت ها گرافیکی یک کابل 6 پین به پشتشون منصل میشه!
یک سری دیگه 6پین +2تا4پین فکر کنم
یه سری دیگه 2تا6 پین!
سلام خدمت دوستان
امروز رفتم پایتخت به قصد خرید 4670 ati HIS !! باور کنید 4 طبقه ی پایتخت رو زیر و رو کردم اما نه تنها خبری از برند HIS نبود بلکه اکثرشون هم NVIDIA داشتند اگرم کسی ati داشت با برند asus بود که نمی دونم چرا انقدر گرون بود (180 تومن) چرا؟؟؟؟؟؟
بعدش رفتم بازار رضا که اون ها باز بیشتر ati داشتند که یا asus بود یا sapphire که سرانجام یه جا با قیمت 105 تومن و دوسال گارانتی sapphire خریدم !
اما کسی می دونه چرا asus انقدر گرونتر بود ؟ آیا نون مارکش رو می خوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)