تاپیک جدا بزن و توضیحات کامل بده! (برای چه کاری میخوای و ....)
تاپیک جدا بزن و توضیحات کامل بده! (برای چه کاری میخوای و ....)
من كه تا حالا نشنيدم بازي با اينكه رمت dd2 يا ddr3 باشه مشكل داشته باشه. تازه فرض كنيم اينطور باشه بازيهاي قديم نبايد ddr3 رو بشناسه نه برعكس.
شما باس 800 با cl4 بگير مطمئن باش ddr3 رو ميخوره.
بارار کامپیوتر با سرعت سرسام آوری پیشرفت می کنه. هیچ موقع نمیتونی بهش برسی . هر وقت سیستمی ببندی بدون توجه به زمان بستن تا 2 ماه دیگه مطمئنا پشیمون می شی و دوباره حرص قطعات جدید می گیرتت .
تا فردا هم صبر کنی می بینی با اومدن ddr3 هم خبر از تو راه بودن تکنولوژی های جدید میات شاید usb3 شاید pciexpress3 و شاید پردازنده های جدید تر و جدید تر. اونموقع باید دوباره صبر کنی برا چند ماه دیگه .
هنوز هم دو دلم و لی احتمالا می رم می بندم چون هم ممکنه پولا از دستم برن و هم بد جوری این سیستم قدیمی کلافم کرده .
ببين amd بعد از مدتها كه پردازنده phenom II رو داده بيرون هنوز هم از ddr2 پشتيباني ميكنه اين يعني اينكه هنوز ما تا حداقل 3-4 سال ديگه ddr2 رو با حضور فعال در بازار داريم.
در مورد usb3 هم زياد نگران نباش چون به محض اومدنش، ميتوني با يه كارت pci (شبيه مودم pci ) از اين قابليت جديد روي مادربردت استفاده كني.
امروز یه سری رفتم بازار یه ماردبورد دیدم به اسم asus p5qc فروشنده میگفت هم d2 می خوره هم d3 . خیلی هم ازش تعریف کرد . ولی یه جای دیگه که رفتم طرف مردونگی کرد با اینکه خودش هم داشت بهم گفت این برد رو نبندی بهتره . کلا وسایل که قابلیت های دوگانه دارن کارشون خوب نیست . می گفت من یه بار با هزار بدیختی روی این نوع مادروبرد دو تا رم d3 رو مچ کردم و رم گذاشتن روی این نوع بورد و ست کردن اونا با هم خیلی سخته .
البته می گفت با رم های d2 هیچ مشکلی نداره و فقط با d3 ها .
نظرتون چیه ؟ درست می گه این بابا ؟
حرفش کاملا درسته
ضمنا اون مادربورد سابقه ی پریدن بایوس رو هم داره و اصلا به قیمتش نمی ارزه..... دور ddr3 رو هم خط بکش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)