فتواهام کجا بود دیگه
بزار من اول یه فکری به حال اون یکی دیگه بکنم بعدا اگر این یکی حس و حالم رو نگرفته باشه، یکی برای چرت و پرت هام درست می کنم
دقیقا....![]()
فتواهام کجا بود دیگه
بزار من اول یه فکری به حال اون یکی دیگه بکنم بعدا اگر این یکی حس و حالم رو نگرفته باشه، یکی برای چرت و پرت هام درست می کنم
دقیقا....![]()
واقعآ دمت بسی ولرماین تکه کد توی تمامی مرورگرها کار می کنه به غیر از ie تا ورژن 7 ش، چون ما پارامترهای screen و print رو بعد از url قرار دادیم، ie فکر می کنه اونها هم مربوط به آدرسه فایله! ( واقعا باید به هوش ie آفرین گفت! )
خب تا اینجای کار می شه ایجوری:
Html کد:
<style type="text/css">
/* firefox, safari, opera, chrome & etc... */
@import url("standard.css") screen, print;
</style>
خب تا اینجای کار که مشکلی نیست؟ بعد از اون نوبت به ie میرسه، که اونم به اینصورت باید عمل کنی:
Html کد:
<!--[if ie]>
<style type="text/css">
/* only work in ie */
@import url("ie-style.css");
</style>
<![endif]-->
فرض بر اینه که می خوای از دوتا استایل استفاده کنی. می بینی که نیاز به هیچ اسکریپت اضافی نیست!
خیلی جلب بود
فکر میکنم دیگه نیازی به جاوااسکریپت و توابع و ... نیست همین کد امین جوابگو میتونه باشه.
بنده کناره گیریم رو از دنیای طراحی وب به خاطره این IE ذلیل مرده اعلام میدارم!
بابا پیرم کرد!عجب خنگیه! هی بهش میگم این posts بغله side bar باید باشه هی میندازه زیرش!
پی نوشت: الان اسکریپت رو اضافه میکنم اصلا ie صفتان رو راه نده!!@!! همینه که هست!![]()
هه هه هه...
ای ول ie! میبینم که خوب حالتو گرفته![]()
بابا چرا انقدر خودتو گیج میکنی! امین که همون اول گفت بهتره از کامنتهای شرطی اینترنت اکسپلورر استفاده کنی!
اولش یه استایل کامل برای مرورگرهای استاندارد بنویس و ضمیمه کن تو head صفحه. بعدش یکی دیگه هم بنویس که فقط اون قسمتهایی رو که ie مشکل داره درست کنه و تگش رو بزار زیر اون قبلی. حالا بعد از اونکه صفحه کاملاً با اینترنت اسکپلورر سازگار شد این استایل دومی رو بزار توی یک کامنت شرطی که بقیه مرورگرا نخوننش!
Last edited by neopersia; 01-02-2009 at 21:30.
حالم رو گرفته؟ بابا پیرم کرده!
منم دارم همین کار رو میکنم دیگه
ولی نمیدونم چرا اینقد بازی داره در میاره
اون اوله اول اون قالب استاتیکه رو با همه مرورگرها سازگار کرده بودم
مینطور که تو این مدت خرت و پرت اضافه کردم بهش اینطوری شده
الان با این کدها کار میکنم:
<style type="text/css">
@import url('http://djh.ir/blog/wp-content/themes/DaRiOuShJh/darioushjh.css') screen, print;
</style>
<!--[if IE]>
<style type="text/css">
@import url('http://djh.ir/blog/wp-content/themes/DaRiOuShJh/ie.css');
</style>
<![endif]-->
اصلا یکی به من بگه این کدهایی که مشخص میکنه یه div زیره div قبل بیافته یا بغلش چیه؟
Last edited by DaRiOuShJh; 02-02-2009 at 13:27.
خب اگه float بدی که، می یان بغل هم.اصلا یکی به من بگه این کدهایی که مشخص میکنه یه div زیره div قبل بیافته یا بغلش چیه؟
خوب من هم float میدم هم clear: none ولی باز هم پایینش میافته
اعلان: این تاپیک رو زمین مانده است همچنان!
موضوع آخری
شرمنده ولی نمی دانم والا! باید کار کنه که نمی کنه...
فعلا همینجوری باهاش بازی، اینور کن، اونور کن، بالا کن، پایین کن، کن شاید درست شه
ببین br ی چیزی اضافه نداره، تو کدهای html ؟
امین میخووای css اون قسمت رو میزارم:
نگاه کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
side bar 155 هست عرضش و float ش چپ هست
بقیه رو کاری نداشته باش تا این آخر که posts شروع میشه
اینم عرضش 570 هست و float ش راست هست
اون margin هم نقشه باقالی هست تو ie
صفر هم بکنمش بازم پایینه
چه کنم؟
br که تو کدهای side bar زیاده ولی میگه سنمی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)